93/1 yarenleri burayaa

Amaan bananeee seloşş Sanki yemek yemeye mi geliyorlar

Depüklenmek için can atıyorum bak sırf sizin için
Bazen banane demek en iyisi canım boşver otur kız dünyayı senmi kurtaracaksın
ayy valla ya inş ama bana hep böyle kalcakmışız gibi gelmeye başladı haha
Bana halen öyle geliyor sanki gelince geri gidecekmiş gibide hissediyorum baya bir süre bu psikolojiden kurtulamayacağız sanırım ezgicim

Evet hiç sorma canım havada soğuk çokta kötü öksürüyor az kaldı diye avunuyorum bende.
Diyorum sana aynılar diye çocuklar duymasındaki haluk gibi ne gerek var diyip duruyor gelsin göstereceğim ben ona

Dikkat etmiyorlar kendinlerine ya çok kızıyorum bende bu duruma.. Sanki astım hastası töbe bismillah nasıl öksürüyor yakupta
Geldiklerinde bizi görünce toparlanırlar
Aynı laflar aynıı

Yok yavrum 100'lerde ıslatılıyorlar evet doğru yapmışlar Yakup ıslatıldığı an ki videosunu yollamıştı az gülmemiştim
Atleti parçalandığında da resmini çekip yollamıştı
Plakada düzce'li olan hangi arkadaşı varsa onun sırtına biniyor asker bizimki öyle yapmıştı
Vallahi bitsin artık ya bunalımdayım

Oh bee arkamda kapı gibi seloşş var kim kaldırır beni burdan

Aynı duyguları bende hissediyorum seloş, sanki mehtap sayıyormuşum gibi geliyor. Gelcek ve gidecek gibi :44:

Seloşş, Ezgi ben kaçar

Yahu en azından gideyim de pijamalarımı değiştireyim, şık olayım
Bide balkon sefası yapıp anneme yardım ederim aşağıdan çığırıyor korktum

Öpüldünüz

aslında oyle dıyoruzda 2 3 gun sonra alısılıyormus donen arkadaslar falan oyle dıyor saygının bakalım hadı erkekler alısıyorda bız ne yapıcaz hahaha

Kolay değil canım bazen Yusuf hiç dinlenemiyor 3-5 nöbetinden sonra garaja gidip masanın üzerinde uyuyormuş 1 saat fazla uyumak için nöbette çok üzüdüğünü söylüyor zaten.
Gelsinlerde biz toparlarız onları canım bitsin artık yordu bizi

yaa sizi şafak mı sıkıştırıyo banada aşk patlamaları falan garip garip ayyy çıldırıcaaam

Oh bee arkamda kapı gibi seloşş var kim kaldırır beni burdan

Aynı duyguları bende hissediyorum seloş, sanki mehtap sayıyormuşum gibi geliyor. Gelcek ve gidecek gibi :44:

Duramadın yine esin git git süslen otur azcık dedikodu yapta kafan dağılsın
Sende öpüldün canım

yaa sizi şafak mı sıkıştırıyo banada aşk patlamaları falan garip garip ayyy çıldırıcaaam

Hemde ne sıkıştırıyor ezgi hiç sorma senide göreceğiz

Sende öpüldün canım

Hemde ne sıkıştırıyor ezgi hiç sorma senide göreceğiz

haha ay ne güzel yaaaaaaa bende istiyorum valla şu ay bi bitse çok uzadı ya bitmiyooo fenalık geldi nisan sonu gelcek saygın daha

Bizde öyle olmuyor canım bir gidiyorum halalar teyzeler amcalar bana sıra gelmiyor aman gelsinde varlığı yeter

ahahah ooo kalabalıkmıs baya bızım genel koala modu oluyor ama aıle olaylarıda aıle yemegıne cıkılıyor falan sonra gece sonu bız kacıyoruz kurtuluyoruz hemen

Hemde nasıl şafak sıkıştırıyor ah ezgi ahh. Zaman duruyor geçmiyor

Sende öpüldün canım

Seloşş bugün teyzesiyle beraber kuzenide gelmişti, hani benim konuşmadığım vardı ya baktım birden sarıldı falan bi mahçup görsen allahım öyle bi içim daraldı ki Yakup'un sesinide duyamadım bugün hiç..
Arasa rahatlayacağım işte.. Düğün merasimi yaklaşıyor ya, sanırım o yüzden barışmaya yeltindi kızda..

Kaynanamada yüzsüzlük edip beni ne zaman alıyonuz dedim Mayıs sonu dedi o da Allahıımm
Yakup gelsin konuşalım, düğün salonuna bakalım falan

#direnzeynep

#direnyakup hehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…