- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #5.281
wala fazlasına ihtiyaç yok canım son 44 de bunları ögrendim son 10 da da onları ögrenirimmmsıkıntı diil yaniii yadaa çokta tıın yanii gerek yook hiç ögrenmek bile istemem bi daha askerliğin a sını dahi duymak istememmmm
Nedenini tahmin etmen zor değil bebeğim
Ne yapcağımı bilmiyorum inan bilmiyorum hesap sorasım bile gelmiyor, neden niye diye sormadan umursamamak istiyorum. Ama yemin etti adam yemin etti ya. Bi yemin bu kadar boş mu olur! Lanet olsun.. Tesadüf eseri karşıma çıktı. Açıklaması yoktur. Gitmeden önce bi akıllı telefon aldı kendine ee o telefonda face olması lazım dimi salak. :26: Çok sinirliyim pekmezim öyle böyle değil, aramızın kötü olduğuna mı yanayım, bu durumamı bilmiyorum.
Sana açıklaması neydi beyefendinin?
Ayyy ne güzel canıımmÇok sevindiimm askerinin yüreğine sağlık ne güzel düşünmüş bak
Bi an önce yalnız kalın, kaçır şu adamıı hadii bee sena kim tutar seni
Günlerin saatlerin kıymetini çıkartın, içinde hep gideceğini bilerek sarılacaksın ama öyle düşünmeden sarıl olur mu? Ancak öyle keyfi çıkıyor.
12 günlük geldi sanırım ??
Neyse neysee uğrama kızım buralara aaa git askerinle vakit gçir kovuyorum senii heee
Amaaaan boşver sana herkes torun
Bırak böyle kalsın
Benim de içime kurt düştü arattım buldum. Yine seninki yeni açmış askere gitmeden açmış sanırım benimki hiç kapatmamış bile. Ben de saf pekmez salak pekmez hiiiiç aklıma gelip de bakmadım bileTa ki o güne kadar
Öyle kötü bi durum ki çok iyi anlıyorum seni Zeynebim
Ben kendimi acayip salak yerine konmuş gibi hissetmiştim. Üstünden 1 buçuk ay geçti bak o olayı yaşamamızın hala bazı şeylerde güvenemiyorum mesela :26: O da farkında bunun zaten üzülüyo. Ama iş işten geçtikten sonra üzülmenin bi faydası yok malesef
Bizimkinin bilgisayarı yok evinde hafıza kartlarını falan da hep kaybeder. Fotolarımı atıyodum oraya şeklinde bi açıklama yaptı. Şifreyi falan da verdi ama deşmek istemiyorum bakmak istemiyorum ne biliyim. Deştikçe acıtıyo canımı. Sana yazarken bile ellerim buz kesti işte. Bi yanlışı varsa Rabbim çıkarır karşıma . Şimdi girsem baksam hesabına sinir olurum ben yine salak yerine konulduğum için kötü olurum. Zaten şifreyi vermeden önce de bi haltlar karıştırdıysa çoktan silmiştir. İzne bi gelsin de konuşucam sorucam zaten tekrar :26: Söylediklerine inanmak istedim inşallah pişman etmez beni
Sen de konuşmuyosanız hiç sorma zaten kuzum. Bizim de böyle aramızın bozuk olduğu bi gün ortaya çıkmıştı bu face işi. Ne çok benziyo ya bizim askerler de ilişkiler de :26::44:
Kafanı dağıtmaya çalış kuzum.
Ne güzel unutmuştum o konuyu ya
Yine dert oldu şimdi içime. :26: Bi de sana kafanı dağıtmaya çalış diyorum1buçuk aydan sonra ben dağıtamıyoken sen bu kadar tazeyken nası dağıtacaksan..
Balım kusura bakma ya seni daha çok üzüyosamm :26: Ne desem bilemedim ki. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer işte..
