- 12 Şubat 2013
- 7.374
- 552
- 398
- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #5.381
ayy memleketimmmm bea
Rakım susuz olsun
Selam kızlarrr şafağı yanlış hesaplıomuşum 3 gün arttısiz napıosunuz ne var ne yok Ankarada kar yağıyomuş çok soğuk dio o soğuk dedikçe benim içim üşüyo vallahi allahtan az kaldı hepimizin
Hemde ne soğuk varmış askerim donuyoruz diyor Allah yardımcıları olsun begümcüm Bende düzelttim kuzu sorun değil dönecekler 2 ay sonra inşallahSelam kızlarrr şafağı yanlış hesaplıomuşum 3 gün arttısiz napıosunuz ne var ne yok Ankarada kar yağıyomuş çok soğuk dio o soğuk dedikçe benim içim üşüyo vallahi allahtan az kaldı hepimizin
Selam devrem. Olsun kardeşim aranızda en çok ben sayıyom dert etme 3 gün de geçerr
Evet Ankara çok soğukmuş, geceleri eksilere iniyormuş. Gece nöbetleri yaktı başımızı :26:
Rabbim yardımcıları olsun
astsubay oldugundan hbrm yoktu cnm hayırlısı olsun
Selam devrem. Olsun kardeşim aranızda en çok ben sayıyom dert etme 3 gün de geçerr
Evet Ankara çok soğukmuş, geceleri eksilere iniyormuş. Gece nöbetleri yaktı başımızı :26:
Rabbim yardımcıları olsun
Hemde ne soğuk varmış askerim donuyoruz diyor Allah yardımcıları olsun begümcüm Bende düzelttim kuzu sorun değil dönecekler 2 ay sonra inşallah
Hemde ne yaktı esinim benim canım çok sıkılıyor nöbet bittiğinde hissetmiyorum hiç bir yerimi diyor askerim biz bile üşüyoruz evimizde onlar ne yapsın Allah tüm askerlerin yardımcısı olsun tatlım
Evet kızlar çok soğuk ama son soğuklar bunada şükür şubat mart yanımızdalar inşallah...
İlk başlarken 460 ken acaba 46 olcakmı derken cidden de oldu belki zar zor geçti zaman olarak ama geçti...Hoş ne çabuk bitti diyenler var onlara kafa göz dalasım geliyo sinirden
Hemde ne yaktı esinim benim canım çok sıkılıyor nöbet bittiğinde hissetmiyorum hiç bir yerimi diyor askerim biz bile üşüyoruz evimizde onlar ne yapsın Allah tüm askerlerin yardımcısı olsun tatlım
Evet kızlar çok soğuk ama son soğuklar bunada şükür şubat mart yanımızdalar inşallah...
İlk başlarken 460 ken acaba 46 olcakmı derken cidden de oldu belki zar zor geçti zaman olarak ama geçti...Hoş ne çabuk bitti diyenler var onlara kafa göz dalasım geliyo sinirden
Çok saol pekmezim darısı tüm bekarların evlenmek isteyenlerin başına olsun inşallah.
Benim için çok zordu babama anlatmak annem yardımcı oldu sağ olsun askerim astsubay olunca iş meselesi sorunu ortadan kalkınca bende hemen babama anlattım anlayışla karşıladı bundan sonrasıda güzel gelecek inşallah canım.
Pekmezim aslında doğru hatırlıosun bilenler vardı ama şimdi erkeklerden de öğrenenler oldu yakın akrabalar büyüklerde bilio askerlik biticek bilmeyenlerde asker beklediğimi bilio tabi bilenler 1.derece akrabalar bakalım geldikten sonra bi tanışma olabilir sonrasında da iş durumuna bağlı onu garantiye almadan bi adım atamayız ...valla dikkat edin bol bol portakal falan yiyin ben bi anda hasta oldum hapşırmaktan sesim kısıldı artık
Seneye evlilik olunca nişan tarihi unutulur gülüm
Ben iyiyim valla bende özledimAynen ya biz dede olacağız ama bizim topik boşş
Şey diyorum torunların topiğini biz mi açsakk
Geçmiş olsun bebeğim, dikkat et kendine. Millete de hiç bakma konuşmak için konuşurlar. Hayırlısıysa bi gelsin herşey olur inşallah
Bekliyorum pekmeziimmm
Kuzum anlatamadım bi türlü ya
Ama bi gün anlatıcam
Aynen öyle canm, oh az kalmış. Nice nice yıllara senelere diyelim o zaman şimdiden
alıştm cnm mecburen napıcaz alısmayıp
annen neden bu konuda yanınızda deil cnm en iyisi annenın bilmesi her konuda yardımcı olur
ayy cnm kıyamamm evet ya az kaldı selencm şaka maka bunalım zamanlarımız geçti
artık geri sayımdayız
gittiği zaman kötu oldu dogru durust vedalaşamadım bile aglamamak ıcın hemen kaçmaya baktm
aglarken görsun istemedim :/ ama alıştm smdı
Tertolarımm nasılsınızzz
Baştan söyleyeyim birazdan çıkacağım pekmezim.İyiyiim ben, sen nasılsın?
