- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #5.161
Canım ben de sorup duruyorum garibim sürekli aynı açıklamayı yapıyo bana
Aslında askerlerin her ay için 2 günlük izinleri varmış. Bizim de 15 ay olduğumuz için 30 gün iznimiz var ya da vardı :44:
12 aya düşünce belki toplam izin süresi 24 güne düşebilirmiş. :26: Biz 7 dağıtım kullandık. 2 gün de geç teslim olmuştu usta birliğine. 9 gün izin kullandık biz yani. Böyle olunca 20 ocakta çıkacak.
Ama yok izinlere dokunulmaz da 30 olarak kalırsa 13 ocakta çıkacak.
Of bi bilgilendirseler keşke
Canım bu senin bildiğin tamamen yanlış toplam dağıtımda 7 gün izinleri var kalıyor 23 '3' günü kullanmıyorlar mazeret adı altında 20 gün izni kalmış oluyor dağıtım kullanmadıysa evet 1 ay önce gelir ama dağıtım kullandığı için 23 gün erken gelicek..izin kullanmazsa birde 2 gün geç teslim olmuş yani 21 gn erken gelicek :)
kızlar merhaba söyle bi bakayım dedim topiginize masallah hepinizinkine imrendim
hayırlısyla bizde görürüz insallah 2 -3 ay kalaları hepinize simdiden
hayırlı teskereler
Canım seni de Allah kavuştrsn eğer düşmeseydi bizimde 6 ayımız vardı ama ,,,valla ben 6 ayı gördüğüme bile şükrediyordum geçiyo bi şekilde bazen zor bazen hiç anlamıosun biraz sabır ve son derece anlayış lazım karşılıklı
Canım bu senin bildiğin tamamen yanlış toplam dağıtımda 7 gün izinleri var kalıyor 23 '3' günü kullanmıyorlar mazeret adı altında 20 gün izni kalmış oluyor dağıtım kullanmadıysa evet 1 ay önce gelir ama dağıtım kullandığı için 23 gün erken gelicek..izin kullanmazsa birde 2 gün geç teslim olmuş yani 21 gn erken gelicek :)
kızlar merhaba söyle bi bakayım dedim topiginize masallah hepinizinkine imrendim
hayırlısyla bizde görürüz insallah 2 -3 ay kalaları hepinize simdiden
hayırlı teskereler
Ah keşke öyle olsa Edacım yaaa
Ama askerlik kısalırsa toplam izin süresi de kısalabilir. Henüz kimseye bi şey dememişler sanırım bu konuda.
İnşallah dokunmazlar izinlerimize
Teşekkür ederiz
İyi ki başlarda değil de şimdi düştü diyorum ben askerlik. 6 aydan buralara iniverdik
Darısı başınıza
Sabır işte başladık, zor zor iteleye kakalaya bugünlere geldik
Edacımmm benimkide dedi 12 ay askerlikte 24 gün mü izin ne oluyomş eğer olursa daha farklı bişey çıkıyo ama izin konusunda henüz bir şey dememişler ama şurda artık ben kendi adıma 3 gün 5 gün hesabını yapmıyorum
Ah keşke öyle olsa Edacım yaaa
Ama askerlik kısalırsa toplam izin süresi de kısalabilir. Henüz kimseye bi şey dememişler sanırım bu konuda.
İnşallah dokunmazlar izinlerimize
Teşekkür ederiz
İyi ki başlarda değil de şimdi düştü diyorum ben askerlik. 6 aydan buralara iniverdik
Darısı başınıza
Sabır işte başladık, zor zor iteleye kakalaya bugünlere geldik
evet canım haklısın tabi benimki daha yeni gitti ustaya alısamadım vallahi günleri oyle zor geciriyormki
allahım herkesin yardımcısı olsun bizde sizlerin safaklarına hayırlısıyla düselim
sabır gercektende sabır cok önemli helede isyan etmeden beklemek
Ustalığın ilk zamanı da acemilik gibi canım oraya da bi alışma evresi oluyo sonra görev dağılımı falan derken bakıosun arama saatleri bile belli oluo yani inşallah geçicek cnm birbirnizi kırmayın yeter
insallah gececek canım cok zor suanda alısmak acemilik bitti ustaya alısma cabaları yıpratıyor bu seferde gorevler felanda belli degil ne olacak ne cıkacak orasıda ayrı muamma ama dedigin cok dogru bazen sırf onu kırmayım diye tamam dedigim seyler cok oluyo korkuyorum cunku eskisi gibi olmaz tepkimi koyduktan sonra bişeylere hayırlısı olsun yanımıza gelsinler biran once canım
Kızlar izin süresinin şuan için sizleri etkileyeceğini sanmam o 93/3 ve 4 devreler için yürürlüğe girebilir ve sonraları için çnk sizin devre coğu kişi izin kullandı bnm dediğim gibi olucak sizin için bence
Devrelerim nasılsınız hepinizi öpüyorum.
ŞİMDİDEN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN
ay ay safaklara bak buraya yazı yazıyımda safagımı gporun moraller yukselsın sızın bıraz daha hahahahah hayırlısı olsun herkeseeee
Ezgicim senin şafakta güzel bizim eski şafak olmuş ...Bitio bitio inşallah ...
Heeeeeeeeeey ben geldim devreleriimŞafaklar düşmüş hemen bende düzeltiyorum şafağımı
Bildiğiniz üzere Ordu'daydım bayramın 2. günü sabah çıktık, dün gece geldik evimizeeAskerimde saat 12'de çıkıyor kışlasından akşama doğru burda olur ama biz yarın görüşeceğiz önce kaynanayı görsünde lafından kurtulalım
Sizler nasılsınızz beni özlemediniz mii :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?