93/1 yarenleri burayaa

Zeynebim hoşgeldin gözün aydın =)

Askerin izne gelmiş..

Senin şu kayınvalidenle aranızdaki ilişlkiyi imreniyorum valla İçinden 'hadi ordan len' dediğini duyuyor gibiyim

Şu avatarını görünce içim ısınıyo he

Naber kuzum nasılsın askerin nasıl ? Neler yapıyorsunuz ?

Nasılsınız kızlar

Ben geldimm

Of benimki tutturdu izin kullanıcam diye. Gelme diyorum dinlemiyo.

Az buz da değil 14 gün

Bu arada sanırım toplam izinler 24 güne çekilmiş. :26:

Hala net bi bilgi yok ama böyle diyo benim askerim..

Şafağımı da siteye her girişimde artırmaktan helak oldum zaten

ne var be avatarımda iyim canım ıs guc devam herzmnkı gibi
askerimde iyi cok sukur bı sıkıntımız yok tek sıkıntı suan ızıne gelsemi gelmesemi :)))
senden naber nasılsın asker nasıl

Avatarın da ne yokki eh iyi diyelim iyi olalım be kuzum...

siz hala izin kullanmadınız demi,*

Pekmoooo kullansın kuzum kullansın.. Erkenden gelse bile yine asker görünecek nede olsa.. Boşu boşuna izininden etme çocuğu

kullansın kız daha ne ıstıon
ama canım onuda anla sıkılmstr artıkk kolay deil yani bırak gelmek ıstıosa gelsın canım

Hoşbulduk tatlım Çok şükür yaa düştüü düştüüü. Artık buralardayım inşallah Evet Cuma gecesi geldi kuzum, kasım 11 geri dönüş işte İzin kullanmadan olmuyor inan olmuyor. Hiç düşünmeyin gel de kızımm gell askeriim deeee
Bende şüküür iyiyim bebeğim sancılıyım Sen nasılsıın :)

Zeynebim hoşgeldin gözün aydın =)

Askerin izne gelmiş..

Senin şu kayınvalidenle aranızdaki ilişlkiyi imreniyorum valla İçinden 'hadi ordan len' dediğini duyuyor gibiyim

Oohooo margaaaarinim sen yaşıyon mu bea
Şükür kavuşturana ya hu Darısı başına yavrum
İmrenmee vaallaaa Allah başına vermesin İçimden neler diyorum neler Allah affetsin

Pekmeziiim nabeeeeeeerrr
Ne gelmesi manyak mısın kızım sen aaa Gelsin bırak çocuk ya hasretten gebereceksiniz ellam
Evet izinler 24 güne çekilme durumu olduğundan yakup erken geldi izne kuzum.
Şafakla ne derdin var seniin yaa

Yakup pasta almaya gidelim dedi ve üstüne ''atarsa 87 kaynana'' yazdırtmak istedi ama salak adam atasa yazmış

iyim cnm bnde işe ggt gel :)
ay dıorm zeynebım dıormda bıraz dahamı sıksam dısımı yok sölemi yok bölemi yedı canımı yedi

Son düzenleme:
Tertolarım bideee şey bugün has torunlarımızın birinin araba korna seslerinee takıldık. Benim askerde onların arkasından gitmeye başladı bizde basıyoruz kornaya amaa hiç durmadan Torun torun ötmez borun deyip durdu eve gidene kadar.
Kendimi bi tuhaf hissediyorum böyle bayrak asılı araba en büyük asker bizim asker diye bağıran insanlar görünce o gün geliyor aklıma damara bağlıyorum. Şaka maka geçti beee

iyim cnm bnde işe ggt gel :)
ay dıorm zeynebım dıormda bıraz dahamı sıksam dısımı yok sölemi yok bölemi yedı canımı yedi

Olsun canım vakit geçiriyorsun en azından
Ne dişinizi sıkıyorsunuz cidden olmaz bebeğim kaç ay oldu bide askerinde orda bunalmıştır artık gelsin seni görsün içi açılsın

Hayırsızz ne arıyorsun ne soruyorsun..

Unuttun mu beni , çizim yapa yapa hee

Nasılsın güzelim ? Askerin nasıl ?

sensin hayırsız aşırı özledim napıyosun ya yoksun ortalıklardaaaaaaaaaaaaaaaa

iyi napsın bu sabah döndüm izmire yanındaydım 13 gün sonrada izne geliyo 1yılımızı kutlamaya
sen neler yapıyon asıl nerelerdesin eniştem napıyo delirtiyon dimi halaaaa

Olsun canım vakit geçiriyorsun en azından
Ne dişinizi sıkıyorsunuz cidden olmaz bebeğim kaç ay oldu bide askerinde orda bunalmıştır artık gelsin seni görsün içi açılsın

ay bende öyle dıyorm zeynebımm amaa işte az kaldı sıksammı dısımı dıo sıka sıka dıs kalmadi

kızlaar selam nabersiniz yaa bnm torunlarımm burdaymış meger hiççç farketmedm yaaa

ii kuzu senden nbr
ne torunu kız terto diilmiyiizz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…