İdare ediyorum ben de kuzum ya. Yarın askerim gidecek onun hüznü var. Benim ailem bizi öğrendi ve pek sıcak bakmıyolar. Hatta hiç sıcak bakmıyolar onun stresi var filan iştee ama buna da şükür sevdiceğimleyim ya
Sizin 1.yıl dolduuu. Hayırlı olsun Zeynebim birlikte yaşlanın inşallahSüprik yaptı mı esker efendii
Ay kuzum mehtap bitişi stresi desene :26: İnan o da geçiyor, aha bak benim herif gideli 1 ay oldu bugün
4 haftadır kokusunu alamıyorum :26:
Şimdilik hiç birşeyi kafana takma, askerin bi gelsin. Bi bitsin şu şafak ondan sonra hayırlısıyla yavaş yavaş kabullenirler
Üzme kendini.. Ailede olur böyle sorunlar, sen de yarinde aşkla aşarsınız bu sorunu..
Ayy pekmezim çok sağol. Düşünüp yazman bile yetti vallaŞaka gibi 1yıl 1gün oldu be.. Hala dün gibi gözümün önünde..
Süprik yapmadı ama beni şoke ettiBiraz geç oldu tabi şoke olmam kavgalıydık sabah düzeldik :44:
Sabah uyandığımda iki mms mesajı aldım. Birinde tek kendisi var
İkincisinde mermilerle seni seviyorum yazmış, elindede bi kağıt ''özledim'' yazmış. Tabi uzunca da bi mesaj, ardında okundu raporunu alınca aradı beni.. Teker teker güzel, aşk dolu kelimeler falan allahım. Kurban olurum ya
Öyle işte bebeğim.. Özel günümüzü gene ayrı geçirdik, buna da şükür
Kuzum askerlik bitecek gelecek 2 ay kadar sonra tekrar gidecek ya offff çatlayazaaaam valla artık
Ayyy bizim 8 ay olmak üzereydi görüşmeyeliii ki geldi yani. Ölüyomuşum da haberim yokmuş
İnşallah aşıcaz bi şekilde Zeynebim ya :26:
Anam anam anam maşallah sizeeeeİyi yapmış nası da güzel almış gönlünüü
Hep böyle olun be balım. Zehir zemberek geçmesin artık hiçbirimizin hiçbi günüüü
Nasıl gidecek tekrar ya bu ne saçmalık neden
Sonra ne zaman dönecek geri??
Bi de gelmesin diyordun ağzına kürekle vurasım geldi şimdi
Kendimi şuan inanki acemilkte gibi hissediyorum, 4 haftadır kamerayla da görüşmüyoruz. Çarşıya çıkıyor, yiyor içiyor geri dönüyor.
Bu hafta bana pijama almış çok merak ediyorum
Aşıcaksınız tabi güzelim, aşılmayacak birşey değil sonuçta.. İkinizde birbirinizi sevdikten sonra engeller kalkar zamanla
Öküz möküz ama arada romantik biri kaçıyo içine
Keşke böyle hep güzzel kalsak keşke hepsi bizim ellerimizde olsa bebeğim :18:
Kuzum uzman çavuşluk sınavına falan girdi. Sağlık raporu da tamam bi sıkıntı çıkmazsa uzman olacak :26:
O da ocak gibi falan belli olur heralde. :44: 6 ay eğitimi var işteeeBen buralarda yaşlanırım bak aha da yazıyorum
Hakkaten ne cıngar çıkartmıştım gelme de gelme diye yaa. Görüşemeyiz diye istememiştim gelmesini ama 3er saat 3er saat idare ettik işte hiç yoktan iyiymiş
Bundan sonra kamerayla görüşün kuzum biraz hafifletir ya. Biz de hiç görüşmedik daha şu güne kadar kameradanAma siz alışmışsınız nası zoor geliyodur :26: Söyle de ayar etmesin adamıı
Pijama mııı çok severim pijamaları benGörünce paylaş bizimlee merak ettim bak
Benim ailem garip insanlar vesselamDua et bize Zeynebim ya. Çok zor olacak gibi geliyo bi yandan. Bi yandan amaaaaan diyorum Hallolur bi şekilde falan. Şu an ne düşüneceğimi bile bilmiyorum yani
Arada bir romantik değil de arada bir öküz kaçsa içlerine keşke daha katlanılabilir olurlar o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?