93/1 yarenleri burayaa

Canım bu senin bildiğin tamamen yanlış toplam dağıtımda 7 gün izinleri var kalıyor 23 '3' günü kullanmıyorlar mazeret adı altında 20 gün izni kalmış oluyor dağıtım kullanmadıysa evet 1 ay önce gelir ama dağıtım kullandığı için 23 gün erken gelicek..izin kullanmazsa birde 2 gün geç teslim olmuş yani 21 gn erken gelicek :)

kızlar merhaba söyle bi bakayım dedim topiginize masallah hepinizinkine imrendim
hayırlısyla bizde görürüz insallah 2 -3 ay kalaları hepinize simdiden
hayırlı teskereler

Edacımmm benimkide dedi 12 ay askerlikte 24 gün mü izin ne oluyomş eğer olursa daha farklı bişey çıkıyo ama izin konusunda henüz bir şey dememişler ama şurda artık ben kendi adıma 3 gün 5 gün hesabını yapmıyorum

kızlar merhaba söyle bi bakayım dedim topiginize masallah hepinizinkine imrendim
hayırlı teskereler

Canım seni de Allah kavuştrsn eğer düşmeseydi bizimde 6 ayımız vardı ama ,,,valla ben 6 ayı gördüğüme bile şükrediyordum geçiyo bi şekilde bazen zor bazen hiç anlamıosun biraz sabır ve son derece anlayış lazım karşılıklı

evet canım haklısın tabi benimki daha yeni gitti ustaya alısamadım vallahi günleri oyle zor geciriyormki
allahım herkesin yardımcısı olsun bizde sizlerin safaklarına hayırlısıyla düselim
sabır gercektende sabır cok önemli helede isyan etmeden beklemek

Ah keşke öyle olsa Edacım yaaa

Ama askerlik kısalırsa toplam izin süresi de kısalabilir. Henüz kimseye bi şey dememişler sanırım bu konuda.

İnşallah dokunmazlar izinlerimize

hayırlı teskereler

Teşekkür ederiz

İyi ki başlarda değil de şimdi düştü diyorum ben askerlik. 6 aydan buralara iniverdik

Darısı başınıza

Sabır işte başladık, zor zor iteleye kakalaya bugünlere geldik

bizde emekliyoruz daha ama acemilik bitti en azından canım
zor ama geciyo işte bi sekilde gunler askerlerimize tez zamanda
hayırlısıyla kavusuruz ins
size simdiden hayırlı teskereler

Kızlar izin süresinin şuan için sizleri etkileyeceğini sanmam o 93/3 ve 4 devreler için yürürlüğe girebilir ve sonraları için çnk sizin devre coğu kişi izin kullandı bnm dediğim gibi olucak sizin için bence

Ustalığın ilk zamanı da acemilik gibi canım oraya da bi alışma evresi oluyo sonra görev dağılımı falan derken bakıosun arama saatleri bile belli oluo yani inşallah geçicek cnm birbirnizi kırmayın yeter

insallah gececek canım cok zor suanda alısmak acemilik bitti ustaya alısma cabaları yıpratıyor bu seferde gorevler felanda belli degil ne olacak ne cıkacak orasıda ayrı muamma ama dedigin cok dogru bazen sırf onu kırmayım diye tamam dedigim seyler cok oluyo korkuyorum cunku eskisi gibi olmaz tepkimi koyduktan sonra bişeylere hayırlısı olsun yanımıza gelsinler biran once canım

Alışır canım nerde görev yapıodu askerin ? Ya biz alttan alıyoruz ama onlara da iş düşüyo gerçekten her şey karşılıklı oluyo ben bu 9 ay boyunca kızdığım bişey olduysa bile daha tatlı bir dille dile getirdim onlar askerlik yapıolar ama bizde onlar kadar olmasa da stres oluyoruz bizde onları bekliyoruz kısacası her şeyde nabza göre şerbet vermek lazım ama onlar üzülmesin diye biz üzülcez diye de bir şey yok her şey karşılıklı sende mesela kafana takılan şeyi sorcaksın ya da belli ediceksin her şeye tamam olunca da şımarıolar

ay ay safaklara bak buraya yazı yazıyımda safagımı gporun moraller yukselsın sızın bıraz daha hahahahah hayırlısı olsun herkeseeee

Heeeeeeeeeey ben geldim devreleriim Şafaklar düşmüş hemen bende düzeltiyorum şafağımı

Bildiğiniz üzere Ordu'daydım bayramın 2. günü sabah çıktık, dün gece geldik evimizee Askerimde saat 12'de çıkıyor kışlasından akşama doğru burda olur ama biz yarın görüşeceğiz önce kaynanayı görsünde lafından kurtulalım
Sizler nasılsınızz beni özlemediniz mii :26:

canıımm hosgeldinnn yahuu nerelerdesın seeen

şafaklarımız dustu ck sukur esınım yaaa ama bız hala ızın yapıp yapmamak konusunda kararsız kaldık of of
sen nasılsın askern nasıl ıznemı gelıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…