- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #5.241
Benim ki de öyle işte kuzum, atar yapan ben gider yapmadan alttan alan beyim
Donsun dötünnO saatte kalkmaya değer be mehtab
Evet şöyle kuzum 6 gün dağıtım, 11 gün ilk izin, 11 gün de ikinci izin. 28+2 dediğin gibi.
Sizde 7 gün dağıtım, 15 gün izin dimi kuzum? Ama şu da var bi gelmede iki gün yol izni kullanılmıyor canım bildiğim kadarıyla. Mesela bizi iki izinde kullandık. Hem şafak söyle proğramına da güvenmiyorumBenimkinide 1 gün yüksek hesaplıyor ona bakarsan.
Asker yanlış hesaplamaz kuzum, orda onun tertipleri var çünkü artık dede oldu ne yalnış hesaplaması
iyiyim canım nolsunnn işte sen napıosun iyimisin askerin geldi mi
Kızlar çok güzel birşey oldu askerim astsubay mülakatına girdi dün açıklandı astsubay oldu kısmetse ocakta nişan yapıyoruz çok mutluyum.
Kızlar çok güzel birşey oldu askerim astsubay mülakatına girdi dün açıklandı astsubay oldu kısmetse ocakta nişan yapıyoruz çok mutluyum.
Maşallah kuzum siz o zamanBen buraya yazdım benim asker de değişiyo diye de anında bi kavga patlattık üstüne
Zaten ilk günler uyuyamam bile
7 gün dağıtım +2 geç teslim sonra da 13+2 diyo kuzum son izne bilmiyorum ki bu yol izinleri değişiyo hep anlayamadım o konuyu bi türlü
Yanlış hesaplamış olsun Zeynebim yadaha az olsun şu şafak
Neyse artık ocakta falan belli olur heralde kesin çıkış tarihleri :44: :26:
[/COLOR][/I][/B]
Hayırlı olsun canıımmm
Bizde patlattık dün gece bi kavgaAllahıım uyuz öküz
Ayyy kıyamam sana ben yaaaDu bi öpcemm
Ocakta hepiciğimizin ki net olacak artık kuzum, sende benim şafaktan hesapla aa
Ayy noldu yinee :26:
Biz de bu sabah düzeldik anca. 2 gündür poh gibiydii
Öp öp. Ben de seni öpiiimm
Yok kuzum ya önceden az sayıyodum da taksit taksit artırdım sonrasında.İzin kullanacağı kesinleşince. Öyle olunca 90 ve 80lerden yeni kurtuldum. Tekrar aynı şeyi yaşayamamSonradan 2 gün eklemeye bile tahammülüm yok
Eveet çeyizimi bi yenileri daha eklendi
Sizce nasıl kızlar? Askerimle almıştık o gitmeden önceki gün.Kahve yanı su bardaklarııı
Eki Görüntüle 862022
Ben çok beğendimmm.
Güle güle kullanın hayırlı olsun
Maşallah kuzum siz o zamanBen buraya yazdım benim asker de değişiyo diye de anında bi kavga patlattık üstüne
Zaten ilk günler uyuyamam bile
7 gün dağıtım +2 geç teslim sonra da 13+2 diyo kuzum son izne bilmiyorum ki bu yol izinleri değişiyo hep anlayamadım o konuyu bi türlü
Yanlış hesaplamış olsun Zeynebim yadaha az olsun şu şafak
Neyse artık ocakta falan belli olur heralde kesin çıkış tarihleri :44: :26:
İyiyim ben de canım napıyım vakit geçiriyorum öyle işte
Yok 11 gün sonra gelecek inşallah
Senin farz et ki'de filan yazdıklarına denk geliyorum ara sıra bi sorun yok di mi aranızda :26:
Hadi hayrlı olsun Selenim. Gözünüz aydınn
Yolunda gitsin her şey de seni de everelim Zeyneple birliktee
Kızlar ya benimkinin de pazartesi uzmanlık sınavı var. Dua edin bize de :18:
Eveet çeyizimi bi yenileri daha eklendi
Sizce nasıl kızlar? Askerimle almıştık o gitmeden önceki gün.Kahve yanı su bardaklarııı
Eki Görüntüle 862022
Olan birşey yok yavrum, bildiğin üzere tartışmaya değer birşey yok
Birden susmaya başladı, sonra artist artist konuşmalar. Ne oluyo ya dedim. Sinirlendim pat kapattım
O poh'luk bende de vaaarrrrr
Sen nasıl istersen kuzum, bende çoğalacak diye korkuyorum. Sonra relax esin relax diye kendi kendimi yatıştırıyorum
Esintoş güle güle kullan çok şekerler ...
