- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
tabiki sans birazda canım.daha uzun gun durmak su yonden avantajlı ; rütben ona gore oluo.mesela 45 gun yapan brının cavus olma ıhtımalı cok yuksek deıl ama 75 gun yapanlar daha yuksek rutbe alablıolar...gıttıgın yer de de devrecılık vrsa zaten yandın.. bızde var
Evet canım çok iyiymiş.Ama il jandrmada şuan 10 güne cezaevine geçicek büyük iht çünkü cezaevi jandarması eğitimi aldı nöbtler fazla cezaevinde o sıkıntı ama bakıcaz
sen konuştun mu askerinle arayabildimi
inşallah orda da rahat eder canım..öğlen konştk bugün eğitimler başlamış iyice bi daha konuşamadık şu anlık iyi inşallah ustası da iyi olur ya dua ediyorum vallaşu an orda komutan postası iyiyim diyo
İyimiş canım sevindimde günde 1 kere konuşmanız bile iyi acemide benim 3 gün konuşamadığım olmuştu yani 2 kere aramadı diye sinirlenme
Eğitimleri çok oluyor yemin törenine kadar valla yürü yürü yürü yürü sağa dön sola dön
valla bende hıc duymamıstım ama bızım oldu.cokda ıyı oldu.yoksa komando bırlıgıne gıdcektı.bordo berelıler ozel egıtım verdıler 45 gunde apar topar.bıldıgın catısmaya goturceklerdı.kıbrısın kotu yanları ; yemekler leş gibi.köpekler bıle yemıyomus verdıklerı yemeklerı kı ınsan yesın... carsaflar 6 aydır degısmemıs les gıbı pis.. su desen su deıl hastalık kapma oranları cok yuksek.uyku uyumuo.gunde 2 saat falan.tertıplerı okdar salak ve ahmak ki her isi bizimki yapıo.adam evlı cocuklu ama daha yerın supurmesını bıle yapmaktan aciz ...
Evet sadece 75 gün yapanlar çavuş olabiliyor.Canım maalesef heryerde devrecilik var çok nadir olmayan yer.
ya canım en azından tehlıkesi yok bı sure katlanıcak ama kafan rahat icin rahat doguya gitseydı o yönden bukdr rahat olamazdin bende dua edıyorumki inş gitmez diye tek korkum o yoksa keske oda gitse kıbrıs gibi yere yanibelirsizlik cok sıkıyo canımı herkes dogu dogu dıo
yok yok sinirlenmiyorum 1 kere aramasına bile şükrediyorum konuşamayanları düşünerek :)
aynen böyle devam canım senin tek dayanağın sensin ve askerin bunu unutma kendi kendini motive ediceksin zaten bir süre sonra alışıcaksın 1 gün konuşmaya hatta benimki gün aşırı arıyordu ilk zamanlar artık atıyorum p.tesi aradıysa salı beklemiyordum arayınca seviniyordum falan 2 gün üstüste şimdi rahat ustada hergün arıyor Allah şükür 1 saat konuşuyoruz ama işte sabır lazım her şey içinnn
evet canım haklısın şimdi şafağı saydım da sülüsü aldığı tarihten itibaren sayılıomş galiba 446 :)
hayırlısı canım ıns ıyı bı yere gıder.her gun psıkolojım bozuldu dayanamıyorum bunaldım ıntıhar etcem dıye acıo telefonu... kıbrıs tatil yeri die herkes bsy sanıyo ama hc oyle deıl ...
inş tatlım.. ya tabıkı zorluklari vardır askerlık sonucta sende ona destek olcaksn elınden geldıgınce askerlık evının karsısındada yapsa zor yani bu yola girdik artık
şu 1 yıl gecsın bır an once ... 2 martta gıdıyorum ben yanına
Kızlaaar usta birliğinden falan konuşmuşsunuz da bana da bi yardımcı olun üst devrem ya :26:
Şimdi benimki Bornovada jandarma. Ordan doğuya göndermiyolarmış ya da düşük bi yüzde gönderiyolarmış.
Ama ben bi yerde meslekçi olursa her yere gönderilir diye bişey okumuştum :26:
Doğru mu o?
Meslekçileri ordaki komutanlar kafasına göre seçmez heralde di mi :26:
Kızlaaar usta birliğinden falan konuşmuşsunuz da bana da bi yardımcı olun üst devrem ya :26:
Şimdi benimki Bornovada jandarma. Ordan doğuya göndermiyolarmış ya da düşük bi yüzde gönderiyolarmış.
Ama ben bi yerde meslekçi olursa her yere gönderilir diye bişey okumuştum :26:
Doğru mu o?
Meslekçileri ordaki komutanlar kafasına göre seçmez heralde di mi :26:
aynen yaa 2013 bian önce bitmesini istiyorum.. ne guzel canım görusuceksnz biz nezmn görusces bellı deil henuz anca dagtm ıznınde heralde
valla kıbrısa bır kere gıtmek demek batmak demek :S okdar ozledımkı onu.butun paramı bırıktırıyorum onun ıcın :S yemın torenıne mtlaka gıdın.yasanılması gereken muthıs bır sey bence
valla canım bornovayı hıc bılmıyorum.umarım doguya gıtmez.bızımkı bılgısayar bolumuydu ama komutanlar bılgısayar bolumune mavı gozlu sarısın secıyolardı boyle salak ve ahmaklar yani.hc bellı olmuo kımın neyı secıcegı
Canım benim bildiğim meslekçilerin doğuya gitme yüzdesi daha fazla..
Yine bilgisayar eşleştirir ama sanırım yüksek oluyor...
Benim sevgiliminde %90 batıydı dağıtımı herkes kocaeli izmir bursa ağırlıklı gitti ama diyarbakırada siirtede düşen oldu..Yani tamamen şans ben çok heveslendim ARTVİN çıktı bizede....Doğu değil ama uzak üzüldüm ama kısmet işte
En kötüsüne alıştır yine kendini derim
Aaa gerçekten mi ilk defa duyuyorum bunu :26:
Benim sevdiceğim de bilgisayar bölümü mezunu. Yazıcı olursam çok rahat olurum diye meslekçiye girmeyi düşünüyo ama ben de Doğuya gitmesini hiç istemiyorum
İhtimalinin olması bile korkutuyo beni :26:
Canım sizin yine Artvin ya uzaklığı olmasa iyidir karadeniz sonuçta.
Girme meslekçiye desem 75 gün acemilik yapacak gir desem doğuya gitme ihtimali olacak. Bi de jandarmayım ben ilçeye falan gönderilirim karakol olur büyük ihtimal diyo.
Napsak ki :44::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?