93/1 yarenleri burayaa

Selam kızlarrr şafağı yanlış hesaplıomuşum 3 gün arttı siz napıosunuz ne var ne yok Ankarada kar yağıyomuş çok soğuk dio o soğuk dedikçe benim içim üşüyo vallahi allahtan az kaldı hepimizin

Selam devrem. Olsun kardeşim aranızda en çok ben sayıyom dert etme 3 gün de geçerr
Evet Ankara çok soğukmuş, geceleri eksilere iniyormuş. Gece nöbetleri yaktı başımızı :26:
Rabbim yardımcıları olsun

Hemde ne soğuk varmış askerim donuyoruz diyor Allah yardımcıları olsun begümcüm Bende düzelttim kuzu sorun değil dönecekler 2 ay sonra inşallah

Hemde ne yaktı esinim benim canım çok sıkılıyor nöbet bittiğinde hissetmiyorum hiç bir yerimi diyor askerim biz bile üşüyoruz evimizde onlar ne yapsın Allah tüm askerlerin yardımcısı olsun tatlım

Evet kızlar çok soğuk ama son soğuklar bunada şükür şubat mart yanımızdalar inşallah...

İlk başlarken 460 ken acaba 46 olcakmı derken cidden de oldu belki zar zor geçti zaman olarak ama geçti...Hoş ne çabuk bitti diyenler var onlara kafa göz dalasım geliyo sinirden

Aynen öyle devrem az daha dişerini sıkacaklar hayırlısıyla bitecek inşallah dediğin gibi ilk gittiği gün dün gibi aklımda nasıl kötüydüm.
Hiç sorma begümüm ya banada diyor arkadaşlarım ağlıyordun giderken bak ne çabuk bitti diyorlar tabi yaşamadıkları için anlayamazlar Allah sizinde başınıza versin diyeceğim ama zor kimsenin yaşamasını istemem

Ah ahh. Az daha sabır be terto.. Onlar içinde bizim içinde.. Valla havalar soğumadan önce 2-4 / 4-6 nöbetlerine kalkmıyordum ama şimdi havalar soğuyunca kalkıyorum. Onunla beraber tutuyoruz nöbet.. Hatta bazen ben bile balkona çıkıyorum, tek başına üşümesin diye.. Rabbim yardımcıları olsun ya..
Bu sabah bi resmini atmış, allahım kendinden büyük mont var üstünde gülmekten öldüm

Aynen yavrum, şu son soğuklar bi bitsinde.. Aşkla ısıtırız askerleri valla
Bende hala o bitmeyen şafağın kafasındayım, 400'300 hiç bitmemişti, bide şimdi bitmiyor.. Sonuçta biz şimdiki yarenler gibi birden 365'ten başlamadık ki.. 460'la başladık. 75 gün acemilik birde tabi.. :44: 90 günü birden sildik ama 460 kelimesi bi kere girmişti yani..
Çabuk bittiği falan yok, yaşayan bilir valla ya. Çok iyi anlıyorum devrem ne sinir bozucu olduklarını

Amiiin Selencim amin

İyi olmuş kuzum yaa çok sevindiiim. Benimkiler de öğrendi de ikna etmemiz lazım. Baya sıkıntı çekicez bu konuda sanırım. Ne annem destekçim ne babam

Canım astsubaylığın eğitimi falan var mı :44: Benim askerim de uzman çavuşluğa girdi eğitimi 6 aymış. Bu bitecek bi de 6 ay onu beklicez. Ben artık 94/4leri de görür anca tezkere alırım

İyi olmuş Begüşüm ya çok seviniyorum valla hepiniz için

Nasıl oldun iyileştin mii :26:

Benim askerim de yarın dönecek kuzum

Ya annem bilmiyorum ki tanımak da istemiyoo benim ona anlatmamı da istemiyo. Ne istediğini anlamadım. İşimiz zor bakalım

Baştan söyleyeyim birazdan çıkacağım pekmezim. İyiyiim ben, sen nasılsın?

İdare ediyorum ben de kuzum ya. Yarın askerim gidecek onun hüznü var. Benim ailem bizi öğrendi ve pek sıcak bakmıyolar. Hatta hiç sıcak bakmıyolar onun stresi var filan iştee ama buna da şükür sevdiceğimleyim ya

Sizin 1.yıl dolduuu. Hayırlı olsun Zeynebim birlikte yaşlanın inşallah Süprik yaptı mı esker efendii

Ay kuzum mehtap bitişi stresi desene :26: İnan o da geçiyor, aha bak benim herif gideli 1 ay oldu bugün
4 haftadır kokusunu alamıyorum :26:
Şimdilik hiç birşeyi kafana takma, askerin bi gelsin. Bi bitsin şu şafak ondan sonra hayırlısıyla yavaş yavaş kabullenirler
Üzme kendini.. Ailede olur böyle sorunlar, sen de yarinde aşkla aşarsınız bu sorunu..