Pekmezcim oraya yazıorum bazen ona bazen canımı sıkan kişilere rahatlıorm vallaaramız fena değil ya yuvarlanıp gidiyrz çok özledim sadece yanına gidicektm o da olmadı daha da özledim
İyice dengesizleştiler demek ki. Benimki de bi ayarı tutturamıyo Deli ediyo beni valla
Çoğalmaz inşallah çoğalmaz. Tam gaz devam eder böylee
Off bizim askerlik bitince de uzun bi süre bi şey olacağı yok ya.. Hayırlısıı
Vee bende beğenmene çok sevindimKararsız kaldım kuzum alırken, renkli renkli vardı bende dedim hep sadeden gidiyoruz bi farklılık olsun falan..
Esintoş güle güle kullan çok şekerler ...
Pekmezcim oraya yazıorum bazen ona bazen canımı sıkan kişilere rahatlıorm vallaaramız fena değil ya yuvarlanıp gidiyrz çok özledim sadece yanına gidicektm o da olmadı daha da özledim
Sağol devrem
Ne diyeyim ki hayırlısı buymuş demek ki kuzum, sabır çekmekten başka çare mi var ki? :18:
Hasret dağ gibi oldu içinde tahminimce.. Gelmeyi düşünmüyor mu? Zaten az kaldı ama hani bi son izin? :44:
İyi yapmışsın kuzum. Hep sade olmasın zaten. Kendin gibi renkli şeyler de kat araya
Anladım balım ya :26:
Çok oldu mu görüşmeyeli :44:
Sabretmekten başka yolu yok malesefGidebilseydin keşke tabi ama hayırlısı böyleymiş demek ki :26:
Aynen öyle askerlik dengesizliğe soktu bunları.. O değil de onlar devam eder de bizde yara bıraka bıraka allahıımm
Ayar tutmuyor, ayar ediyor
Deme öyle o nerden çıktı neyin ne olacağı belli mi kuzuum aaa kızarım baak
Begüşüümmm, Pekmeziimm ben çıkıyorum. Akşam arkadaşın kınası var ona gideceğim, yemek yiyeyim çıkayım evden..
Öpüldünüüüüüüüüz, görüşüürüüüzzzz
İyi yapmışsın kuzum. Hep sade olmasın zaten. Kendin gibi renkli şeyler de kat araya
Bizde annemle çeyizlikleri döktük ama sandık lekesi olmşlar üzüldük bazıları hemde el emeği ...
Yok hayatım izin komutanlar izin vermiyomuşlar 92-3 ler tezkere alcak ya şimdi asker azalıyo diye aman iyi olsnda işte bnm günü birlik gitme planlarım vardı param bile hazırdı ama başka bi sebepten ötürü gidemiorm iyi olcaktı kısmet böyleymiş
Ayyy senin iltifatını yerim kızıımmm
Kınadan erken döndüm pofff:18:
Poşet falan geçirmediniz mi kuzum, biz herşeyi şeffaf poşete koyup koyuyoruz kenarıya. :44:
Kötü olmuş ama yaa :26:
Hee o konuyu biliyordum, yakupta o yüzden erken gelmişti. Dediğin gibi nasip kısmet diyelim bebeğim
çok eskiler Esintoş ya annemin ilk yaptığı şeyler hurçlamış falan arada havalandırıodu falan en son böyle olmuş artık yenileri olcak
öyle kısmet şafağın buralara gelmesi bile bi an da mucize oldu ya
kızlarrr askerim geldi iznee bana supriz yaptiiiiii
aklım alındı bianda karşimda görunceeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?