93/1 yarenleri burayaa

banada bugun basladı egtımler dedi yogun olablr cnm bılmıyorumki arasa sorucamda..

kızlar yemin törenine gidicekmisiniz ? en yakın yemin töreninde görebiliriz sonra çarşıları olcak zaten inşallah kamerada falan da görürüz

Sorma aynı heyecan bende de oluyo sanki bugüne kadar hiç konuşmamışım gibi heyecanlanıyorum kalbim ağzımda atıyo resmen

Gittiğinden sonraki gün sabah 7de aradı diye ertesi gün 4te uyandım kendiliğimden sonra da uyuyamadım

Aman iyi olsunlar bence de. Askerlik falan gelip geçecek(kendim bile inanmadım buna şu an )

ben de sanki onla askerlik yapıyo gibiyim 6 da uyanıyorum mesela saate bakıyorum 6 falan diyorum kalkmışlardır falan çok değişik ya yaşamayan anlayamaz...
bide kelimeler kitleniyo sesini duyunca böyle bi heycan ne dicemi unutuyorum :)

banada bugun basladı egtımler dedi yogun olablr cnm bılmıyorumki arasa sorucamda..

Evet yemin töreni için başlamış hazırlıklar canım ondandır arayamaması

Arar ilk fırsatta

kızlar yemin törenine gidicekmisiniz ? en yakın yemin töreninde görebiliriz sonra çarşıları olcak zaten inşallah kamerada falan da görürüz

Ben gidemiyorum malesef yemin törenine

aynı sey bended var kızlar ya telefonda ızmırın alan kodunu görunce ucuslara gecıyorum mutlu oluyorum sadece 5 dk konustuk diye yani gözum telefonda bırı yanlışlıkla arayınca sınır oluyorum yada mesgul etmemek ıcın hemen kapatıyorum yeterkı o arasın yani

canım yemin törenine hazırlık yapıyolarmış benim erkek arkadaşım öyle dedi geçen haftaya göre daha fazlaymış kesin sizinkiler de öyledir..

aynen canım öyledir heralde

herkes aynı seylerı yasıyo ne hos :) bende hayatmda gormedıgım kodu gordum 0392 heryere telefonla gıdıyorum radyasyondan ölcez

acemılıkte cok arayamıyolar.sonucta acemıler.bı cok sey yasak.bıraz gecsın daha rahatlarlar.hıc bellı olmuo bızım.bıde santralde oldugundan sabah 5 aradıgı oluo gece 1 de oluo

hahaha walla cnm yaa yastıgımın altında uyurkende telefon belkı gece arar dıe hıc aramadi gercıde beklenti işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…