93/1 yarenleri burayaa

dıorm esınım ama bkalm yanı artık en sonunda sen blırsn dedim daha ne dıyım
sonucta en cok yasayan o:26:

Sen bilirsin demek onlar için yeterli bi cevap değil ki kuzum, gel diyeceksin
Gelsin bırak ha 10 gün erken gelmiş, ha 10 gün geç. Nasılsa 12 ay dolunca gelmeyecekler mi? Bu kadar sorun yapmayın bunu kuzum, onca gün beklemişiz bi 10 gün mü beklemeyeceğiz Aha bizimki 7 gün sonra dönüyor. Toplamda 28 gün izin kullanmış olacağız. Nasılsa kullanılacak, sabrı zorlanıyor insanın. Gel deee gelsin

haklsıın yaa du ben bu konuda bıraz daha bastırıyım
izinden dönupte moreli bozulanları gördukce onunda morelı bozluo gidicem gelıcem alısamıcam daha zor olcak dıo

haklsıın yaa du ben bu konuda bıraz daha bastırıyım
izinden dönupte moreli bozulanları gördukce onunda morelı bozluo gidicem gelıcem alısamıcam daha zor olcak dıo

Orası öyle güzelim ama şu da var ki izinde yaşadığı güzel dakikalar onlar için orda düşündükçe moral kaynağı oluyor. 6 ay kuzum boru mu yaa. Gelsin görsün seni, tadını çıkartın bi mehtapta sen yaşa bak benden söylemesi

Enişten yanımda hava değişimi aldı :)

Hemde nasıl delirtiyo bi bilsen..

Kuru yemişimi , içeceğimi falan getirdi az önce .. Keyif yapıyorum onun sayesinde sağolsun.. :)

Hadi oh oh Allah kavuştursun çok sevindim canım ..

evet canım hıc yasayamadık bız mehtap falan
walla esıncım bı oyle dıo bı böyle dıo artık walla yoruldum bu konudanda
ordakı pisikolojisini anlamam zor..
bı tel acıo gelcem bunaldm dıo 1 saat sonra tekrar konuşyrz blmıyorum yaa hc ızın kullanmasammı dıyo
bıktım wallahi ya bitsin bian önce sabır kalmıyo yanii bnde ne gelcek die heves bırakıo ne bısı
gelme ozmn diesim gelıyo

Bırak kendi haline o zaman kuzum, gelirsen güzel olur gelmezsen de sabır diyeceksin o zaman asker kararsız

Kızlar bilgisayarım bozuk olduğundan giremiyorum ısınınca kapanıyor.
Askerim geldi 15 günlüğüne hergün görüşüyoruz 2 ayımız kaldı ama gitme günü geldikçe üzülüyorum alıştım.
Sizler nasılsınız özledim hepinizi şu bilgisayarımın bozulması kötü oldu öpüyorum hepinizi dikkat edin kendinize.

Esinim özledim sizleri nasılsın.

Sende mehtap yaşıyorsun he kuzum, yakupta yarın gidiyor. 10+1 günlük iznimiz sona ermiş bulunmakta ahh ahh
Sıkma canını son aylarımız sonra hep yanlarımızda olacaklar. Bu son mehtap :26:

bende özledm hepnızı kızlarr eskıye dönsun artık topıgımız :26:

Valla bende özledim topik ölü gibi birşey oldu yaa

Selam devrelerim şafaklar azaldıkça kimse girmemeye başladı artık bi bıkkınlık modundayız heralde

Selam devrem nerelerdesin sen ya. Nasılsın, nasıl gidiyor?
Ben hep giriyorum amaa. Dediğin gibi bi bıkkınlık var artık üzerlerimizde :18:

evet canım ya girilmio artık azaldı safaklar diemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…