- 12 Şubat 2013
- 7.374
- 552
- 398
- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #5.121
öff aynen esınım yaa benımkide 90 dan saymaya baslıcaz dioo ama daha
kesınleşmediki ya olmazsa
ozaman nolucak dusunemıyrum bunalima girerler:44:
Kızlar hepinize selam hafta içi giremiyorum ya sabah çok erken kalkıyorum akşam 9 gibi anca geliyorum şimdiden bitik haldeyim şimdiden ..
Kızlar hepinize selam hafta içi giremiyorum ya sabah çok erken kalkıyorum akşam 9 gibi anca geliyorum şimdiden bitik haldeyim şimdiden ..
Kızlaaar
Sağ olun hepiniz ilginiz için teşekkür ediyorum hepinize canlarımm
Bi şeyler oldu da atlattık şükür. Benimkinin saçma sapan davranışları neden oldu
Askerliğin kısalması gündeme geldi sonundaa.
Benim askerim Genelkurmay Başkanlığında asker biliyosunuz.
Komutanları toplantı yapmış geçen gün. Paşa askerlere hayırlı olsun demiş. 92/3 ten izne çıkmayı düşünen çıkmasın demiş komutanları. Bayramdan önce göndermeye çalışıyolarmış. 92/4lerin tezkere çalışmaları başlamış filan.
Benimki de ben hesapladım 96 bizim şafak dedi. Ben:
İzin konusu tam net değil ama burda 30 gün izin kullanmış olan var ben daha hiç kullanmadım. Enayi miyim ben. İzinler 30 gün olarak hesaplanır yine şu an askerlik yapanlarınki filan dedi.
Böyle iştee.
Siz nasılsınız napıyosunuz
kızçelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kızlaaar
Sağ olun hepiniz ilginiz için teşekkür ediyorum hepinize canlarımm
Bi şeyler oldu da atlattık şükür. Benimkinin saçma sapan davranışları neden oldu
Askerliğin kısalması gündeme geldi sonundaa.
Benim askerim Genelkurmay Başkanlığında asker biliyosunuz.
Komutanları toplantı yapmış geçen gün. Paşa askerlere hayırlı olsun demiş. 92/3 ten izne çıkmayı düşünen çıkmasın demiş komutanları. Bayramdan önce göndermeye çalışıyolarmış. 92/4lerin tezkere çalışmaları başlamış filan.
Benimki de ben hesapladım 96 bizim şafak dedi. Ben:
İzin konusu tam net değil ama burda 30 gün izin kullanmış olan var ben daha hiç kullanmadım. Enayi miyim ben. İzinler 30 gün olarak hesaplanır yine şu an askerlik yapanlarınki filan dedi.
Böyle iştee.
Siz nasılsınız napıyosunuz
kusumm nasılsın iş nasıl gidioo dinlenseydn bugun iyice
İyiyim canım ya valla yol çok yoruyo acaip uzun beni mafedio ya her sabah gitmek istemiyorum böyle yoldan dolayı ...sen napıosun
Kızlar aksilikler bitmiyor ya leptobum bozuldu sinir oldum hafta sonu yaptırmaya çalışacağım.
Sizler nasılsınız bakalım benim askerim bayramda gelecek büyük bir ihtimal birde düşmüş delim ayağını incitmiş öpüyorum hepinizi.
Kızlar aksilikler bitmiyor ya leptobum bozuldu sinir oldum hafta sonu yaptırmaya çalışacağım.
Sizler nasılsınız bakalım benim askerim bayramda gelecek büyük bir ihtimal birde düşmüş delim ayağını incitmiş öpüyorum hepinizi.
kızlaaaaaaaaaaaaaaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?