93/1 yarenleri burayaa

Hiç sorma kuzu bilgisayar olmayınca insan yaşamıyor gibi hissediyor kendini

Bilirim bilirim Ee nasılsın yavru, askerle durumlar nasıl
Askerle durumlar çok iyi tatlım 0cak sonunda istemeye gelecekler beni kısmet olursa inşallah.
Yeni konuştuk nöbette kuzum çok soğukmuş ankara donuyorum askım diyordu bende netten cep sobasına bakıyordum nereden alabiliriz diye.
Sen nasılsın esinim askerin nasıl.

Ah iyi iyi çok sevindim kuzum, hayırlısı olsun ya
Bizimde 2-4 nöbetimiz var bugün onu bekliyorum. Benim ki de öyle diyor donuyorum diyor. Ankaraya gitti gideli 4. kez hasta oldu ya :26: Rabbim yardımcıları olsun, az kaldı. Az daha sabır..
Nereden alacağını bulursan bana da söyle kuzu
Bende iyiyim canım, bu aralar biraz daha iyiym. Sanki geçen yılki heyecanı tekrar yaşayacakmışım gibiyim işte..
Askerde soğuk dışında iyi ya, çömez, p.ç torun derken onlarla uğraşıyo

Çok saol esinim bizde katılacağız nişanlı tayfasına kısmet olursa inşallah
Çok soğuk kuzu benimkide izne geldi gitti hasta oldu ondan bu yana iyileşemiyor kuzum dünde duşa girdi nöbeti yoktu nöbet paraflamışlar dondu askerim çok üzüldüm.
Pinigo diye bir site var orda satışı var canım bak bir istersen 12 saat etkiliymiş ben almayı düşüüyorum yoksa yanacak kuzucuklar.
Seninde askerine geçmiş olsun canım en kısa sürede iyileşir inşallah.

Katılın katılın kuzu büyük bi zevkle alırız aramızaa
Duş almasın iyi tembihle ya. Öğlenleri alma şansları da oluyor o zaman alsın, benimki öyle yapıyor. Yoksa yapma diyorum pis gez ama hasta olma diyorum.
Bakıyorum yavrum bakıyorum da.. Baya güzel şeyler varmış be

saol canım.
Ah ogün dedim girme diye 2 haftadır girmedim askım nöbetim yok birşey olmaz kaloriferin yanında yatıyorum birşey olmaz dedi kısmet işte canım nöbetteki çocuk sinir krizi geçirmiş askerimi göndermişler onun yerine.
Bak kuzu çok güzel şeyler var ben vakit buldukça bakıyorum.

Kısmet işte, hasta olacağı varmış demek ki kuzum. İyileşir iyileşir senin sesin iyileştirir onu

Kredi kartı olması sıkıntı ya.

Yoksa çok iyi fiyata şeyler var. Cep sobasıda iyiymiş 12 saat etkili olması çok çok iyi..

Ben kaçıyom yavrum, midem ağrıyor biraz tv izleyeyim. Öpüyorum seniii

Tamam esinim iyi geceler öpüyorum çok.

Sağol Senacımm

Maşallah iyi geçiyo zaten bakalımm

Evet ya ismimi varlığımı biliyolardı ama görüşmek tanışmak anca nasip oldu işte

Ben de çekindim başlarda. Elimi ayağımı nere koyacağımı bilemedim Bi de şimdi kahvaltı yemek durumları falan oldu. Benim asker durmadan acıktığı için Çok gerildim valla ya yapsam beceremicem yapmasam kenarda beklesem olmicak filan. Neyse bi şekilde hallettik. Sonradan da alıştım zaten ama o heyecanla ne konuştum hiiiç bilmiyorum Bi de ilk defa hem askerimi gördüm o kadar aydan sonra hem de annesiyle falan tanışma heyecanı vardı. Çok fenaydı ya

Sevdim ama annesini çok tatlı bi insan Öyle kötü niyatli kaynanalar gibi değil açık kusur arayan biri değil çok şükür anlayışlı yani

Aralık da hemen geçsin gitsin inşallah ya

Anlattım Zeynebim az çok Daha istiyosanız herbi şeyi anlatıyım Zaten anneme falan anlatmak isterdim yani o günü malesef içimde kaldı anlatamamak Geliyim size anlatıyım her şeyi

Evet kuzum evet benim gibi karamsar bi insan bilem bitti bitecek az kaldı diyosa bitiyodur yani

Kafanızı falan kollayın yolda belde taş yağabülüüü

Kızlar nasılsınız kuzenim yaptı bilgisayarımı şükür sizleri çok özledim.

Şükür Seloş beee

İyiyim ben mehtap heyecanı iştee

Sen nasılsın

Senin şafak artmış :26: Hayırdırr :44:

Son düzenleme:

Çok dikkat ediyorum acaba yağacak mı diyee
Anlat anlaaat meraklandım bak şimdi

Ayyy 1 ay yazıyo ya la ordaaa

İnanamıyorum kiiii

Yanındaki 30'u görmüyon mu karamsarlığını banada bulaştırdın baak
İnşallah Tam 1 ay olur bebeğğiiimmm

Şükür valla pekmezim

Oh güzel heyecanlar kuzum bunlar hele bir gelsinler inşallah daha güzel olacak.
Bende iyiyim kuzum askerimin gelmesini bekiyorum dört gözle istemeye gelecekler beni babama anlattım kurtuldum tüm sıkıntılarımdan darısı sizlerin başına inşallah.
Çok düşürmüşüm ben şafağı pekmezim nete giremediğim için düzeltemiyordum ilk işim onu düzeltmek oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…