- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #5.221
Sende mehtap yaşıyorsun he kuzum, yakupta yarın gidiyor. 10+1 günlük iznimiz sona ermiş bulunmakta ahh ahh
Sıkma canını son aylarımız sonra hep yanlarımızda olacaklar. Bu son mehtap :26:
Valla bende özledim topik ölü gibi birşey oldu yaa
Selam devrem nerelerdesin sen ya. Nasılsın, nasıl gidiyor?
Ben hep giriyorum amaa. Dediğin gibi bi bıkkınlık var artık üzerlerimizde :18:
Valla Esintoş bende her türlü bıkkınlık söz konusu oldu şu sıra bunalım modundayım
Ahh kuzuumm kıyamammmBen bunalıma giremiyorum öksürmekten. Ah begüm ya sesim erkek sesi gibi kalınlaştı Sabah kv aradı onun telefonuda biraz sıkıntılı olunca, aloo dedim esinle görüşecektim demezmi. Allahım bi ayar oldum ki Anne benim ben rahatsızım dedim.
Canım çok geçmiş olsun ya dikkat et kendine limonlu çay ıhlamur falan iço da alem ya
Pekmoooo kullansın kuzum kullansın.. Erkenden gelse bile yine asker görünecek nede olsa.. Boşu boşuna izininden etme çocuğu
kullansın kız daha ne ıstıon
ama canım onuda anla sıkılmstr artıkk kolay deil yani bırak gelmek ıstıosa gelsın canım
Hoşbulduk tatlımÇok şükür yaa düştüü düştüüü. Artık buralardayım inşallah Evet Cuma gecesi geldi kuzum, kasım 11 geri dönüş işte İzin kullanmadan olmuyor inan olmuyor. Hiç düşünmeyin gel de kızımm gell askeriim deeee
Bende şüküür iyiyim bebeğim sancılıyımSen nasılsıın :)
Oohooo margaaaarinim sen yaşıyon mu bea
Şükür kavuşturana ya huDarısı başına yavrum
İmrenmee vaallaaa Allah başına vermesinİçimden neler diyorum neler Allah affetsin
Pekmeziiim nabeeeeeeerrr
Ne gelmesi manyak mısın kızım sen aaaGelsin bırak çocuk ya hasretten gebereceksiniz ellam
Evet izinler 24 güne çekilme durumu olduğundan yakup erken geldi izne kuzum.
Şafakla ne derdin var seniin yaa
Yakup pasta almaya gidelim dedi ve üstüne ''atarsa 87 kaynana'' yazdırtmak istedi ama salak adam atasa yazmış
Eki Görüntüle 848225
Sıkılmış kuzum evet. Bi de o askerden döndüğünde biz burda olmuyoruz. Şubat tatiline denk geliyo tam. Gidicez yine bi yerlere
Ondan da kullanmak istiyo. Kullanacak bakalım kasımın sonunda aralığın başında
Şafak sıkıştırıyor diye kuzum, azaldı diye değil. Şafak 90 dediğimden beri geçmiyo bee
İyidir Zeynebim senden naber
Askerle yine bozulmuş aranız düzeldiniz miii :26:
Valla en son nisanda bi kere gördüm geberebiliriz ama istemiyorum işte
Erkenden gelsin yaa 15 gün filan ediyo sanırım bi de yol izniyle cartıyla curtuyla
Şuna bak şafağı en fazla olan benim aranızdaaa :120:
Bu arada pastanız süper olmuş
Kızlar ya benim internet aşırı yavaş. Şuraya iki çift yazı yazcam diye sinirden çatladım.
Ondan giremedim pek buralara. Siz de girmiyosunuz ama artık
evet yaaaama bakk koskocaaa 6 ay gecti esınım
kullansın canım ya en iyisi boşver bısı deme cocuga ne guzel görusebılıceksnz
snra ztn bıtıo
Kötü kuzum bi mehtabın daha sonuna geldik toparlanmaya çalışıyorum.
