- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #5.361
eneeeeemmm şafaklara bakkkkk ne hoşşşşşşşşşşşşşşş alaaaam yarabbim bizde görcez inşşşşş
ezgiciimmm inş su gibi geçsinde zamannn sizlerde görunn inşş
Seneye evlilik olunca nişan tarihi unutulur gülüm
Ben iyiyim valla bende özledimAynen ya biz dede olacağız ama bizim topik boşş
Şey diyorum torunların topiğini biz mi açsakk
Geçmiş olsun bebeğim, dikkat et kendine. Millete de hiç bakma konuşmak için konuşurlar. Hayırlısıysa bi gelsin herşey olur inşallah
Bekliyorum pekmeziimmm
Aynen öyle canm, oh az kalmış. Nice nice yıllara senelere diyelim o zaman şimdiden
begus cnm cok sevındım ozmn yakın zamanda hayırlı haberler alıcaz senden
gelsınde bı gerisi kolay hersey oturur yerıne
yanında olduktan sonra
inşş bebeğimm hepimizin ki öyle geçsinde artık buralarda sevgillilerimizle gün içinde neler yaptığımızı konuşcağımız zamanlar gelsinnnn
Esintoşum 94/1 topiği gördüm ben galiba açılmış sanırım...Bende özledim ya gerçekten ama hasta oldum bide haftasonları falan ya misafir vardı ya ben yoktum hiç giremedm askerle bile 3 haftadır görüşemiyoruz çarşılarda bu seferde ben müsait olamadım ...
Senacım inşallah ya gelsinlerde hepimiz artık bir adım atalım önümüzüe bakalım
inşş canımm amiiiinnnnn
sen nasılsın canım asker nasıl
evet canım sıra yawas yawas onlara gelıyor sanırım
Çok saol esinim bu sene onlarsız geçeçek ama diğer seneler beraber kutlarız Allah izin verirse inşallah.Seneye evlilik olunca nişan tarihi unutulur gülüm
Ben iyiyim valla bende özledimAynen ya biz dede olacağız ama bizim topik boşş
Şey diyorum torunların topiğini biz mi açsakk
Geçmiş olsun bebeğim, dikkat et kendine. Millete de hiç bakma konuşmak için konuşurlar. Hayırlısıysa bi gelsin herşey olur inşallah
Bekliyorum pekmeziimmm
Aynen öyle canm, oh az kalmış. Nice nice yıllara senelere diyelim o zaman şimdiden
Artık güzel günler göreceğiz inşallah senacım hele bir gelsinlerde Sağ salim.alıştm cnm mecburen napıcaz alısmayıp
annen neden bu konuda yanınızda deil cnm en iyisi annenın bilmesi her konuda yardımcı olur
ayy cnm kıyamamm evet ya az kaldı selencm şaka maka bunalım zamanlarımız geçti
artık geri sayımdayız
gittiği zaman kötu oldu dogru durust vedalaşamadım bile aglamamak ıcın hemen kaçmaya baktm
aglarken görsun istemedim :/ ama alıştm smdı
Esintoşum 94/1 topiği gördüm ben galiba açılmış sanırım...Bende özledim ya gerçekten ama hasta oldum bide haftasonları falan ya misafir vardı ya ben yoktum hiç giremedm askerle bile 3 haftadır görüşemiyoruz çarşılarda bu seferde ben müsait olamadım ...
Çok saol esinim bu sene onlarsız geçeçek ama diğer seneler beraber kutlarız Allah izin verirse inşallah.
Selam devreler
iyiyim canım geldi gitti izne işte şimdi o da dayanamıyor alışamadı gittiğinden beri tabi oraya daha tekrar gelmek istiyorum falan diyo bakalım tekrar bi alışcak ondan sonra zaten artık biticek inşş ay bitsin artık... bende iyiyim hasta oldum biraz izmir garip bi güneşli bi saat sonra fırtına çıkıyor falan ondan :) sen nasılsın nasıl gidiyor heyecan doruktadır askerin nasıl
Artık güzel günler göreceğiz inşallah senacım hele bir gelsinlerde Sağ salim.
Bu son gidişi tatlım Allahım ayırmasın birdaha.
Eskisi gibi olmuyor ayrılınca biraz duygusallık yaşıyoruz ama alışıyor insan artık duygularımız karma karışık oldu senacım bir gelselerde eski halimize dönsek.
iyiz canım bızde benmkide gecen hfta gitti ilk gün kötu oldum tabi ama sonra alıştım
biticek ezgıcım bitmeyip napıcak bı dert kalkıcak ortadan yani
burasıda öyle ne gıysem ya fazla gelıyor ya usutuyor herkes hasta gibi ztn bende öleym
evet tatlım yaa eskıye dönmek ıstıyorum bende şiştim böyle yemın ederim gelmesi dert gitmesi daha buyuk dert bitsin gitsin artık 94 1 ler gelsinn görelim
sanada tatlımmm
kızlar nerelerdesınız yaaa
Denk gelemiyoruz sanırım senacım canın sıkkın gibi yaaa falan demişsin inşallah ben yanlış anlamışımdır kuzu.
yok bıseym kuzum benmkyle bıraz atişmiştik ta duzeldik smdı
şafak sıkıstırmaya basladi galıba
sen nasılsın cnm napıosn
Aman bir sıkıntı olmasın senacım atışmalarınız normal bizde 2 gündür birbirimizi yiyorduk bugün son verdik artık ayrılık zor gelmeye başladı kuzu bir bitseydi artık gerçi benimki geldikten 10 gün sonra 3 ay eğitime gidecek yine bekleyeceğim asker yolu hayat zor senam.
aaa ne egtımı canım?
bu arada askerınle konstn mu cıkıs tarıhı bellı olmşmu
benımki 27 ocakmiş
Astsubay olduya benimki canım onun eğitimi.
Belli olmadı sanırım canım olsa söylerdi 2 şubat diyordu en son.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?