93/1 yarenleri burayaa

Kızlar nasılsınız kuzenim yaptı bilgisayarımı şükür sizleri çok özledim.

canım sukur kavusturana yahuuu nerdesinn ?
nasılsın canım artık bızlerlesn ıns :)

o bıraz zor be
olsn cnm azaldı şafaklar gelsin şööyle baş başa bı gece cıkar kutlarsınz hem askerlık derdide olmaz dönucek diede dusunmeden
rahat rahatt en guzelii öyle olur

Son düzenleme:

kuzum gecıcek gidicek merak etme koskoca 7 ayı yemişiz aralıkmı kalıcak:))
cok sevındım tanısmanıza ama iyi olduu artık tanısılması gerekıodu ztn gec bıle kalmştnz

evet ya bitsin bi an önce artık hehe yeni yıla giriyoruz artık bu ay hızlıca geçsindeeee inşşş

Ve ben bu sözee karşılık ''aralık aralıksız geçsin'' diyorum

o bıraz zor be
olsn cnm azaldı şafaklar gelsin şööyle baş başa bı gece cıkar kutlarsınz hem askerlık derdide olmaz dönucek diede dusunmeden
rahat rahatt en guzelii öyle olur

Olsun hayali bile güzel
Bi gelsinlerde herşey olur kuzum inşallah

Selam kızlar napıosunuz iyimisiniz hepinizi çok özledim...Her topiğin sayfası 1000 leri aştı bizim torunlar gelip bakcaklar bizim ilk devre hep boş
Ben biraz hastayım onun dışında asker beyle idare ediyoruz,bizimde herkes öğrendi artık yok evlilik yok nişan hep konuşuluo bakalım geldikten sonra iş bulursa bir şeyler olcak heralde bakalımm

Yav gıcıklık yapmasana hatun

O günler de yakın kuzummm

Anlatıyımmm yarın Zeynebim uzun uzun

eneeeeemmm şafaklara bakkkkk ne hoşşşşşşşşşşşşşşş alaaaam yarabbim bizde görcez inşşşşş

Bizden sonra sıra sizde Ezgicim Biz bi gideydik artık sizin de heyecanlar başlardı yavaştann

Hadi hayırlı olsun Selenim beee

Gizliniz saklınız kalmadı oh valla

Seni de everiyok yakında ben kalıyorum buralarda yine

Nası anlattın kuzum ya. Benim de yakınlarda anlatasım var ama bilmiyorumm :26: Bıktım artık gizli saklı tedirgin oluyorum

kuzum gecıcek gidicek merak etme koskoca 7 ayı yemişiz aralıkmı kalıcak:))
cok sevındım tanısmanıza ama iyi olduu artık tanısılması gerekıodu ztn gec bıle kalmştnz

Aynen öyle valla balım bi aralık bi ocak iştee. Sonra da gideriz kimse tutamaz

İyi oldu kuzum ya bi de benimkiler öğrenseydi daha iyi olacak da :26:

Gerçi annem biliyo ama pek yanımızda değil. Yine gizli kapaklı dolaplar çeviriyorum offf

Napcam ben yaaaa :18:

Siz naptınız alışabildiniz mii

İyiyim ben kuzum. Geçmiş olsun. Havalar soğudu artık herkes birer ikişer hastalanıyo. Dikkat et kendinee

Bi bizim topik bu kadar az zaten ya cidden alt devrelerin topik aldı başını gidiyo

Size de hayırlı olsunnn. Ben sanki biliyolar zaten diye hatırlıyodum ama :26::44: Yanlış mı hatırlıyomuşum :26:

Gelsinler de hepsi olacak inşallah

Geldim kuzu bilgisayarım bozuktu yaptırdı babam sonunda çok iyiyim senacım zaman geçtikçe dahada güzel oluyor heyecanlanıyorum askerim gelecek diye.
Sende ne var ne yok askerin nasıl gitti kötü olmuşsundur.
aralığın tek güzel yanı benim açımdan 10 u benim doğum günümmm

Ben aralığı bi yandan severim bi yandan sevmem. Malum 9 Aralık ta nişanlanalı 1.yılımız doluyor
Aralık hepimiz için güzel anılar taşıyor desenize kızlar benim içinde aralığın 19 askerimin doğum günü 20sinede 4 sene olacak kısmetse.
Slm canım çok sevindim adına bizim topik askerlerin gelmesini bekliyor sanırım askerim gelince benide istemeye gelecekler kısmetse ah bir gelseler neler neler olacak varya begüş...

