93/1 yarenleri burayaa

benmki mesela ankara mamakta yaptı.genelde doguya yolluyolar.bızımkınede sırnak sınır cıktı.dedım kabul etmıyorum napıosan yap degıstır.adını belırsızlere aldırma durumu vardı.tum komutanları cok sevıodu onu herkes cok uzuldu.yardımcı oldular ondan.snra yenıden kura oldu kıbrıs cıktı bu sfer.kıbrıs dıyınce herkes kebap sanıyo ama belkı dogudan bıle zor.sadece tehlıkesı yok.baska da ıyı bı yanı yok.tam bir leş yeri

usta birliği neye göre belli oluyo acaba ya bazı forumları okudum da sırf doğu çıkmış

benim erkek arkadaşım zonguldak devrekte acemilik 75 gün ordan nereye gitcek bilmiyorum 75 gün acemilik

itiraz etme durumu varmiki canım?

Sadece can tehlikesi yok demişsin canımda o hepsine bedel

75 gun yaparsa cok kotu bı yere gıtmez yanı tehlıkelı.ne kdar uzun yaparsa o kdar ıyı demktır.bızımkı 45 gun yaptı

Yaptığı güne göre değişmiyor canım maalesef 75 gündede kötü yere gidebiliyorlar nasip kısmet şans bir sürü faktör var
92/4 topigi bunun en iyi örnegi 75 gün yapıp kötü yerlere düşen çok kişi var sende biliyorsundur belki

bende orayı okudum bi anda bi kötü oldum ülkemizin her yerinde askerlik kutsal ama ne bilim yerde yatıolar çadırda kalıyolar demişler çok üzüldüm şu anda

valla bende hıc duymamıstım ama bızım oldu.cokda ıyı oldu.yoksa komando bırlıgıne gıdcektı.bordo berelıler ozel egıtım verdıler 45 gunde apar topar.bıldıgın catısmaya goturceklerdı.kıbrısın kotu yanları ; yemekler leş gibi.köpekler bıle yemıyomus verdıklerı yemeklerı kı ınsan yesın... carsaflar 6 aydır degısmemıs les gıbı pis.. su desen su deıl hastalık kapma oranları cok yuksek.uyku uyumuo.gunde 2 saat falan.tertıplerı okdar salak ve ahmak ki her isi bizimki yapıo.adam evlı cocuklu ama daha yerın supurmesını bıle yapmaktan aciz ...

itiraz etme durumu varmiki canım?

bende orayı okudum bi anda bi kötü oldum ülkemizin her yerinde askerlik kutsal ama ne bilim yerde yatıolar çadırda kalıyolar demişler çok üzüldüm şu anda

Canım sıkma canını her şeyin hayırlısı benimki de 75 gün yaptı jandarma Allaha şükür doğu çıkmadı ama çıkanlar çok bekliyip görüceksin sabır sadece

tabiki sans birazda canım.daha uzun gun durmak su yonden avantajlı ; rütben ona gore oluo.mesela 45 gun yapan brının cavus olma ıhtımalı cok yuksek deıl ama 75 gun yapanlar daha yuksek rutbe alablıolar...gıttıgın yer de de devrecılık vrsa zaten yandın.. bızde var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…