93/1 yarenleri burayaa

Benim askerim de yarın dönecek kuzum

Ya annem bilmiyorum ki tanımak da istemiyoo benim ona anlatmamı da istemiyo. Ne istediğini anlamadım. İşimiz zor bakalım

ah kuzum Allah kavustursun sımdıden ama az kaldıgı ıcın sevınnuzulmee
konusmalısn bnce bu konuyu cnm ilerde bazı tatsızlıkları sımdıden önlemek icin en azından

kızlar selamlar nasılsınız yavrucaklaaaaar

ii edoş sen nasılsın kuzuuu

Son düzenleme:
Kızlar pazar günü için askerimin ailesi haber verdiler ön tanışmaya gelmek istiyorlarmış duyunca çok heyecanlandım anneme söyledim babana söyleyelim dedi şimdiden heyecan bastı bana:18:

Ah pekmezim aynı şeyleri bende yaşadım ama sen gerçekten seviyorsan sevgine sahip çık Allah yardımcın oluyor eninde sonunda bizimde iş olayımız en büyük engeldi annem asla olmaz diyordu astsubay olunca yumuşadı darısı sana olsun kardeşim ama dediğim gibi sabret sürekli dua et.

canım merhaba nasılsın???askerin döndü mü izinden??ne zor olmuştur göndermesi...

yaa okudum da uzzman mı olcaak ??çekilirmi tekrar askerlik canım yaa zor olmazmı ayrı olmak egitim bitse atanacak yine beklicen

evlelene kadar walaa sabır versin allah cnm yaaa

ÖLEDE artık sabır kalmadı be canım yaa walaa ne bela bişiymiş yaa

Evet kalmadığının farkındayım canım daha bugün askerime benle ilğilenmiyorsun hiç şu askerlik bizim aşkmızı öldürmeye başladı dedim napim burada erkeklerle kala kala unutuyorum diyor bazen sitem ediyorum bitsin artık diye insanda dayanacak güç kalmıyor ama az daha sabır diyorum tatlım.
Daha bekar sevgilisi olmayan arkadaşlarımada asla askerliğini yapmamış biri bulmayın diyorum

sorma yaa bende öle diyorum çevremdekilere aman askerliği olmasın ben yandım siz yanmayın...
yaa hani sevdiğini beklemek bile gurur verici hani ama herkes kendi şehrinde yapsa ne war yaa...
sinir oluyorum artk bnde...onlarda haklı yaa kafaları dalgın oluyo ilgiyi bile unutuyolar canım yaa...
ama dediğin gibi bitcek yaa artk yeteer die bagıracamm yanii

aynen yaa dımııı
napımm tatlım aynı devam iş guc bugunde kardan mafoldum yollarda yaaa
cile yemın edıyorumm yrnda devam ederse npcm blmıomm
sende ne var neyok

walaa canım sıktı bogdu bıktırdı daha ne diyim yani ömrümüzü yedii yaa
ama şükür kii bitiooooayy ne soguk war yaa heryer kardan kırılıyo resmennn
bendede ne olsun canım aynıı yaa saymaya dewammm

Orası öyle tatlım ama insan ilgi bekliyor gün boyu zaten sesini duymuyorum akşam 6dan sonra tlfonunu açıyor konuştuğumuz konularda sizi bilmiyorum ama biz nasılsın iyimisin bugün ne yaptın arada birşeyler olduysa onları anlatıyorum ama hep ben konuşuyorum sesi yorgun mutsuz olunca bende üzülüyorum kapatıyoruz tlfonu sonra birde uyuyorum demek için arıyor hergün aynı dediğin gibi bir bitseydi şu askerlik insanda sinir bırakmadı.Çok dertliyim çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…