Benim de içime kurt düştü arattım buldum. Yine seninki yeni açmış askere gitmeden açmış sanırım benimki hiç kapatmamış bile. Ben de saf pekmez salak pekmez hiiiiç aklıma gelip de bakmadım bileTa ki o güne kadar
Öyle kötü bi durum ki çok iyi anlıyorum seni Zeynebim
Ben kendimi acayip salak yerine konmuş gibi hissetmiştim. Üstünden 1 buçuk ay geçti bak o olayı yaşamamızın hala bazı şeylerde güvenemiyorum mesela :26: O da farkında bunun zaten üzülüyo. Ama iş işten geçtikten sonra üzülmenin bi faydası yok malesef
Bizimkinin bilgisayarı yok evinde hafıza kartlarını falan da hep kaybeder. Fotolarımı atıyodum oraya şeklinde bi açıklama yaptı. Şifreyi falan da verdi ama deşmek istemiyorum bakmak istemiyorum ne biliyim. Deştikçe acıtıyo canımı. Sana yazarken bile ellerim buz kesti işte. Bi yanlışı varsa Rabbim çıkarır karşıma . Şimdi girsem baksam hesabına sinir olurum ben yine salak yerine konulduğum için kötü olurum. Zaten şifreyi vermeden önce de bi haltlar karıştırdıysa çoktan silmiştir. İzne bi gelsin de konuşucam sorucam zaten tekrar :26: Söylediklerine inanmak istedim inşallah pişman etmez beni
Sen de konuşmuyosanız hiç sorma zaten kuzum. Bizim de böyle aramızın bozuk olduğu bi gün ortaya çıkmıştı bu face işi. Ne çok benziyo ya bizim askerler de ilişkiler de :26::44:
Kafanı dağıtmaya çalış kuzum.
Ne güzel unutmuştum o konuyu ya
Yine dert oldu şimdi içime. :26: Bi de sana kafanı dağıtmaya çalış diyorum1buçuk aydan sonra ben dağıtamıyoken sen bu kadar tazeyken nası dağıtacaksan..
Balım kusura bakma ya seni daha çok üzüyosamm :26: Ne desem bilemedim ki. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer işte..
Nedenini tahmin etmen zor değil bebeğim
Ne yapcağımı bilmiyorum inan bilmiyorum hesap sorasım bile gelmiyor, neden niye diye sormadan umursamamak istiyorum. Ama yemin etti adam yemin etti ya. Bi yemin bu kadar boş mu olur! Lanet olsun.. Tesadüf eseri karşıma çıktı. Açıklaması yoktur. Gitmeden önce bi akıllı telefon aldı kendine ee o telefonda face olması lazım dimi salak. :26: Çok sinirliyim pekmezim öyle böyle değil, aramızın kötü olduğuna mı yanayım, bu durumamı bilmiyorum.
Sana açıklaması neydi beyefendinin?
Ayyy ne güzel canıımmÇok sevindiimm askerinin yüreğine sağlık ne güzel düşünmüş bak
Bi an önce yalnız kalın, kaçır şu adamıı hadii bee sena kim tutar seni
Günlerin saatlerin kıymetini çıkartın, içinde hep gideceğini bilerek sarılacaksın ama öyle düşünmeden sarıl olur mu? Ancak öyle keyfi çıkıyor.
12 günlük geldi sanırım ??
Neyse neysee uğrama kızım buralara aaa git askerinle vakit gçir kovuyorum senii heee
Evet canım benim çok haklısın iyi gelecek bize bu sefer. Dağıtım izni burnumuzdan gelmişti ben biraz da ondan istemiyodum gelmesini. Yine aynısını yapacak diye düşünüyodum ama bi dünya söz verdi bakalım :26: İnşallah mahvolmaz iznimiz ya
Senin askerin izni kaç gün aldı Senacım :26: Tadımlık bi cee diyip kaçacak gibi sanki :26:
Evet tek belirsizliğimiz çıkış tarihleri kaldı biiO da ocak gibi falan belli olur heralde :26:
Kurtulucaz ya şaka gibi geliyo
Ahh ah ne çok canımızı yakıyorlar
Rabbim yardımcımız olsun pekmezim, güven sarsılınca geri yerine gelmiyor ki :26:
Dün gece 3'te aradı açmadım 3. kez aramasında açtım telefonu neyse sustuk 10 dk susmadan durduk öylece.. Sigara içiyordum nefes alıp verişlerimden anladı sanırım ''zıkkım iç, geber'' dedi. Cevap vermedim. ''cevap ver salak salak hareketler yapma'' demez mi gülmeye başladım ama ağlıyorum bi yandan da.. Deli misin sen diyor. Sayende dedim.
