93/1 yarenleri burayaa

öff aynen esınım yaa benımkide 90 dan saymaya baslıcaz dioo ama daha
kesınleşmediki ya olmazsa
ozaman nolucak dusunemıyrum bunalima girerler:44:

Ufff hakkımızda hayırlısı be kuzum. Bu kez gerçekten olmazsa askerlerimiz dediğin gibi bunalıma girerler :44:

Kızlar hepinize selam hafta içi giremiyorum ya sabah çok erken kalkıyorum akşam 9 gibi anca geliyorum şimdiden bitik haldeyim şimdiden ..

Kızlaaar

Sağ olun hepiniz ilginiz için teşekkür ediyorum hepinize canlarımm

Bi şeyler oldu da atlattık şükür. Benimkinin saçma sapan davranışları neden oldu

Askerliğin kısalması gündeme geldi sonundaa.

Benim askerim Genelkurmay Başkanlığında asker biliyosunuz.

Komutanları toplantı yapmış geçen gün. Paşa askerlere hayırlı olsun demiş. 92/3 ten izne çıkmayı düşünen çıkmasın demiş komutanları. Bayramdan önce göndermeye çalışıyolarmış. 92/4lerin tezkere çalışmaları başlamış filan.

Benimki de ben hesapladım 96 bizim şafak dedi. Ben:

İzin konusu tam net değil ama burda 30 gün izin kullanmış olan var ben daha hiç kullanmadım. Enayi miyim ben. İzinler 30 gün olarak hesaplanır yine şu an askerlik yapanlarınki filan dedi.

Böyle iştee.

Siz nasılsınız napıyosunuz

Kızlar hepinize selam hafta içi giremiyorum ya sabah çok erken kalkıyorum akşam 9 gibi anca geliyorum şimdiden bitik haldeyim şimdiden ..

Olsun devrem sen iyi olda bi sıkıntı olmaz

Ohh canım iyi olmanıza çok sevindiimmm Onların saçma sapan davranışları bitermiii kii
Paşa yakup'ların kışlaya geldiğindede aynı şeyi söylemiş. :44: Ama beeen hala şok durumlarındayım Ve inanmakta güçlük çekiyorum, kesin ve kesin netleşmedende hazırlamıyorum kendimi. Yakup bey 113 sayıyo ben 205
Siz 90'larda oluyonuz inince ben gene 100'lerde oluyorum

Beniiim keyfim pek yok, havalar soğudu yaa ellerim hiç ısınmıyo isyanlardayımm :18:
Yakupta sabah aradı ''aşkım göğüs hastalıklarına naklettiler hastaneye gidiyorum telefon kantinde kalacak seni çok seviyorum'' dedi ve kapattı ben tabi ne oldu ne oldu diye soruyorum ama cevap alamadım. En son konuşmamızda hiç birşeyi yoktu :26: 3 saat oldu bekliyorum uffffffff
Sen nasılsın pekmeziim

kızçelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Edoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

kusum nasılsınnnn sorunları atlatmanıza sevındımm
ayyy senın askerinin dedıklerınıı bende duydum benmkınden teskerlerı hazırlanıyor dieee ama bugun acıklama yapıldı bayramdan sonra anca duser dediler neyse dussunde bizi vursunn artıkk butun askerlr suan bu haberi beklıo
inş sonunuda guzel getirirler

Kızlar aksilikler bitmiyor ya leptobum bozuldu sinir oldum hafta sonu yaptırmaya çalışacağım.
Sizler nasılsınız bakalım benim askerim bayramda gelecek büyük bir ihtimal birde düşmüş delim ayağını incitmiş öpüyorum hepinizi.

yaptır selencm yaa gel artık
ne guzel canım bayramda askerine kavusuonnn allahım darisi başımaaa
gecms olsn tatlm bu arada ıstrht vermıslerdır heralde dimi

Leptop inşallah iyileşir
Bende iyiyim tatlım, benimki hastaydı onunla uğraşıyordum şimdi iyi çok şükür
Ohoo çok geçmiş olsun tatlım :44: bayram sizin bayramınız olur inşallahhh
Çabuukk geeel

Topik ölüyo beeeee
Çarşamba bi aksilik olmazsa, bayramın ikinci günü yani Ordu yolcusuyum hanımlar.
Ne kadar duracağımız belli değil, tapu işleri falan var üfff :44:

Siz nasılsınızz bakiiimm

Geçmiş bayramınız mübarek olsun kader arkadaşlarım.
Devrelerim çok özledim sizleri leptobumu yaptırdım ama ısınınca kapanıyor bu seferde fazla duramıyorum.
Askerim gelemedi izne iki kez üst üstte evciye çıktığı için izin vermedi komutanları kötü oldu bizim için ama hayırlısı olsun.
Sizler nasılsınız askerleriniz iyidir inşallah.
Biz sürekli kedi köpek gibi kavga ediyoruz hiç iyi günümüz yok kızlar biran önce gelselerde şu kavgalar üzüntüler bitse insallah hepinizi öpüyorum dikkat edin kendinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…