- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
usta birliği neye göre belli oluyo acaba ya bazı forumları okudum da sırf doğu çıkmış
usta birliği neye göre belli oluyo acaba ya bazı forumları okudum da sırf doğu çıkmış
benmki mesela ankara mamakta yaptı.genelde doguya yolluyolar.bızımkınede sırnak sınır cıktı.dedım kabul etmıyorum napıosan yap degıstır.adını belırsızlere aldırma durumu vardı.tum komutanları cok sevıodu onu herkes cok uzuldu.yardımcı oldular ondan.snra yenıden kura oldu kıbrıs cıktı bu sfer.kıbrıs dıyınce herkes kebap sanıyo ama belkı dogudan bıle zor.sadece tehlıkesı yok.baska da ıyı bı yanı yok.tam bir leş yeri
benmki mesela ankara mamakta yaptı.genelde doguya yolluyolar.bızımkınede sırnak sınır cıktı.dedım kabul etmıyorum napıosan yap degıstır.adını belırsızlere aldırma durumu vardı.tum komutanları cok sevıodu onu herkes cok uzuldu.yardımcı oldular ondan.snra yenıden kura oldu kıbrıs cıktı bu sfer.kıbrıs dıyınce herkes kebap sanıyo ama belkı dogudan bıle zor.sadece tehlıkesı yok.baska da ıyı bı yanı yok.tam bir leş yeri
Acemliği yaptığı yere göre ve görevine göre bunun yanında %90 doğu veya batı olan yerlerde batı veya doğuya az kişide olsa gönderiyorlar
hakkımzda hayırlısı artık dua etmekten başka çaremiz yok
Nerede yapıyor canım askerlik sevgilin görevi ne?
jandarma şu an da komutan postası olmuş
benim erkek arkadaşım zonguldak devrekte acemilik 75 gün ordan nereye gitcek bilmiyorum 75 gün acemilik
Nerede yapıyor canım peki askerliğini komutan postası olması bence iyi birşey
75 gun yaparsa cok kotu bı yere gıtmez yanı tehlıkelı.ne kdar uzun yaparsa o kdar ıyı demktır.bızımkı 45 gun yaptı
Yaptığı güne göre değişmiyor canım maalesef 75 gündede kötü yere gidebiliyorlar nasip kısmet şans bir sürü faktör var
92/4 topigi bunun en iyi örnegi 75 gün yapıp kötü yerlere düşen çok kişi var sende biliyorsundur belki
itiraz etme durumu varmiki canım?
bende orayı okudum bi anda bi kötü oldum ülkemizin her yerinde askerlik kutsal ama ne bilim yerde yatıolar çadırda kalıyolar demişler çok üzüldüm şu anda
bende orayı okudum bi anda bi kötü oldum ülkemizin her yerinde askerlik kutsal ama ne bilim yerde yatıolar çadırda kalıyolar demişler çok üzüldüm şu anda
Canım sıkma canını her şeyin hayırlısı benimki de 75 gün yaptı jandarma Allaha şükür doğu çıkmadı ama çıkanlar çok bekliyip görüceksin sabır sadece
Yaptığı güne göre değişmiyor canım maalesef 75 gündede kötü yere gidebiliyorlar nasip kısmet şans bir sürü faktör var
92/4 topigi bunun en iyi örnegi 75 gün yapıp kötü yerlere düşen çok kişi var sende biliyorsundur belki
amin canımm..seninki nasıl alışmış mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?