Neyse kapatalım sen facende takıl dedim. (O izne geldiğinde, bi kaç gün geçti 5kasım'da tarih olarak vereyim ki anla ne demek istedğimi kuzum, face açalım diye tutturdu bende sürekli bu ısrarına anlam veremediğimden ne yapacağını merak ettiğimden ortak bi hesap açtım ertesi gün baktığımda yakup esin yazan hep sadece yakup ... olmuş. Bende kapattım. Ve bi söz daha verdi bi daha olmasın face konusu diye, ben değil sen açıyorsun sen kapat açma dedim.) Neyse O gün neymiş arkadaşına söylemiş ben kuramam diye o kurmuş öyle dedi. Arkadaşın ne zekiymiş, askerlik arkadaşlarını da tanıyor vay anasına dedim. Sustu..
Yalan söylemekten vazgeç. Sıkıldım anla dedim. Baktım üste çıkmaya çalışıyor. Yok işte sen bugün düğüne gitmişsindir, döktürmüşsündür falan fistan. Of canımı sıktığın yeter, iyi geceler dedim ve kapattım.
Sonra sinirden başladım ağlamaya.. Canımı öyle sıkıyor ki, güvenimi o kadar sarstı ki.
Daha önce bi arkadaşında gizlice kalma meselesi olmuştu, kv'de ağzından kaçırmıştı bana.. Öyle öğrenmiştim o gün bugündür güven avuç içi kadar.
Bende seni çok iyi anlıyorum kardeşim, ne anlıyorlar anlamıyorum. Yok yani resim paylaşınca, durum paylaşınca millete birşeyleri gösterince egoları tavan yapıyo galiba.
Sesini duyunca içim cız etti. Ama içimden tek kelime konuşmak dahi gelmedi. Bi an önce telefonu kapatmak için can attım resmen..
Bıraktıkları yaralar, zamanla onlar tarafından unutulduğunu düşünecekler ama yok abi mıh diye saplanıyor.
hahasagol esıncım evet 10+4 aldı işte gecıo zmn gidişi gungun yaklasıo
sureklı yanına gitmıyorum ya ailesilede vakıt gecirmesi gerekio ztn daha alışamadi sivile böle bı tuhaftam giderken alışıck kesin
walla sarılırken hep aklıma gelıo ama tek avuntum artık az kaldigi nezmn glıcegini bilmem önceden belırsızlık coktu
ahh kuzum kıyamam yaa ne lanet olası bi faceymiş yaa milleti yedi bitirdii kahrolası sözde teknoloji ama insanları birbirine düşürmenoloji o bencehayret bişi yaa
AyyKeyfini doya doya çıkartın bebeğim valla kaç ayın hasreti var üstünüzde şöyle bi sirkelenin
Aynen öyle ecrinim vallahi teknolojiyi millet birbirine düşsün diye çıkartmışlaar
esincim tatlımm naptıın nasılsın konuşabildiniz mi yarinlee???
Standart cevabım ''eh'' kuzum. Sen nasılsın?
Hayır en son anlattığım konudan beri konuşmadık canım.
anladım canım hayırlısı nese o olsun hakkında tatlımm ...bende kötüyüm yaa dünden beri aramadı bnm kide cnm sıkkın baya merak içindeymmm
aynen öle canım seninde mi sıkıntıların war askerinle_???okudum da yazdıklarını face olayı sanırım allah kahretsn o faceyi zaten yaa milleti birbirine düşürüyoüzülme be canım yapmış bi hata sıkma bu kadar bak ne güzel gelcekmiş gelince burnundan fitil fitil getir
Ahh ah ne çok canımızı yakıyorlar
Rabbim yardımcımız olsun pekmezim, güven sarsılınca geri yerine gelmiyor ki :26:
Dün gece 3'te aradı açmadım 3. kez aramasında açtım telefonu neyse sustuk 10 dk susmadan durduk öylece.. Sigara içiyordum nefes alıp verişlerimden anladı sanırım ''zıkkım iç, geber'' dedi. Cevap vermedim. ''cevap ver salak salak hareketler yapma'' demez mi gülmeye başladım ama ağlıyorum bi yandan da.. Deli misin sen diyor. Sayende dedim.
