- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
Hmm anladım canım tabi sıkboğaz da etmek olmaz zaten ellerine geçen ilk fırsatta arıyolar
Bizim yeni yeni başlıyo ciddi eğitimler sanırım bugüne kadar çok sıkmamışlar sizin baya yoğun demek ki :26:
Kaç kişi olduk ki cidden :44::26: İzmir Bornovada benim askerim de
Kıbrıs da zor baya ya Allah sabır versin sana da canım :26:
Yaptığın güzelmiş gelince okusun
Benimkinin telefonu evinde ablası mablası açar falan rezil olmayalım sonra
bende öyleyim bazen gülüyorum bazen dalıp gidiyorum arıycağı saatlerde kalbim yerinden çıkcak gibi oluyo o kadar heycanlanıyorum ki anlatamam ama iyi oldunu duyunca şükrediyorum onlar iyi olsun kii biz iyi oluruz zaten
banada bugun basladı egtımler dedi yogun olablr cnm bılmıyorumki arasa sorucamda..
Sorma aynı heyecan bende de oluyo sanki bugüne kadar hiç konuşmamışım gibi heyecanlanıyorum kalbim ağzımda atıyo resmen
Gittiğinden sonraki gün sabah 7de aradı diye ertesi gün 4te uyandım kendiliğimden sonra da uyuyamadım
Aman iyi olsunlar bence de. Askerlik falan gelip geçecek(kendim bile inanmadım buna şu an)
banada bugun basladı egtımler dedi yogun olablr cnm bılmıyorumki arasa sorucamda..
kızlar yemin törenine gidicekmisiniz ? en yakın yemin töreninde görebiliriz sonra çarşıları olcak zaten inşallah kamerada falan da görürüz
Sorma aynı heyecan bende de oluyo sanki bugüne kadar hiç konuşmamışım gibi heyecanlanıyorum kalbim ağzımda atıyo resmen
Gittiğinden sonraki gün sabah 7de aradı diye ertesi gün 4te uyandım kendiliğimden sonra da uyuyamadım
Aman iyi olsunlar bence de. Askerlik falan gelip geçecek(kendim bile inanmadım buna şu an)
canım yemin törenine hazırlık yapıyolarmış benim erkek arkadaşım öyle dedi geçen haftaya göre daha fazlaymış kesin sizinkiler de öyledir..
aynı sey bended var kızlar ya telefonda ızmırın alan kodunu görunce ucuslara gecıyorum mutlu oluyorum sadece 5 dk konustuk diye yani gözum telefonda bırı yanlışlıkla arayınca sınır oluyorum yada mesgul etmemek ıcın hemen kapatıyorumyeterkı o arasın yani
aynen canım öyledir heralde
herkes aynı seylerı yasıyo ne hos :) bende hayatmda gormedıgım kodu gordum 0392heryere telefonla gıdıyorum radyasyondan ölcez
herkes aynı seylerı yasıyo ne hos :) bende hayatmda gormedıgım kodu gordum 0392heryere telefonla gıdıyorum radyasyondan ölcez
hahaha walla cnm yaa yastıgımın altında uyurkende telefon belkı gece arar dıe hıc aramadi gercıde beklenti işte
acemılıkte cok arayamıyolar.sonucta acemıler.bı cok sey yasak.bıraz gecsın daha rahatlarlar.hıc bellı olmuo bızım.bıde santralde oldugundan sabah 5 aradıgı oluo gece 1 de oluo
evet :d acemilik bıtse ustasında telefon sorunu olmaz umarım bide alısmıs olur
santrale gecsınler gecebılıolarsa kızlar.arama daha kolay oluo.hem para da vermıo.zaten ısı telefon oluo ...
ustasında anca o sansı olursa cnm
ustasında anca o sansı olursa cnm
evet ustada oluo canım.hem sans hemde kendıde braz zorlarsa.benimki komutanına acık acık solemıs.benmle rahat konusabılmek ıcın geccenı.her gun telefona okdar vercek param yok dmıs.ama gecene kdar da cok ugrastı cok cektırdıler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?