93/1 yarenleri burayaa

begus cnm cok sevındım ozmn yakın zamanda hayırlı haberler alıcaz senden
gelsınde bı gerisi kolay hersey oturur yerıne
yanında olduktan sonra

Esintoşum 94/1 topiği gördüm ben galiba açılmış sanırım...Bende özledim ya gerçekten ama hasta oldum bide haftasonları falan ya misafir vardı ya ben yoktum hiç giremedm askerle bile 3 haftadır görüşemiyoruz çarşılarda bu seferde ben müsait olamadım ...

Senacım inşallah ya gelsinlerde hepimiz artık bir adım atalım önümüzüe bakalım

inşş bebeğimm hepimizin ki öyle geçsinde artık buralarda sevgillilerimizle gün içinde neler yaptığımızı konuşcağımız zamanlar gelsinnnn

inşş canımm amiiiinnnnn
sen nasılsın canım asker nasıl

evet canım sıra yawas yawas onlara gelıyor sanırım

inşş canımm amiiiinnnnn
sen nasılsın canım asker nasıl

evet canım sıra yawas yawas onlara gelıyor sanırım

iyiyim canım geldi gitti izne işte şimdi o da dayanamıyor alışamadı gittiğinden beri tabi oraya daha tekrar gelmek istiyorum falan diyo bakalım tekrar bi alışcak ondan sonra zaten artık biticek inşş ay bitsin artık... bende iyiyim hasta oldum biraz izmir garip bi güneşli bi saat sonra fırtına çıkıyor falan ondan :) sen nasılsın nasıl gidiyor heyecan doruktadır askerin nasıl

Çok saol esinim bu sene onlarsız geçeçek ama diğer seneler beraber kutlarız Allah izin verirse inşallah.
Artık güzel günler göreceğiz inşallah senacım hele bir gelsinlerde Sağ salim.
Bu son gidişi tatlım Allahım ayırmasın birdaha.
Eskisi gibi olmuyor ayrılınca biraz duygusallık yaşıyoruz ama alışıyor insan artık duygularımız karma karışık oldu senacım bir gelselerde eski halimize dönsek.

Açmışlar ama topiğe giren hiç olmadığı için gerilerde kalmış devrem
Bu anı ölümsüzleştirsek mi diye düşündüydüm Misoları kov gitsin, yarimle görüşcem de son noktayı koy yavru
Dikkat et kendineee

Çok saol esinim bu sene onlarsız geçeçek ama diğer seneler beraber kutlarız Allah izin verirse inşallah.

İnşallah bebeğim, Allahın izniyle gelsinleer deeeeeeee

Selam devreeemmm

iyiz canım bızde benmkide gecen hfta gitti ilk gün kötu oldum tabi ama sonra alıştım
biticek ezgıcım bitmeyip napıcak bı dert kalkıcak ortadan yani
burasıda öyle ne gıysem ya fazla gelıyor ya usutuyor herkes hasta gibi ztn bende öleym

evet tatlım yaa eskıye dönmek ıstıyorum bende şiştim böyle yemın ederim gelmesi dert gitmesi daha buyuk dert bitsin gitsin artık 94 1 ler gelsinn görelim

geçmiş olsun canımmm :) evet ya heryer aynı sanırım artık tamamen kış geldii e aralıkk
evet biticek bitsin yani :))

yok bıseym kuzum benmkyle bıraz atişmiştik ta duzeldik smdı
şafak sıkıstırmaya basladi galıba
sen nasılsın cnm napıosn

Aman bir sıkıntı olmasın senacım atışmalarınız normal bizde 2 gündür birbirimizi yiyorduk bugün son verdik artık ayrılık zor gelmeye başladı kuzu bir bitseydi artık gerçi benimki geldikten 10 gün sonra 3 ay eğitime gidecek yine bekleyeceğim asker yolu hayat zor senam.

aaa ne egtımı canım?
bu arada askerınle konstn mu cıkıs tarıhı bellı olmşmu
benımki 27 ocakmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…