Neyse kapatalım sen facende takıl dedim. (O izne geldiğinde, bi kaç gün geçti 5kasım'da tarih olarak vereyim ki anla ne demek istedğimi kuzum, face açalım diye tutturdu bende sürekli bu ısrarına anlam veremediğimden ne yapacağını merak ettiğimden ortak bi hesap açtım ertesi gün baktığımda yakup esin yazan hep sadece yakup ... olmuş. Bende kapattım. Ve bi söz daha verdi bi daha olmasın face konusu diye, ben değil sen açıyorsun sen kapat açma dedim.) Neyse O gün neymiş arkadaşına söylemiş ben kuramam diye o kurmuş öyle dedi. Arkadaşın ne zekiymiş, askerlik arkadaşlarını da tanıyor vay anasına dedim. Sustu..
Yalan söylemekten vazgeç. Sıkıldım anla dedim. Baktım üste çıkmaya çalışıyor. Yok işte sen bugün düğüne gitmişsindir, döktürmüşsündür falan fistan. Of canımı sıktığın yeter, iyi geceler dedim ve kapattım.
Sonra sinirden başladım ağlamaya.. Canımı öyle sıkıyor ki, güvenimi o kadar sarstı ki.
Daha önce bi arkadaşında gizlice kalma meselesi olmuştu, kv'de ağzından kaçırmıştı bana.. Öyle öğrenmiştim o gün bugündür güven avuç içi kadar.
Bende seni çok iyi anlıyorum kardeşim, ne anlıyorlar anlamıyorum. Yok yani resim paylaşınca, durum paylaşınca millete birşeyleri gösterince egoları tavan yapıyo galiba.
Sesini duyunca içim cız etti. Ama içimden tek kelime konuşmak dahi gelmedi. Bi an önce telefonu kapatmak için can attım resmen..
Bıraktıkları yaralar, zamanla onlar tarafından unutulduğunu düşünecekler ama yok abi mıh diye saplanıyor.
hahasagol esıncım evet 10+4 aldı işte gecıo zmn gidişi gungun yaklasıo
sureklı yanına gitmıyorum ya ailesilede vakıt gecirmesi gerekio ztn daha alışamadi sivile böle bı tuhaftam giderken alışıck kesin
walla sarılırken hep aklıma gelıo ama tek avuntum artık az kaldigi nezmn glıcegini bilmem önceden belırsızlık coktu
evet cıkıs tarıhleri henuz ızınler fln dusmedigi icin tam net deilmiş ocakta bellı olucakmiş
ama tabı tahmın edıyo o 14 gun ızın aldı cnm benımki 28 yada 29 unda döncem dedi
Ah Zeynebim ah.. Nolacak bunlar böyle biriktikçe birikiyo
Seninki yine seninle açalım falan demiş. Benim kaç yıldır haberim yok o hesaptan Allah bilir
Güven sarsıldı mı zaten çok zor tekrar yenilemek onu, sağlamlaştırmak.. Aklının bi köşesinde illa ki bi "acaba" oluyo yani. Çok iyi anlıyorum seni
Benimkinin var öyle arkadaşında kalma durumları falan. Bu face konusundan sonra adam gibi söyle başka sakladığın şeyler var mı dediğimde sayıp dökmüştü. Benkaldım bi süre. Konuşamadım ne desem bilemedim ama koptu gitti bi şeyler işte o an
Bazen sadece susuyosun işte. Hani kavga etmeye bile gücün kalmıyo artık. Karşındakine hatasını göstermeye çalışmaktan yoruluyosun. Bi yandan arasın sorsun istiyosun diğer yandan arayıp sorunca konuşasın gelmiyo
Çok zor balım Allah yardımcın olsun ya. Yardımcımız olsun hatta. Noldu son durum bi değişiklik var mı? Akıllandı mı senin asker :26:
Bizim sıkıntılarımız hep var zaten kuzum
Şu anlık iyiyiz şükür
Ama yaşadığımız şeyler kolay atlatabileceğimiz şeyler değil malesef