Ayy pekmezim çok sağol. Düşünüp yazman bile yetti valla Şaka gibi 1yıl 1gün oldu be.. Hala dün gibi gözümün önünde..
Süprik yapmadı ama beni şoke etti Biraz geç oldu tabi şoke olmam kavgalıydık sabah düzeldik :44:
Sabah uyandığımda iki mms mesajı aldım. Birinde tek kendisi var
İkincisinde mermilerle seni seviyorum yazmış, elindede bi kağıt ''özledim'' yazmış. Tabi uzunca da bi mesaj, ardında okundu raporunu alınca aradı beni.. Teker teker güzel, aşk dolu kelimeler falan allahım. Kurban olurum ya

Öyle işte bebeğim.. Özel günümüzü gene ayrı geçirdik, buna da şükür

Kuzum askerlik bitecek gelecek 2 ay kadar sonra tekrar gidecek ya offff çatlayazaaaam valla artık

Ayyy bizim 8 ay olmak üzereydi görüşmeyeliii ki geldi yani. Ölüyomuşum da haberim yokmuş

İnşallah aşıcaz bi şekilde Zeynebim ya :26:

Anam anam anam maşallah sizeeee İyi yapmış nası da güzel almış gönlünüü

Hep böyle olun be balım. Zehir zemberek geçmesin artık hiçbirimizin hiçbi günüüü

Nasıl gidecek tekrar ya bu ne saçmalık neden
Sonra ne zaman dönecek geri??
Bi de gelmesin diyordun ağzına kürekle vurasım geldi şimdi

Kendimi şuan inanki acemilkte gibi hissediyorum, 4 haftadır kamerayla da görüşmüyoruz. Çarşıya çıkıyor, yiyor içiyor geri dönüyor.
Bu hafta bana pijama almış çok merak ediyorum

Aşıcaksınız tabi güzelim, aşılmayacak birşey değil sonuçta.. İkinizde birbirinizi sevdikten sonra engeller kalkar zamanla
Öküz möküz ama arada romantik biri kaçıyo içine
Keşke böyle hep güzzel kalsak keşke hepsi bizim ellerimizde olsa bebeğim :18:

Kuzum uzman çavuşluk sınavına falan girdi. Sağlık raporu da tamam bi sıkıntı çıkmazsa uzman olacak :26:

O da ocak gibi falan belli olur heralde. :44: 6 ay eğitimi var işteee Ben buralarda yaşlanırım bak aha da yazıyorum

Hakkaten ne cıngar çıkartmıştım gelme de gelme diye yaa. Görüşemeyiz diye istememiştim gelmesini ama 3er saat 3er saat idare ettik işte hiç yoktan iyiymiş

Bundan sonra kamerayla görüşün kuzum biraz hafifletir ya. Biz de hiç görüşmedik daha şu güne kadar kameradan Ama siz alışmışsınız nası zoor geliyodur :26: Söyle de ayar etmesin adamıı

Pijama mııı çok severim pijamaları ben Görünce paylaş bizimlee merak ettim bak

Benim ailem garip insanlar vesselam Dua et bize Zeynebim ya. Çok zor olacak gibi geliyo bi yandan. Bi yandan amaaaaan diyorum Hallolur bi şekilde falan. Şu an ne düşüneceğimi bile bilmiyorum yani

Arada bir romantik değil de arada bir öküz kaçsa içlerine keşke daha katlanılabilir olurlar o zaman

Ah ah. Uzmanlık sınavı nerden çıktı sanki kardeşim ya. Daha şafak bitmeden dert olacak sana :44:
O da biter yavrum, hayırlısıyla bi herşey kesinleşsin de.. Sen güçlü kızsın kızım

O 3 saat 3 ömür gibi geliyo insana onlar gittikten sonra değer anlaşılıyor

Tartışma, kavgalar, konuşmama derken kamera işini boşa vermiştik yavrum. Bu yüzden görüşemedik.. Çok zor geliyo valla :26::26:
Biliyorum hatırlıyorum sanırım senin pc salondaydı

Bende çok severim bi sürü hello kitty pijamam vaar Görünce paylaşcam kardeşim aklımda
Ah ne güzel bi laf kullandın seeeennn! Keşke arada bi öküz kaçsa.. Ne iyi olur he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…