93/1 yarenleri burayaa

Ağustostan beri göremedim işte ben gitcektim hep onu hayal ediodm o da olmadı öyle kısmet işte

Biz de nisandan beri görüşmüyoruz canım. Gerçekten özlemden iliğimiz kurudu

207 gün olmuş dile bile kolay değill :26:

Sıkma canını belki ilerleyen zamanlarda bi fırsatın daha çıkar

Niye erken döndün kuzumm.

Bu arada ana topikte gördüm çok şaşırdım bu benzerliğe. ben de yakalamıştım benimkinin hesabını. Bizde bi şey var sanırım. Face konusunu konuştuk seninle hemen sonrasında ben yakaladım. Şimdi sen yakalamışsın. O duygu çok kötü Eli ayağı buz kesiyo insanın ben baya bi titremiştim sinirden Uyku girmedi gözüme hesabını sorana kadar Allah yardımcın olsun balımm. İnşallah mantıklı bi açıklaması vardır :26:

kızlarrr askerim geldi iznee bana supriz yaptiiiiii
aklım alındı bianda karşimda görunceeeeeeeee

Senaaaaa

Ayy ne güzel olmuuuuş

Gözün aydın bak bilerek yapıyomuş demek ki sana öyle "gelsem mi gelmesem mi"leri

Naptınız bakıyımm. Nası çıktı karşınaa nası yaptı süprizini.

Ben heyecanlandım burda sen ne hale geldin allah bilir

Gözün aydın SEnacımmm kaç aydır görüşmüodunuz ya kıyamam naptınızz

yyooookk artk yaaaaayy nası sevinip şaşırmışındr yaaaaa

sagoln kızlarr cok mutluyum cok 7 aydır yuzunu görmuodumm yaa
arkdslarımla anlaşmiş o ztn bana supriz yapsin die cuma gunu ısten cıktım aradılar benı işte
suraya gel konusmamız lzm fln die bi guzel kandırdılar bende gittim henuz daha gelmemişti
oturyyorm öle saf saf bi geldiiiiii ben bakıyorum bakıyorumm tepki veremıormm şok oldm kaldim resmen
sonra bianda basladm aglamaya inanamıorm sarılıo fln sonradan kendıme geldim
bıde bana msj atıo aynı askerdeymiş gibi oda ordan
ıkı gun oldu daha 28 ınde gidicek
ama daha bı rahat kalamadik kızlar ıkı gundur görusuyoruz amaa hc rht bırakmıolar
herks bı trftan cekıo ailesi ben arkdslari böyle gecıcek heralde daha tek bı oturupta
bı konusup özlem gideremedik

ayy canımm ne güzel olmuşşşş yaaaabende öle bişi yaşamak isterdmmmçook sewndm yaaa bol bol hasret giderin izin verme arkadaşlarna falan yanından ayırma canım bnm yaaben olsam hiiç ayırmam çünküüü

Çok güzel olmuuuş

Maşallah kuzum

Giderirsiniz giderirsiniz. Bi iki günü de sırf sana ayırır arkadaşlarıyla falan görüşüp

öyle yapmaya calısıorm canm ama işt herkes arıo cagrıo yada gelıo
ama öyle böyle özlememişim yani görnce anladim daha cok senınki gelcekmi cnm?

Çok güzel olmuuuş

Maşallah kuzum

Giderirsiniz giderirsiniz. Bi iki günü de sırf sana ayırır arkadaşlarıyla falan görüşüp

evet öyle söyledim ztn senınkı gelıomu pekmezim yada geldimi en son gelcek glıba fln dıodun

Gelcek kuzum inşallah. 26sında aslında izni ama birazcık daha öne çekebilirse 21 veya 22si gibi gelmeye çalışıyo işte. Ayy iyi ki dinlememiş beni ya. Gelcek iyi ki. Çok özledim çooook

ahh ahh özlenmez mi kuzum yaa hemde nası özlenr yaaabenm kmse çagıramaz o yüzden rahatım ailesiyle bile yarım saat durdurmazdm gündüz her an beraberdk akşamda öle salmammmmbnmki tezkereyle gelcek artk tatlımm yaa izinleri yedk btrdkk

Selam Biz hiç konuşmadık sanırım :44: Hemen ilk lafımı yazıyorum

Az kalmış sizin şurda 13 dk sonra 44sünüz

Hem her anını da seninle geçirmişşş.

