93/1 yarenleri burayaa

İyiki doğduuuunn Esiiiiiiiiiiinnn

Yeni yaşınla birlikte sağlık mutluluk huzur seninle olsunn bebeğim Yakubunla birlikte bir ömür mutlu olman dileğiyle doğum günün kutlu olsun
:81::81::81::81:

Seroşşş kuzum çok sağol

esinimmm dogum gunun kutlu olsun ballımmm ıyıkı dogmussunn mutlu yıllarınz olsun yakupla
sevdıklerinle bırlıkte inşşş

Devremm sağolasın

Hiç keyfim yok

93/1 tertiplerim gene kayıpp !!

Çok gördük 3 yıldız 5 yıldız 93/1 tertipler 10 numara 5 yıldız

Son düzenleme:
Seroşşş kuzum çok sağol

Devremm sağolasın

Hiç keyfim yok

aaa neden kuzum noldu genee tam dogum gununde keyıfsızlık olmaaazz

93/1 tertiplerim gene kayıpp !!

Çok gördük 3 yıldız 5 yıldız 93/1 tertipler 10 numara 5 yıldız

cnm burdym ben ısler yenı bıttı giirm bi dedimmm
bzm kızlar nerelerde gene blmıorm hele seleni bayadır görmuorum ben:44:

Kızlar kötü günler geçiriyorum, geçiriyoruz.

Ben burda kötüyüm o orda ne halde bilmiyorum ama kötü olduğunu söylüyo.

Dua edin bize olur mu, bana özellikle

Hiç beklemezdim ya ondan bunu

aaa neden kuzum noldu genee tam dogum gununde keyıfsızlık olmaaazz

cnm burdym ben ısler yenı bıttı giirm bi dedimmm
bzm kızlar nerelerde gene blmıorm hele seleni bayadır görmuorum ben:44:

Sıradan bi günden farkı yoktu canım, öyle geldi geçti ve gitti.
Selen bayadır yok yaa gelsin artık askeri gitmiştir zaten :18:

Seleeeen duy sesimizi gel özledik seniii !!

Nasıl yaa :44: Pekmezim ne oldu :18:

Dualarımız tabi sizinlee

cnm noldu yaaa

Sıradan bi günden farkı yoktu canım, öyle geldi geçti ve gitti.
Selen bayadır yok yaa gelsin artık askeri gitmiştir zaten :18:

Seleeeen duy sesimizi gel özledik seniii !!

bencede selen unttunmu bizii kuuzuuu

Son düzenleme:
kızlar ya askerlik durumu hkkında ne dusunuyosunuz benım askerim hawaya ucmus durumda
nerdeyse kesın gözuyle bakıo cok mutlu ama ben ınanmıyorum kendımı hzırlamakta istemıorm:26:
dusmezze hayal kırıklıgıı

Kızlar çok teşekkür ederim beni unutmadığınız için bende sizleri çok özledim ve artık döndüm aranıza yeni eve taşındığımız için internetimiz yoktu bağlandı şükür.
Nasılsınız kızlar askerlerinizin keyfi nasıl.
Benim askerim evcide şuan akşam kız kardeşinin düğünü var ankarada geçen haftada adanada kınası vardı askerimi 1 gün olsada gördüm çok güzel geçti resimleri en kısa sürede gösreticeğim size.
Bu sabah çok güzel bir haber aldım askerlik 12 aya düşürülmüş kızlar askeriyeye yazı gelmiş askerim sevinçten uçuyordu tabiki bende çok sevindim 98 günümüz kalıyor kızlar 4 ay yani şükür bu günleri gördük.Pazartesi kesin bir haber alınca indirmeyi düşünüyorum ben şafağımı.
Akşam misafirimiz var o yüzden giremeyeceğim yarın mutlaka gireceğim kızlar şimdi hepinizi çok öpüyorum dikkat edin kendinize görüşürüz kader arkadaşlarım.

cnm noldu yaaa

bencede selen unttunmu bizii kuuzuuu
Aşk olsun kızlar nasıl unutabilirim sizleri heran aklımdasınız naptılar acaba diyordum sizler benim kader arkadaşımsınız özledim hepinizi sohbetinizi

Kuzum hayırdır ne oldu konuyu bilmediğim için inşallah kötü bir durum yoktur pekmezim

Ya çok konu oluyor bu konu, yıllar öncede konu oluyordu hala öyle ama TSK'nın açıklaması ilk defa umut yarattı içimde.. Lakin hala meclise sunulmamış. Eğer olursa zaten 1 hafta içinde yada, yılbaşı öncesinde açıklanacakmış. Resmi gazetede ''12 ay askerlik'' yazdığı andan itibaren 3 ay düşecekmişiz. :44:
Bende de senin gibi çok umut yok kuzum, ama askerlerimiz için cidden çok kötü olacak.
Yakup ''sen inanma inanma sen 90 sayarken ben gelirsem görürsün'' diyor. Allahım inşallah

Sen unutulur musun devrem özledik seni hoşgeldin Ahh ne güzel o bi gün ne güzel geliyr insana dimii canım.
Ben de iyiyim yakup beyde iyi ama şu askerlik düşme olayı işte kafamızı karıştırıyor :44: Ben askerlik tamamen düşmeden hayatta düşmeyeceğim :44::44:
Eğer düşerse benim şafak 115 Ocak28 tezkeresini alıyor
Öpüldün kuzum

tatlım hosgeldınnnnn ozledık walla senii yaa ev durumunu bılmıyordum ben bayadır gözkmeynce mrk ettim ben iyim askerim cok iyi özellıkle su askerlık dusme mevzusu hala inanamıorm seleeen dusermı acaba ya dusmezse
ozmn bukdr mutluluktan ucan askerlerin durumu nolucak eger dusmckse hıc dıllendirmemeliydi gercektn cok kötu olur
ama inş duserrr hayal kırıklıgı yasamak istemıyoruuuuzzz

inş zeynebım benmkide öylee hele genel kurmayn onayladıgını görunce tamam dıo artık
ama ya olmazsa nolucak dıorm onun hakkında yorum bıle yapmıo okdr kesin gözuyle bakıyoki gercekten
olmazsa bu cokkötu olur işte Allaha dua edelim olsunn

Kızlar herkes şafak düşmüş biz napacağıız hele yakup 114 den saymaya başladıı :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…