Aramız iyi kuzum soğukluk vardı şükür geçti, bu kez mehtabı bana harbi yaşattı şapşal
Gelsin bırak yaa, adama yazık arkadaş.Bi gelsin yüzünü görsün, tamam ailen sıkıntı olacak ama bi bahane bulur kaçarsın kızım sen hadii hadi üzme askerii
Şafağı en fazla olan ikimiziz kuzumAramızda 2 güncük var onun lafını mı yapıyoonn
Toplamda biz 28+2 yol izni kullanmış olduk şafak 80'de senin niye 82 onu anlamadım kuzum
Pastaanın tadı daha güzeldiii amaaaaa
Benim nette yavaş ya hu, bi de tam cevaplayacağım pat ekranda bi yazı beliriyor ayar oluyorum :18:
Ben giriyorum daa kimse olmuyooo
Toplam 9,5 ay heyt bee
Alışırsın Zeynebim be bakalım ben de 1 ay sonra mehtap sonrası üzüntüyü yaşıyo olcam
İyi yapmış verdiği sözü tutsun zaten senin asker de değişti kuzum şaka makaGüzel geçirdiğinize çok sevindimm
Kaçamam kuzum ya :26: Of çok sıkıntı işte sabahın 9unda görüşebilcez bi kargalar kahvaltısını etmeden
2 gün 2 gündür ya bıktım usandım artık yeteeeeeeeğğğğğr :95::95::95:
Şimdi bizimki nası 82 oluyoo hemen açıklıyorum
Sülüs 4 şubat. 12 ay askerlik yapıp da 24 gün iznin hepsini kullanırsa 4 şubat 2014te gelecek. Biz 7 gün dağıtım kullandık. 2 gün geç teslim oldu hatta 9 gün olarak yaptık dağıtım iznini. 14 gün de izin kullanacak şimdi. Yol hakkı mol hakkı bi şeyler diyo o kısmı tam bilmiyorumİşte Yol haklarını düştüğümüzde 1 Şubatta çıkacak olarak hesapladık. :44::44: Daha doğrusu benim asker öyle hesapladı. :26: 30 Kasımda çıkıp 14 Aralıkta dönecek. Sen biliyosan bi de sen hesapla kurban oluyum Kafam karıştı şu an sana anlatırken :44:
Bizim topik günlerce girmesem de hiç ilerlememiş oluyo artık yaa. Çok ayıp
Margaaa nerdesin kızım sen
Kullanacak zaten beni takmıyo bu konuda
Siz naptınız nası gidiyo
Sıkılmış kuzum evet. Bi de o askerden döndüğünde biz burda olmuyoruz. Şubat tatiline denk geliyo tam. Gidicez yine bi yerlere
Ondan da kullanmak istiyo. Kullanacak bakalım kasımın sonunda aralığın başında
İyidir Zeynebim senden naber
Askerle yine bozulmuş aranız düzeldiniz miii :26:
Valla en son nisanda bi kere gördüm geberebiliriz ama istemiyorum işte
Erkenden gelsin yaa 15 gün filan ediyo sanırım bi de yol izniyle cartıyla curtuyla
Şuna bak şafağı en fazla olan benim aranızdaaa :120:
Bu arada pastanız süper olmuş
Kızlar ya benim internet aşırı yavaş. Şuraya iki çift yazı yazcam diye sinirden çatladım.
Ondan giremedim pek buralara. Siz de girmiyosunuz ama artık
Mecbur alışacağız kuzum, kurban olduğum dün aradı aşkım ilk gittiğim gün gibiyim dedi. Sesi nasıl titriyordu
Evet değişti şükür yaa şüküüürrrSabahın 9'u çok geç sabah 5te çık
Eveet yeter bence de yeter ama yeter kim yaa(Biliyorum ki iğrencim )
Bizim de sülüs 4şubat aa 2 gün geç teslim olduğundan kaynaklanıyor yani, yol izni kuzum askerin doğru hesaplamış. Eğer iki gün geç teslim olmasaydı bizim şafaklar aynıydı için rahat olsun
Kızım ben burdayım ama sen nerelerdesin..
Saçlarını uzatmak için gittin gidiş o gidiş oldu ..
Unuttun bizi..
Nasıl gitsin herşey yolunda gibi , bir sıkıntımız yok çok şükür sen nasılsın ?
Selam Kızlar
Ooof of şu izinler kullanırken iyi de bitince çok kötü yaÇok üzüyo insanı ilk güne sarıyo
Benimkinde de değişiklikler başladı. Ben artık kızıp köpürüyorum garibim alttan almaya uğraşıyo filan. Kıyamam ya seviyorummm:78:
Sabah 5te dötümüz donar len
Ama kuzum şimdi siz 28+2 kullandınız sanıyorum. Yanlış hatırlamıyosam :44:
Biz kullanınca 22+2 ediyo toplamm :44:
Şimdi şafaksöyleden de baktım 73 hesapladı. Ben :
Benim asker yanlış hesaplıyo galiba ya :26:
Ooof of şu izinler kullanırken iyi de bitince çok kötü yaÇok üzüyo insanı ilk güne sarıyo
Benimkinde de değişiklikler başladı. Ben artık kızıp köpürüyorum garibim alttan almaya uğraşıyo filan. Kıyamam ya seviyorummm:78:
Sabah 5te dötümüz donar len
Ama kuzum şimdi siz 28+2 kullandınız sanıyorum. Yanlış hatırlamıyosam :44:
Biz kullanınca 22+2 ediyo toplamm :44:
Şimdi şafaksöyleden de baktım 73 hesapladı. Ben :
Benim asker yanlış hesaplıyo galiba ya :26:
Ben de burdayımmm. Artık öyle uğraşmıyorum uzadıkça kestirdim çünkü bıktım ben de bıraktım kendi haline şimdilik
Unutur muyum len sen de
Bizim de yok sıkıntımız yuvarlanıp gidiyoruz öyle işteee
SelammNasılsın canım
Kızlar çok güzel birşey oldu askerim astsubay mülakatına girdi dün açıklandı astsubay oldu kısmetse ocakta nişan yapıyoruz çok mutluyum.
Kızlar çok güzel birşey oldu askerim astsubay mülakatına girdi dün açıklandı astsubay oldu kısmetse ocakta nişan yapıyoruz çok mutluyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?