- 5 Eylül 2010
- 1.019
- 257
- 148
- 31
- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #5.401
Benim askerim de yarın dönecek kuzum
Ya annem bilmiyorum ki tanımak da istemiyoo benim ona anlatmamı da istemiyo. Ne istediğini anlamadım.İşimiz zor bakalım
kızlar selamlar nasılsınız yavrucaklaaaaar
Amiiin Selencim amin
İyi olmuş kuzum yaa çok sevindiiim. Benimkiler de öğrendi de ikna etmemiz lazım. Baya sıkıntı çekicez bu konuda sanırım. Ne annem destekçim ne babam
Canım astsubaylığın eğitimi falan var mı :44: Benim askerim de uzman çavuşluğa girdi eğitimi 6 aymış. Bu bitecek bi de 6 ay onu beklicez.Ben artık 94/4leri de görür anca tezkere alırım
İyi olmuş Begüşüm ya çok seviniyorum valla hepiniz için
Nasıl oldun iyileştin mii :26:
Benim askerim de yarın dönecek kuzum
Ya annem bilmiyorum ki tanımak da istemiyoo benim ona anlatmamı da istemiyo. Ne istediğini anlamadım.İşimiz zor bakalım
ah kuzum Allah kavustursun sımdıden ama az kaldıgı ıcın sevınnuzulmee
konusmalısn bnce bu konuyu cnm ilerde bazı tatsızlıkları sımdıden önlemek icin en azından
ii edoş sen nasılsın kuzuuu
selam kızlar nasılsınız bakalım????
Kuzum uzman çavuşluk sınavına falan girdi. Sağlık raporu da tamam bi sıkıntı çıkmazsa uzman olacak :26:
O da ocak gibi falan belli olur heralde. :44: 6 ay eğitimi var işteeeBen buralarda yaşlanırım bak aha da yazıyorum
Hakkaten ne cıngar çıkartmıştım gelme de gelme diye yaa. Görüşemeyiz diye istememiştim gelmesini ama 3er saat 3er saat idare ettik işte hiç yoktan iyiymiş
Bundan sonra kamerayla görüşün kuzum biraz hafifletir ya. Biz de hiç görüşmedik daha şu güne kadar kameradanAma siz alışmışsınız nası zoor geliyodur :26: Söyle de ayar etmesin adamıı
Pijama mııı çok severim pijamaları benGörünce paylaş bizimlee merak ettim bak
Benim ailem garip insanlar vesselamDua et bize Zeynebim ya. Çok zor olacak gibi geliyo bi yandan. Bi yandan amaaaaan diyorum Hallolur bi şekilde falan. Şu an ne düşüneceğimi bile bilmiyorum yani
Arada bir romantik değil de arada bir öküz kaçsa içlerine keşke daha katlanılabilir olurlar o zaman
Slm canım çok şükür sen nasılsın şafak çok güzel doğan güneşe dogru gidiyor
allah iyilik versin canım yaa bende şükür iyiyim ...aynen yaa o güneş bi zahmet dogsun artık yoksa ben dogduracam
Hayırlısıyla doğacak canım hepimiz için az kaldı
ÖLEDE artık sabır kalmadı be canım yaa walaa ne bela bişiymiş yaa
canım selam naslısın yaa konuşamıoz hiiçç??
Evet kalmadığının farkındayım canım daha bugün askerime benle ilğilenmiyorsun hiç şu askerlik bizim aşkmızı öldürmeye başladı dedim napim burada erkeklerle kala kala unutuyorum diyor bazen sitem ediyorum bitsin artık diye insanda dayanacak güç kalmıyor ama az daha sabır diyorum tatlım.
Daha bekar sevgilisi olmayan arkadaşlarımada asla askerliğini yapmamış biri bulmayın diyorum
Hayırlısıyla doğacak canım hepimiz için az kaldı
evet canm denk gelemedık iyim sen nasılsınnn
şafak yakıoooooo darisi basımızaaaaa
ewt bebeem yaa yaksın o bizi çok yaktı azda biz onu yakalım
iyiyim canım yaa hakkaten denk gelemioz hiiç ne war ne yook
aynen yaa dımııı
napımm tatlım aynı devam iş guc bugunde kardan mafoldum yollarda yaaa
cile yemın edıyorumm yrnda devam ederse npcm blmıomm
sende ne var neyok
sorma yaa bende öle diyorum çevremdekilere aman askerliği olmasın ben yandım siz yanmayın...
yaa hani sevdiğini beklemek bile gurur verici hani ama herkes kendi şehrinde yapsa ne war yaa...
sinir oluyorum artk bnde...onlarda haklı yaa kafaları dalgın oluyo ilgiyi bile unutuyolar canım yaa...
ama dediğin gibi bitcek yaa artk yeteer die bagıracamm yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?