- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #5.301
Dün gece mesajlar falan attı pişman sanırım, yada öyle göstermeye çalışıyor. Bilmiyorum ki :44:
Sen içimi okuyorsun resmen, harbi yaşayan bilir abi ya. Ne güzel anlattın sen
Bende de koptu gitti puf oldu uçtu resmen kuzu, valla çok acayip bi duygu. Seviyorsun ama kafanda bi ton soru işareti.
Dediğin gibi Allah yardımcımız olsun bebeğim :26:
İyi zaten pişman olsun bi zahmet asker efendi
Yaşayan bilir kuzum evet
Kaldırırlar inşallah o soru işaretlerini:26:
yaa ne lanet bişi şu face canım yaa hakkaten tüm sosyal medya araçlarna gıcığımm ama face ice bi b.kunu çıkardı war yaa ne ararsan war hakkaten normalde kıza erkege gerek yok ordakiler yeter de artar bile yaa offfffffsaçmalık ne olacaksa orda resim koyup millete iki kıytırık söz paylaşınca adam oldm sanıyolar heralde hayret yaa :26:amaan inş düzelir canım bnm yaa wala bu lanet meret şey yüzünden bozulan ilişkilere üzülüomm hakkaten...üzülmemeye çalış sende olur mu?bilirim zordur ama en azından dene...bnmde iyiyz şükür ya hastaydı o yüzden aramamış kalkamamış h,iç dün yine aramadı ne kadar güzel yaa sekmeyle arıyo artk sesine hasret kaldmm adi herifler her zaman iş buluyolar rahata erdk derken yok yine :26:
Ben de gıcığım ya gereksizlik resmen. Orda bi şey paylaşınca noluyo sanki
Deniyorum canım benim gelsin de adam gibi oturup konuşucam bu konuyu. Tipinden anlarım ben yalan söyleyip söylemediğini
Aa geçmiş olsun balım :26:
Ama bazen çok konuşmak da sorun oluyo. Kavga gürültü :26:
İnsanın zamanı kısıtlı olunca nası daha iyi geçirebilirim diyip kavga etmiyo. Biz ne zaman içeri telefon soktuk o zaman başladı sıkıntımız :26:
Canlarım nasılsınız leptobum iyice gitti kullanamıyorum ablamın bilgisayarından yazıyorumm size özledim sizleri çok.
Face konusu konuşmuşsunuz sanırım bizimde çok büyük kavgalarımız oldu en sonunda kapattık sonra bizimki kendininkini açtı benimki yasak şuan seslenmiyorum askerden dönsün bu olayı halletmem lazım bence hiç gereksiz bir sosyal paylaşım sitesi pekmeziminde dediği gibi insanları birbirine düşütüyor en çokta sevgilileri nişanlıları inşallah en kısa sürede halledersiniz talıya bağlarsınız konuyu kızlar.
Senacım askerin izne gelmiş gözün aydın çok sevindim adına süprizide çok güzel olmuş hak ettin ama Allahım hep böyle mutluluklar yaşatsın size.
Kızlar öpüyorum hepinizi dikkat edin kendiniz görüşürüz inşallah en kısa sürede.
Ya Selenim kendine bi pc bul artıkkk
Biz de hem benimkinden hem kendininkinden çok kavga ettik. Benimki kapalıysa onunki de kapalı olmalı
Aman hepsi inat işte
Gel arada kuzum özletme bu kadar ya
Uuuf en çok şafak bendeeee
Devrelerim size de söylim dedim. İzinler 24 güne indirilmiş, 1 gün de yol izni.
Yani şöyle söylim bizim tezkere tarihi 30 ocakken, 5 şubat oldu.
Hani 30 gün izin olarak ayarladığım şafağıma 6gün daha eklemek zorunda kaldım.
Bilginize..
Zeynebim ya tüh arttı mı şafağınız :26:
Bence bu izin konusunu yeni başlayanlara uygulamalıydılar. Böyle olcağını bilenler de gidip 30 gün izin kullanmazdı yani :44:
Neyse sıkma canını bak benimki de çok. Pek bi fark yok aramızda
9 Aralık'ta nişanlanalı 1.Yılımız oluyor
Birşeyler yapmak lazım artık demi
Aklımda şirin bi kutu ; şık bi kazak, mektup, bi kaç resim.
Ve kenarıya ayırdığım ufak bi cam kavanoz vardı, kapağın üstüne ''seni çok seviyorum'' yazmıştım. İlerde kullanırım diye duruyordu.
Onun içine notlar koyacağım. Ve ptt ile yollacağım
Askeriyeye değil tabi 7 Aralıkta o çarşıya çıkmadan bi gün önceden kargoya vereceğim, ertesi günde alır ordan diye planladım amaa :44:
Daha güzel fikir varsa neden olmasın
Bence bu kadar seni kırdıktan sonra sen yapma böyle şeyler :26:
Gerçi 9 aralığa kadar barışabilirsiniz de.
Ne biliyim o daha çok uğraşsın ne biçim üzdü seni
sagol cnm bend ck sevındımm hawalara uctm
ama sımdı gidişi yaklasıo pers gidio
Gidişi de yaklaşsa şafak atıyo ya Senam böyle avut kendini
Neler yaptınız güzel güzel zaman geçirdiniz miii
Ana topikte yazmışsın dağıtım da 24 gün iznin içinde. İzinden sayılıyo yani.