- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #5.261
kızlarrr askerim geldi iznee bana supriz yaptiiiiii
aklım alındı bianda karşimda görunceeeeeeeee
Ağustostan beri göremedim işte ben gitcektim hep onu hayal ediodm o da olmadı öyle kısmet işte
Ayyy senin iltifatını yerim kızıımmm
Kınadan erken döndüm pofff:18:
Poşet falan geçirmediniz mi kuzum, biz herşeyi şeffaf poşete koyup koyuyoruz kenarıya. :44:
Kötü olmuş ama yaa :26:
Hee o konuyu biliyordum, yakupta o yüzden erken gelmişti. Dediğin gibi nasip kısmet diyelim bebeğim
kızlarrr askerim geldi iznee bana supriz yaptiiiiii
aklım alındı bianda karşimda görunceeeeeeeee
Senaaaaa
Ayy ne güzel olmuuuuş
Gözün aydın bak bilerek yapıyomuş demek ki sana öyle "gelsem mi gelmesem mi"leri
Naptınız bakıyımm. Nası çıktı karşınaa nası yaptı süprizini.
Ben heyecanlandım burda sen ne hale geldin allah bilir
Gözün aydın SEnacımmm kaç aydır görüşmüodunuz ya kıyamam naptınızz
yyooookk artk yaaaaayy nası sevinip şaşırmışındr yaaaaa
sagoln kızlarr cok mutluyum cok 7 aydır yuzunu görmuodumm yaa
arkdslarımla anlaşmiş o ztn bana supriz yapsin die cuma gunu ısten cıktım aradılar benı işte
suraya gel konusmamız lzm fln die bi guzel kandırdılar bende gittim henuz daha gelmemişti
oturyyorm öle saf saf bi geldiiiiiiben bakıyorum bakıyorumm tepki veremıormm şok oldm kaldim resmen
sonra bianda basladm aglamayainanamıorm sarılıo fln sonradan kendıme geldim
bıde bana msj atıo aynı askerdeymiş gibi oda ordan
ıkı gun oldu daha 28 ınde gidicek
ama daha bı rahat kalamadik kızlar ıkı gundur görusuyoruz amaa hc rht bırakmıolar
herks bı trftan cekıo ailesi ben arkdslari böyle gecıcek heralde daha tek bı oturupta
bı konusup özlem gideremedik
arkdslarımla anlaşmiş o ztn bana supriz yapsin die cuma gunu ısten cıktım aradılar benı işte
suraya gel konusmamız lzm fln die bi guzel kandırdılar bende gittim henuz daha gelmemişti
oturyyorm öle saf saf bi geldiiiiiiben bakıyorum bakıyorumm tepki veremıormm şok oldm kaldim resmen
ama daha bı rahat kalamadik kızlar ıkı gundur görusuyoruz amaa hc rht bırakmıolar
herks bı trftan cekıo ailesi ben arkdslari böyle gecıcek heralde daha tek bı oturupta
ayy canımm ne güzel olmuşşşş yaaaabende öle bişi yaşamak isterdmmm çook sewndm yaaa bol bol hasret giderin izin verme arkadaşlarna falan yanından ayırma canım bnm yaa ben olsam hiiç ayırmam çünküüü
Çok güzel olmuuuş
Maşallah kuzum
Giderirsiniz giderirsiniz. Bi iki günü de sırf sana ayırır arkadaşlarıyla falan görüşüp
öyle yapmaya calısıorm canm ama işt herkes arıo cagrıo yada gelıo
ama öyle böyle özlememişim yani görnce anladim daha cok senınki gelcekmi cnm?
evet öyle söyledim ztn senınkı gelıomu pekmezim yada geldimi en son gelcek glıba fln dıodun
öyle yapmaya calısıorm canm ama işt herkes arıo cagrıo yada gelıo
ama öyle böyle özlememişim yani görnce anladim daha cok senınki gelcekmi cnm?