Çok saol pekmezim darısı tüm bekarların evlenmek isteyenlerin başına olsun inşallah.
Benim için çok zordu babama anlatmak annem yardımcı oldu sağ olsun askerim astsubay olunca iş meselesi sorunu ortadan kalkınca bende hemen babama anlattım anlayışla karşıladı bundan sonrasıda güzel gelecek inşallah canım.

Kızlar herkese günaydınnn
işyerinden yazıyorum sizlere..
of artık şafak azaldıkca ben çok fena triplere girmeye başladım
özledim çok fena yaaa
kargo yolladım ona da teee hakkariye ne zaman gider onu da bilmiyorum tabiki :)
neyse öpüyorum sizi gene gelcem ara ara ama bana moral verin yoksa yollara düşücem yrüye yürüye de olsa gidecem valla anca bir ay geçmiş olsun

Pekmezim aslında doğru hatırlıosun bilenler vardı ama şimdi erkeklerden de öğrenenler oldu yakın akrabalar büyüklerde bilio askerlik biticek bilmeyenlerde asker beklediğimi bilio tabi bilenler 1.derece akrabalar bakalım geldikten sonra bi tanışma olabilir sonrasında da iş durumuna bağlı onu garantiye almadan bi adım atamayız ...valla dikkat edin bol bol portakal falan yiyin ben bi anda hasta oldum hapşırmaktan sesim kısıldı artık

Seloşum aynen bi gelsinler bi tanışma olcakta bakalım iş durumu olduktan sonrada gerisi sırayla artık ...Bitio ya gerçekten bu günleri görceğimizi hayal edioduk şimdi yaşıyoruz

ayy ne tatlıı gelsinde seneye beraber kutlarsınız aman nolcakkk

Seneye evlilik olunca nişan tarihi unutulur gülüm

Ben iyiyim valla bende özledim Aynen ya biz dede olacağız ama bizim topik boşş
Şey diyorum torunların topiğini biz mi açsakk
Geçmiş olsun bebeğim, dikkat et kendine. Millete de hiç bakma konuşmak için konuşurlar. Hayırlısıysa bi gelsin herşey olur inşallah

Yav gıcıklık yapmasana hatun

O günler de yakın kuzummm

Anlatıyımmm yarın Zeynebim uzun uzun

Bekliyorum pekmeziimmm

[

Aralık hepimiz için güzel anılar taşıyor desenize kızlar benim içinde aralığın 19 askerimin doğum günü 20sinede 4 sene olacak kısmetse.

Aynen öyle canm, oh az kalmış. Nice nice yıllara senelere diyelim o zaman şimdiden

alıştm cnm mecburen napıcaz alısmayıp
annen neden bu konuda yanınızda deil cnm en iyisi annenın bilmesi her konuda yardımcı olur

Geldim kuzu bilgisayarım bozuktu yaptırdı babam sonunda çok iyiyim senacım zaman geçtikçe dahada güzel oluyor heyecanlanıyorum askerim gelecek diye.
Sende ne var ne yok askerin nasıl gitti kötü olmuşsundur.

ayy cnm kıyamamm evet ya az kaldı selencm şaka maka bunalım zamanlarımız geçti
artık geri sayımdayız
gittiği zaman kötu oldu dogru durust vedalaşamadım bile aglamamak ıcın hemen kaçmaya baktm
aglarken görsun istemedim :/ ama alıştm smdı

begus cnm cok sevındım ozmn yakın zamanda hayırlı haberler alıcaz senden
gelsınde bı gerisi kolay hersey oturur yerıne
yanında olduktan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…