- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #5.141
evet kızlarr askerlik dusuyodu dimi aldık mı cevabıı görduk dimi bizi nekdr etkiledigini bızım kılerın hali nolucak
bızler nolucaz dalga mı gecıyolar şaka falan mı bu gercektennnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!
bayramdan sonrasi derken martı kastetmişler
bızımkılerde arada sıkısan grup oldu 15 ay la 12 ay arasında kalan
evet kızlarr askerlik dusuyodu dimi aldık mı cevabıı görduk dimi bizi nekdr etkiledigini bızım kılerın hali nolucak
bızler nolucaz dalga mı gecıyolar şaka falan mı bu gercektennnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!
bayramdan sonrasi derken martı kastetmişler
bızımkılerde arada sıkısan grup oldu 15 ay la 12 ay arasında kalan
Biraz önce bülent arınç son dakika açıklama yaptı terhisler 1 ocakta başlayacakmış mart diyince herkes tepki gösterdi tabi oy korkusu yıl başına çektilermarta kadar bekledikten sonra zaten 1 ay daha yaparlardı.. keşke en baştan hiç ümit vermeselerdi..şu anda askerimin durumunu düşenemiyorum :85:
​Evet senacım ben şuan çok mutluyum askerime haberi vermek için sabırsızlanıyorum hepimizin gözü aydın Allahıma çok şükür.bu yazdıgım msjı sınırle sonuc beklemeden yazmişimm
kızlar hepimiz icin hayırlı olsunn ocaktan itibaren dusuyor ve bızım askerlerimiizzzzz 3 ay sonra burdaaaaaaaa
hepimizin gözu aydinnnnnnnnn Allahıma çok şükür
​Evet senacım ben şuan çok mutluyum askerime haberi vermek için sabırsızlanıyorum hepimizin gözü aydın Allahıma çok şükür.
haberı vardır onun canım oda kesın sana haber vermek ıcın sabırsızlanıyodur
bende yoldaydım işten dönuyodum o sıra aradı cılık atıcaktım otobuste o derece
cok mutluyuummm oda cok mutlu hawaya ucuyo ayaklarım yerde değil dıo
93/1 olarak tüm tertiplerime gözümüz aydın diyorum
Şafaklar insi kızlar yüzümüz gülsün artık
Canım askerimle konuştum izin kullanmadığı için ocak 25 terhis olurum dedi ondan bende öyle yazdım fark ondan sanırım.indi safaklar selenımde sen cıkıs tarıhını ne yazdın böyleefark a bak 4 subat diilmi?:44:
Canım askerimle konuştum izin kullanmadığı için ocak 25 terhis olurum dedi ondan bende öyle yazdım fark ondan sanırım.
Ben geldiiiim
Yine sıkıntılıyımNe zaman şöyle rahat huzurlu mutlu bi gün geçirebilcem acaba çok merak ediyorum..
Özledim sizi be tertolarım
Askerlik kısaldı şafaklar düşmüş bakıyorum herkesinn gözümüz aydınn
Keşke herkese vursaydı o kadar umutlandırdılar tüm askerleri
Ben henüz düşüremedim şafağımı izin konusu belirsiz olduğu için :44:
Sonuçta 1 yıl olacak ama 30 gün izninin hepsini yemiş olan var. Biz sadece 7 gün kullandık o da dağıtımdı yani :26: Aynı gün çıkacaksak enayi gibi olucaz
4 Şubattan 23 gün geri sayınca 11 ocak oluyo ama bilmiyorummm
Askerimden bilgiyi alıp ayarlarım hemenn
Sizler nasılsınız naptınız görüşmeyeliiAskerler nasıll
Maşallah kızlar şafaklar yakıyır valla..benden 20 gün sonra çıkıcak coğunuz.bizde 13.5 ayımızda çıkıcaz pek adil olmadı aslında 92:3 lere vurmaması bu durum ...hayırlı olsun herkeseee
Maşallah kızlar şafaklar yakıyır valla..benden 20 gün sonra çıkıcak coğunuz.bizde 13.5 ayımızda çıkıcaz pek adil olmadı aslında 92:3 lere vurmaması bu durum ...hayırlı olsun herkeseee
benımkıde oyle dıo ama dogrumu emın olamadım canım ben yaa
ıyız kusum hepimiz su askerlık durumuna sevınclıyız safaklarımız dustu ama ben mı yanlıs yazdm
askerımde ocakgın 22sı dıyo ama emın olamadim henuz
evet canım adil oldugu söylenemez ztn ama genede vuruyor olmasi guzel mart olsa daha vahimdi
hayırlısı olsun hepimiz icin
Ben de emin değilim balım. Ama fazla yazıp sonra indirmek daha iyi yani senin yaptığın daha iyi aslında. Heves işte benimkii. Bi izin durumlarının nolucağı belli olsun da tekrar ayarlarız
Ama siz de hiç izin kullanmamıştınız sanırım 22 ocaktan da önce olması lazım :44:
bende knstm cnm ızın kullanmadk hc kullansakta 22sı kullanmazsak 10 ocak dedi
onun dedıgını yazdm bu sefer bakalm cnm ne olucak sizde kullanmadnz dımı:44:
Canım ben de sorup duruyorum garibim sürekli aynı açıklamayı yapıyo bana
Aslında askerlerin her ay için 2 günlük izinleri varmış. Bizim de 15 ay olduğumuz için 30 gün iznimiz var ya da vardı :44:
12 aya düşünce belki toplam izin süresi 24 güne düşebilirmiş. :26: Biz 7 dağıtım kullandık. 2 gün de geç teslim olmuştu usta birliğine. 9 gün izin kullandık biz yani. Böyle olunca 20 ocakta çıkacak.
Ama yok izinlere dokunulmaz da 30 olarak kalırsa 13 ocakta çıkacak.
Of bi bilgilendirseler keşke
Herkese selam kızlar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?