Biraz daha sabır canım

Gelcek kuzum inşallah. 26sında aslında izni ama birazcık daha öne çekebilirse 21 veya 22si gibi gelmeye çalışıyo işte. Ayy iyi ki dinlememiş beni ya. Gelcek iyi ki. Çok özledim çooook

ay canım ya benımki gidicek senınki gelicek hemen hemen kıyamamkiii
iyiki dinlememiş kuzum gelsin bak onada cok iyi gelicek sanada ztn sonra teskereye gelıcekler Allah kısmet ederse
bişi kalmadi artık bak dagtm ıznınde nezmn geliceklerini bile bilmezdik belirsizlikler ne coktu nolucagını bilmezdik
suan onlarn hepsını atlattık bıtırmeye az kaldi

ay ii yapmişsin wallaa
olsun canım ne guzel işte bende onunla avunuyorum ızın bıtıcekkk kısa sure sonraaa
teskereyle gelicek diee

Evet canım benim çok haklısın iyi gelecek bize bu sefer. Dağıtım izni burnumuzdan gelmişti ben biraz da ondan istemiyodum gelmesini. Yine aynısını yapacak diye düşünüyodum ama bi dünya söz verdi bakalım :26: İnşallah mahvolmaz iznimiz ya

Senin askerin izni kaç gün aldı Senacım :26: Tadımlık bi cee diyip kaçacak gibi sanki :26:

Evet tek belirsizliğimiz çıkış tarihleri kaldı bii O da ocak gibi falan belli olur heralde :26:

Kurtulucaz ya şaka gibi geliyo

Selam Biz hiç konuşmadık sanırım :44: Hemen ilk lafımı yazıyorum

Az kalmış sizin şurda 13 dk sonra 44sünüz

Hem her anını da seninle geçirmişşş.

Biraz daha sabır canım

selam canım ewt konuşmadk hiç ben girmedm pek buraya hiç sözde ilk torunlarım sizlersnz amaa
aynen ölee yaa az kaldı ama gelde bana sor bide :26:sen hangi devresin canım??

yaa normaldede öle salmamm hele bide izne gelmiş bana gelmişş aslaaa çıngar çıkar walaa yaaa

Biz alt devreniz canım 93/3ler senin ... torunun oluyo Hiç sevmiyorum o kelimeyi de has olmayan diyim bari ayıp denen bi şey var

93/1im

Evet senin şafağın bize az geliyo. Bi üst devrenin şafağı sana güzel geliyo filan döngü böyle malesef. Komşunun tavuğu komşuya kaz görünüyo işte

aynen aynen yaa bnm üst dewrelere de ben öle diyomm wala bu torun olayına bi kafam yatmadı yaa alt dewrem olan herkes bnm torun sanıyomm ben ama ne derece dogru bilinmezz

aynen aynen yaa bnm üst dewrelere de ben öle diyomm wala bu torun olayına bi kafam yatmadı yaa alt dewrem olan herkes bnm torun sanıyomm ben ama ne derece dogru bilinmezz

Sen 92/4sün di mi canım ben sana yazıyım bak

93/1 alt devren

93/2 çömezlerin

93/3 has olmayan torunların

93/4 has torunların

Bilet, baston falan mevzulzarı da var ama benim kafa buraya kadar bastı

Ama senin mantık da iyiymiş

wala fazlasına ihtiyaç yok canım son 44 de bunları ögrendim son 10 da da onları ögrenirimmmsıkıntı diil yaniiiyadaa çokta tıın yanii gerek yook hiç ögrenmek bile istemem bi daha askerliğin a sını dahi duymak istememmmm

Nedenini tahmin etmen zor değil bebeğim
Ne yapcağımı bilmiyorum inan bilmiyorum hesap sorasım bile gelmiyor, neden niye diye sormadan umursamamak istiyorum. Ama yemin etti adam yemin etti ya. Bi yemin bu kadar boş mu olur! Lanet olsun.. Tesadüf eseri karşıma çıktı. Açıklaması yoktur. Gitmeden önce bi akıllı telefon aldı kendine ee o telefonda face olması lazım dimi salak. :26: Çok sinirliyim pekmezim öyle böyle değil, aramızın kötü olduğuna mı yanayım, bu durumamı bilmiyorum.

Sana açıklaması neydi beyefendinin?

Ayyy ne güzel canıımm Çok sevindiimm askerinin yüreğine sağlık ne güzel düşünmüş bak
Bi an önce yalnız kalın, kaçır şu adamıı hadii bee sena kim tutar seni
Günlerin saatlerin kıymetini çıkartın, içinde hep gideceğini bilerek sarılacaksın ama öyle düşünmeden sarıl olur mu? Ancak öyle keyfi çıkıyor.
12 günlük geldi sanırım ??
Neyse neysee uğrama kızım buralara aaa git askerinle vakit gçir kovuyorum senii heee

Bileti 93/3'leeer sanırım, bastonu 93/4'leeer ama sanırım diyom baah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…