- 12 Şubat 2013
- 7.374
- 552
- 398
- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #5.341
eneeeeemmm şafaklara bakkkkk ne hoşşşşşşşşşşşşşşş alaaaam yarabbim bizde görcez inşşşşş
Senin şafakta yakıyo canım, arkamızdan geliyorsun hadi hayırlısı
hehe evet yaaa sonunda valla 5 ay kaldı da sizinkiler çok hoş ay sonunda başarıyoruz galibaaaa bitiyo
Bitsin bi zahmet tatlım ya artık sıkmaya başladı şafaakkkk
Kızlar nasılsınız kuzenim yaptı bilgisayarımı şükür sizleri çok özledim.
Şaka gibi dimi kuzu, ama gerçek beeNapıcaz yıl dönümümüz de hiç birşey :26:
Ben birşeyler düşünmüştüm yollayacaktım hazırdı hatta ama postane askeriyenin dışındaymış. Geldiğimde verirsin hayatım dedi. Hevesim kursağımda kaldı balım. :26: O işler hiç belli olmaz bi bakmışız, senin asker kıymış nikahı
Sağol Senacımm
Maşallah iyi geçiyo zaten bakalımm
Evet ya ismimi varlığımı biliyolardı ama görüşmek tanışmak anca nasip oldu işte
Ben de çekindim başlarda. Elimi ayağımı nere koyacağımı bilemedimBi de şimdi kahvaltı yemek durumları falan oldu. Benim asker durmadan acıktığı için Çok gerildim valla ya yapsam beceremicem yapmasam kenarda beklesem olmicak filan. Neyse bi şekilde hallettik. Sonradan da alıştım zaten ama o heyecanla ne konuştum hiiiç bilmiyorum Bi de ilk defa hem askerimi gördüm o kadar aydan sonra hem de annesiyle falan tanışma heyecanı vardı. Çok fenaydı ya
Sevdim ama annesini çok tatlı bi insanÖyle kötü niyatli kaynanalar gibi değil açık kusur arayan biri değil çok şükür anlayışlı yani
Aralık da hemen geçsin gitsin inşallah ya
evet ya bitsin bi an önce artık hehe yeni yıla giriyoruz artık bu ay hızlıca geçsindeeee inşşş
o bıraz zor be
olsn cnm azaldı şafaklar gelsin şööyle baş başa bı gece cıkar kutlarsınz hem askerlık derdide olmaz dönucek diede dusunmeden
rahat rahatt en guzelii öyle olur
Ve ben bu sözee karşılık ''aralık aralıksız geçsin'' diyorum
Olsun hayali bile güzel
Bi gelsinlerde herşey olur kuzum inşallah
bayıldım ben bu söze yaaa beğen tuşu harici olsa yapıcam hahaha
hahahhaha bende çok bayıldım o yüzden aralığa girdik gireli ağzımdan düşmüyor
aralığın tek güzel yanı benim açımdan 10 u benim doğum günümmm
Ben aralığı bi yandan severim bi yandan sevmem. Malum 9 Aralık ta nişanlanalı 1.yılımız doluyor
Çok dikkat ediyorum acaba yağacak mı diyee
Anlat anlaaat meraklandım bak şimdi
Yanındaki 30'u görmüyon mu karamsarlığını banada bulaştırdın baak
İnşallah Tam 1 ay olur bebeğğiiimmm
eneeeeemmm şafaklara bakkkkk ne hoşşşşşşşşşşşşşşş alaaaam yarabbim bizde görcez inşşşşş
Şükür valla pekmezim
Oh güzel heyecanlar kuzum bunlar hele bir gelsinler inşallah daha güzel olacak.
Bende iyiyim kuzum askerimin gelmesini bekiyorum dört gözle istemeye gelecekler beni babama anlattım kurtuldum tüm sıkıntılarımdan darısı sizlerin başına inşallah.
Çok düşürmüşüm ben şafağı pekmezim nete giremediğim için düzeltemiyordum ilk işim onu düzeltmek oldu.
kuzum gecıcek gidicek merak etme koskoca 7 ayı yemişiz aralıkmı kalıcak:))
cok sevındım tanısmanıza ama iyi olduu artık tanısılması gerekıodu ztn gec bıle kalmştnz
Selam kızlar napıosunuz iyimisiniz hepinizi çok özledim...Her topiğin sayfası 1000 leri aştı bizim torunlar gelip bakcaklar bizim ilk devre hep boş
Ben biraz hastayım onun dışında asker beyle idare ediyoruz,bizimde herkes öğrendi artık yok evlilik yok nişan hep konuşuluo bakalım geldikten sonra iş bulursa bir şeyler olcak heralde bakalımm
Geldim kuzu bilgisayarım bozuktu yaptırdı babam sonunda çok iyiyim senacım zaman geçtikçe dahada güzel oluyor heyecanlanıyorum askerim gelecek diye.canım sukur kavusturana yahuuu nerdesinn ?