"Biz" kapatmıştık yıllar önce faceleri canım. Daha doğrusu ben öyle sanmışım. Benimkini kapatmış kendininkini kapatmamış ya da kapatıp bi süre sonra tekrar açmış bilemiyorum
En nefret ettiğim şey artık şu facebook. Resmen arabozucu. Ne tür insan ararsan var yani. Hiç istemiyorum. Burda face yüzünden bozulan ilişkileri gördükçe Allahtan bizim face derdimiz yok diyodum seviniyodum bi de saf saf. Varmış meğer de haberim yokmuş
Gelcek de rahat rahat görüşme hayallerimiz de suya düştü bizim. Bilmiyorum günde en fazla 3 saat falan görebilicem zaten o da face konusu yüzünden b.k olcak
Siz naptınız aramadı demişsin en son. Konuşabildiniz mi
Ah Zeynebim ah.. Nolacak bunlar böyle biriktikçe birikiyo
Seninki yine seninle açalım falan demiş. Benim kaç yıldır haberim yok o hesaptan Allah bilir
Güven sarsıldı mı zaten çok zor tekrar yenilemek onu, sağlamlaştırmak.. Aklının bi köşesinde illa ki bi "acaba" oluyo yani. Çok iyi anlıyorum seni
Benimkinin var öyle arkadaşında kalma durumları falan. Bu face konusundan sonra adam gibi söyle başka sakladığın şeyler var mı dediğimde sayıp dökmüştü. Benkaldım bi süre. Konuşamadım ne desem bilemedim ama koptu gitti bi şeyler işte o an
Bazen sadece susuyosun işte. Hani kavga etmeye bile gücün kalmıyo artık. Karşındakine hatasını göstermeye çalışmaktan yoruluyosun. Bi yandan arasın sorsun istiyosun diğer yandan arayıp sorunca konuşasın gelmiyo
Çok zor balım Allah yardımcın olsun ya. Yardımcımız olsun hatta. Noldu son durum bi değişiklik var mı? Akıllandı mı senin asker :26:
Anladım Senacım ben hesaplayamamışım kusura bakma. Sen 28inde gidecek diyince ben artık kafamda hangi tarihteysem "aa çok az almış izin ya doğru düzgün vakit geçiremeyecekler tüh" dedim.
Hangi tarihte yaşıyosam artık
Uuuf en çok şafak bendeeee
Devrelerim size de söylim dedim. İzinler 24 güne indirilmiş, 1 gün de yol izni.
Yani şöyle söylim bizim tezkere tarihi 30 ocakken, 5 şubat oldu.
Hani 30 gün izin olarak ayarladığım şafağıma 6gün daha eklemek zorunda kaldım.
Bilginize..
Zeynom senden daha vahimler var burdaa bana bakta için açılsın yavruuum
Evet yahu o izin olayı benimde başıma geldi biliyorsun kii 7 gün dağıtımı eklemek zorunda kaldım bu şafağımda ne kadar doğru bilmirum
Canlarım nasılsınız leptobum iyice gitti kullanamıyorum ablamın bilgisayarından yazıyorumm size özledim sizleri çok.
Face konusu konuşmuşsunuz sanırım bizimde çok büyük kavgalarımız oldu en sonunda kapattık sonra bizimki kendininkini açtı benimki yasak şuan seslenmiyorum askerden dönsün bu olayı halletmem lazım bence hiç gereksiz bir sosyal paylaşım sitesi pekmeziminde dediği gibi insanları birbirine düşütüyor en çokta sevgilileri nişanlıları inşallah en kısa sürede halledersiniz talıya bağlarsınız konuyu kızlar.
Senacım askerin izne gelmiş gözün aydın çok sevindim adına süprizide çok güzel olmuş hak ettin ama Allahım hep böyle mutluluklar yaşatsın size.
Kızlar öpüyorum hepinizi dikkat edin kendiniz görüşürüz inşallah en kısa sürede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?