evet öyle söyledim ztn senınkı gelıomu pekmezim yada geldimi en son gelcek glıba fln dıodun
ahh ahh özlenmez mi kuzum yaa hemde nası özlenr yaaabenm kmse çagıramaz o yüzden rahatım ailesiyle bile yarım saat durdurmazdm gündüz her an beraberdk akşamda öle salmammmm bnmki tezkereyle gelcek artk tatlımm yaa izinleri yedk btrdkk
Gelcek kuzum inşallah. 26sında aslında izni ama birazcık daha öne çekebilirse 21 veya 22si gibi gelmeye çalışıyo işte. Ayy iyi ki dinlememiş beni ya. Gelcek iyi ki. Çok özledim çooook
ahh ahh özlenmez mi kuzum yaa hemde nası özlenr yaaabenm kmse çagıramaz o yüzden rahatım ailesiyle bile yarım saat durdurmazdm gündüz her an beraberdk akşamda öle salmammmm bnmki tezkereyle gelcek artk tatlımm yaa izinleri yedk btrdkk
ay canım ya benımki gidicek senınki gelicek hemen hemen kıyamamkiii
iyiki dinlememiş kuzum gelsin bak onada cok iyi gelicek sanada ztn sonra teskereye gelıcekler Allah kısmet ederse
bişi kalmadi artık bak dagtm ıznınde nezmn geliceklerini bile bilmezdik belirsizlikler ne coktu nolucagını bilmezdik
suan onlarn hepsını atlattık bıtırmeye az kaldi
ay ii yapmişsin wallaa
olsun canım ne guzel işte bende onunla avunuyorum ızın bıtıcekkk kısa sure sonraaa
teskereyle gelicek diee
SelamBiz hiç konuşmadık sanırım :44: Hemen ilk lafımı yazıyorum
Az kalmış sizin şurda 13 dk sonra 44sünüz
Hem her anını da seninle geçirmişşş.
Biraz daha sabır canım
ay canım ya benımki gidicek senınki gelicek hemen hemen kıyamamkiii
iyiki dinlememiş kuzum gelsin bak onada cok iyi gelicek sanada ztn sonra teskereye gelıcekler Allah kısmet ederse
bişi kalmadi artık bak dagtm ıznınde nezmn geliceklerini bile bilmezdik belirsizlikler ne coktu nolucagını bilmezdik
suan onlarn hepsını atlattık bıtırmeye az kaldi
ay ii yapmişsin wallaa
olsun canım ne guzel işte bende onunla avunuyorum ızın bıtıcekkk kısa sure sonraaa
teskereyle gelicek diee
selam canım ewt konuşmadk hiç ben girmedm pek buraya hiç sözde ilk torunlarım sizlersnz amaa
aynen ölee yaa az kaldı ama gelde bana sor bide :26:sen hangi devresin canım??
yaa normaldede öle salmamm hele bide izne gelmiş bana gelmişş aslaaaçıngar çıkar walaa yaaa
Biz alt devreniz canım93/3ler senin ... torunun oluyo Hiç sevmiyorum o kelimeyi de has olmayan diyim bari ayıp denen bi şey var
93/1im
Evet senin şafağın bize az geliyo. Bi üst devrenin şafağı sana güzel geliyo filan döngü böyle malesef. Komşunun tavuğu komşuya kaz görünüyo işte
aynen aynen yaa bnm üst dewrelere de ben öle diyommwala bu torun olayına bi kafam yatmadı yaa alt dewrem olan herkes bnm torun sanıyomm ben ama ne derece dogru bilinmezz
Sen 92/4sün di mi canım ben sana yazıyım bak
93/1 alt devren
93/2 çömezlerin
93/3 has olmayan torunların
93/4 has torunların
Bilet, baston falan mevzulzarı da var ama benim kafa buraya kadar bastı
Ama senin mantık da iyiymiş
Nedenini tahmin etmen zor değil bebeğimNiye erken döndün kuzumm.
Bu arada ana topikte gördüm çok şaşırdım bu benzerliğe. ben de yakalamıştım benimkinin hesabını. Bizde bi şey var sanırım. Face konusunu konuştuk seninle hemen sonrasında ben yakaladım. Şimdi sen yakalamışsın. O duygu çok kötüEli ayağı buz kesiyo insanın ben baya bi titremiştim sinirden Uyku girmedi gözüme hesabını sorana kadar Allah yardımcın olsun balımm. İnşallah mantıklı bi açıklaması vardır :26:
Sen 92/4sün di mi canım ben sana yazıyım bak
93/1 alt devren
93/2 çömezlerin
93/3 has olmayan torunların
93/4 has torunların
Bilet, baston falan mevzulzarı da var ama benim kafa buraya kadar bastı
Ama senin mantık da iyiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?