93/1 yarenleri burayaa

Maşallah kuzum siz o zaman Ben buraya yazdım benim asker de değişiyo diye de anında bi kavga patlattık üstüne

Zaten ilk günler uyuyamam bile

7 gün dağıtım +2 geç teslim sonra da 13+2 diyo kuzum son izne bilmiyorum ki bu yol izinleri değişiyo hep anlayamadım o konuyu bi türlü

Yanlış hesaplamış olsun Zeynebim ya daha az olsun şu şafak

Neyse artık ocakta falan belli olur heralde kesin çıkış tarihleri :44: :26:

iyiyim canım nolsunnn işte sen napıosun iyimisin askerin geldi mi

İyiyim ben de canım napıyım vakit geçiriyorum öyle işte

Yok 11 gün sonra gelecek inşallah

Senin farz et ki'de filan yazdıklarına denk geliyorum ara sıra bi sorun yok di mi aranızda :26:

Kızlar çok güzel birşey oldu askerim astsubay mülakatına girdi dün açıklandı astsubay oldu kısmetse ocakta nişan yapıyoruz çok mutluyum.

Hadi hayrlı olsun Selenim. Gözünüz aydınn

Yolunda gitsin her şey de seni de everelim Zeyneple birliktee

Kızlar ya benimkinin de pazartesi uzmanlık sınavı var. Dua edin bize de :18:

Kızlar çok güzel birşey oldu askerim astsubay mülakatına girdi dün açıklandı astsubay oldu kısmetse ocakta nişan yapıyoruz çok mutluyum.

Hayırlı olsun canıımmm

Bizde patlattık dün gece bi kavga Allahıım uyuz öküz
Ayyy kıyamam sana ben yaaa Du bi öpcemm
Ocakta hepiciğimizin ki net olacak artık kuzum, sende benim şafaktan hesapla aa

Eveet çeyizimi bi yenileri daha eklendi
Sizce nasıl kızlar? Askerimle almıştık o gitmeden önceki gün. Kahve yanı su bardaklarııı

Ayy noldu yinee :26:

Biz de bu sabah düzeldik anca. 2 gündür poh gibiydii

Öp öp. Ben de seni öpiiimm

Yok kuzum ya önceden az sayıyodum da taksit taksit artırdım sonrasında.İzin kullanacağı kesinleşince. Öyle olunca 90 ve 80lerden yeni kurtuldum. Tekrar aynı şeyi yaşayamam Sonradan 2 gün eklemeye bile tahammülüm yok

Olan birşey yok yavrum, bildiğin üzere tartışmaya değer birşey yok
Birden susmaya başladı, sonra artist artist konuşmalar. Ne oluyo ya dedim. Sinirlendim pat kapattım
O poh'luk bende de vaaarrrrr

Sen nasıl istersen kuzum, bende çoğalacak diye korkuyorum. Sonra relax esin relax diye kendi kendimi yatıştırıyorum

Eveet çeyizimi bi yenileri daha eklendi
Sizce nasıl kızlar? Askerimle almıştık o gitmeden önceki gün. Kahve yanı su bardaklarııı

Eki Görüntüle 862022

Esintoş güle güle kullan çok şekerler ...

Pekmezcim oraya yazıorum bazen ona bazen canımı sıkan kişilere rahatlıorm valla aramız fena değil ya yuvarlanıp gidiyrz çok özledim sadece yanına gidicektm o da olmadı daha da özledim

İyice dengesizleştiler demek ki. Benimki de bi ayarı tutturamıyo Deli ediyo beni valla

Çoğalmaz inşallah çoğalmaz. Tam gaz devam eder böylee

Off bizim askerlik bitince de uzun bi süre bi şey olacağı yok ya.. Hayırlısıı

Sağol devrem

Ne diyeyim ki hayırlısı buymuş demek ki kuzum, sabır çekmekten başka çare mi var ki? :18:
Hasret dağ gibi oldu içinde tahminimce.. Gelmeyi düşünmüyor mu? Zaten az kaldı ama hani bi son izin? :44:

Aynen öyle askerlik dengesizliğe soktu bunları.. O değil de onlar devam eder de bizde yara bıraka bıraka allahıımm
Ayar tutmuyor, ayar ediyor

Deme öyle o nerden çıktı neyin ne olacağı belli mi kuzuum aaa kızarım baak

Begüşüümmm, Pekmeziimm ben çıkıyorum. Akşam arkadaşın kınası var ona gideceğim, yemek yiyeyim çıkayım evden..
Öpüldünüüüüüüüüz, görüşüürüüüzzzz

Vee bende beğenmene çok sevindim Kararsız kaldım kuzum alırken, renkli renkli vardı bende dedim hep sadeden gidiyoruz bi farklılık olsun falan..

İyi yapmışsın kuzum. Hep sade olmasın zaten. Kendin gibi renkli şeyler de kat araya

Anladım balım ya :26:

Çok oldu mu görüşmeyeli :44:

Sabretmekten başka yolu yok malesef Gidebilseydin keşke tabi ama hayırlısı böyleymiş demek ki :26:

Bizde annemle çeyizlikleri döktük ama sandık lekesi olmşlar üzüldük bazıları hemde el emeği ...
Yok hayatım izin komutanlar izin vermiyomuşlar 92-3 ler tezkere alcak ya şimdi asker azalıyo diye aman iyi olsnda işte bnm günü birlik gitme planlarım vardı param bile hazırdı ama başka bi sebepten ötürü gidemiorm iyi olcaktı kısmet böyleymiş

Ağustostan beri göremedim işte ben gitcektim hep onu hayal ediodm o da olmadı öyle kısmet işte

Görüşürüzzz Esintoşummm öpüldünnnn

İyi yapmışsın kuzum. Hep sade olmasın zaten. Kendin gibi renkli şeyler de kat araya

Ayyy senin iltifatını yerim kızıımmm

Kınadan erken döndüm pofff :18:

Poşet falan geçirmediniz mi kuzum, biz herşeyi şeffaf poşete koyup koyuyoruz kenarıya. :44:
Kötü olmuş ama yaa :26:

Hee o konuyu biliyordum, yakupta o yüzden erken gelmişti. Dediğin gibi nasip kısmet diyelim bebeğim

çok eskiler Esintoş ya annemin ilk yaptığı şeyler hurçlamış falan arada havalandırıodu falan en son böyle olmuş artık yenileri olcak
öyle kısmet şafağın buralara gelmesi bile bi an da mucize oldu ya

Anneciğin yenilerini yapar diyelim artık yavrum

Şafağın güzelliğinee bak can kurbaaan 165'ten 75'e inmeek heytt beee

Heytt devrelerim kek yaptııımm hadi gelin

Eki Görüntüle 862784

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…