nasılsın canım artık bızlerlesn ıns :)
o bıraz zor be
olsn cnm azaldı şafaklar gelsin şööyle baş başa bı gece cıkar kutlarsınz hem askerlık derdide olmaz dönucek diede dusunmeden
rahat rahatt en guzelii öyle olur
aralığın tek güzel yanı benim açımdan 10 u benim doğum günümmm
Aralık hepimiz için güzel anılar taşıyor desenize kızlar benim içinde aralığın 19 askerimin doğum günü 20sinede 4 sene olacak kısmetse.Ben aralığı bi yandan severim bi yandan sevmem. Malum 9 Aralık ta nişanlanalı 1.yılımız doluyor
Slm canım çok sevindim adına bizim topik askerlerin gelmesini bekliyor sanırım askerim gelince benide istemeye gelecekler kısmetse ah bir gelseler neler neler olacak varya begüş...Selam kızlar napıosunuz iyimisiniz hepinizi çok özledim...Her topiğin sayfası 1000 leri aştı bizim torunlar gelip bakcaklar bizim ilk devre hep boş
Ben biraz hastayım onun dışında asker beyle idare ediyoruz,bizimde herkes öğrendi artık yok evlilik yok nişan hep konuşuluo bakalım geldikten sonra iş bulursa bir şeyler olcak heralde bakalımm
Çok saol pekmezim darısı tüm bekarların evlenmek isteyenlerin başına olsun inşallah.
Yav gıcıklık yapmasana hatun
O günler de yakın kuzummm
Anlatıyımmm yarın Zeynebim uzun uzun
Bizden sonra sıra sizde EzgicimBiz bi gideydik artık sizin de heyecanlar başlardı yavaştann
Hadi hayırlı olsun Selenim beee
Gizliniz saklınız kalmadı oh valla
Seni de everiyok yakında ben kalıyorum buralarda yine
Nası anlattın kuzum ya. Benim de yakınlarda anlatasım var ama bilmiyorumm :26: Bıktım artık gizli saklı tedirgin oluyorum
Aynen öyle valla balım bi aralık bi ocak iştee. Sonra da gideriz kimse tutamaz
İyi oldu kuzum ya bi de benimkiler öğrenseydi daha iyi olacak da :26:
Gerçi annem biliyo ama pek yanımızda değil. Yine gizli kapaklı dolaplar çeviriyorum offf
Napcam ben yaaaa:18:
Siz naptınız alışabildiniz mii
İyiyim ben kuzum. Geçmiş olsun. Havalar soğudu artık herkes birer ikişer hastalanıyo. Dikkat et kendinee
Bi bizim topik bu kadar az zaten ya cidden alt devrelerin topik aldı başını gidiyo
Size de hayırlı olsunnn.Ben sanki biliyolar zaten diye hatırlıyodum ama :26::44: Yanlış mı hatırlıyomuşum :26:
Gelsinler de hepsi olacak inşallah
Bizden sonra sıra sizde EzgicimBiz bi gideydik artık sizin de heyecanlar başlardı yavaştann
Hadi hayırlı olsun Selenim beee
Gizliniz saklınız kalmadı oh valla
Seni de everiyok yakında ben kalıyorum buralarda yine
Nası anlattın kuzum ya. Benim de yakınlarda anlatasım var ama bilmiyorumm :26: Bıktım artık gizli saklı tedirgin oluyorum
Gerçi annem biliyo ama pek yanımızda değil. Yine gizli kapaklı dolaplar çeviriyorum offf
İyiyim ben kuzum. Geçmiş olsun. Havalar soğudu artık herkes birer ikişer hastalanıyo. Dikkat et kendinee
Bi bizim topik bu kadar az zaten ya cidden alt devrelerin topik aldı başını gidiyo
Size de hayırlı olsunnn.Ben sanki biliyolar zaten diye hatırlıyodum ama :26::44: Yanlış mı hatırlıyomuşum :26:
Gelsinler de hepsi olacak inşallah
Geldim kuzu bilgisayarım bozuktu yaptırdı babam sonunda çok iyiyim senacım zaman geçtikçe dahada güzel oluyor heyecanlanıyorum askerim gelecek diye.
Sende ne var ne yok askerin nasıl gitti kötü olmuşsundur.
Aralık hepimiz için güzel anılar taşıyor desenize kızlar benim içinde aralığın 19 askerimin doğum günü 20sinede 4 sene olacak kısmetse.
Slm canım çok sevindim adına bizim topik askerlerin gelmesini bekliyor sanırım askerim gelince benide istemeye gelecekler kısmetse ah bir gelseler neler neler olacak varya begüş...
Çok saol pekmezim darısı tüm bekarların evlenmek isteyenlerin başına olsun inşallah.
Benim için çok zordu babama anlatmak annem yardımcı oldu sağ olsun askerim astsubay olunca iş meselesi sorunu ortadan kalkınca bende hemen babama anlattım anlayışla karşıladı bundan sonrasıda güzel gelecek inşallah canım.
ayy ne tatlıı gelsinde seneye beraber kutlarsınız aman nolcakkk
Selam kızlar napıosunuz iyimisiniz hepinizi çok özledim...Her topiğin sayfası 1000 leri aştı bizim torunlar gelip bakcaklar bizim ilk devre hep boş
[
Aralık hepimiz için güzel anılar taşıyor desenize kızlar benim içinde aralığın 19 askerimin doğum günü 20sinede 4 sene olacak kısmetse.
Geldim kuzu bilgisayarım bozuktu yaptırdı babam sonunda çok iyiyim senacım zaman geçtikçe dahada güzel oluyor heyecanlanıyorum askerim gelecek diye.
Sende ne var ne yok askerin nasıl gitti kötü olmuşsundur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?