- 30 Ocak 2013
- 1.582
- 27
- 108
- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #5.781
Bazen banane demek en iyisi canım boşver otur kız dünyayı senmi kurtaracaksınAmaan bananeee seloşşSanki yemek yemeye mi geliyorlar
Depüklenmek için can atıyorum bak sırf sizin için
Bana halen öyle geliyor sanki gelince geri gidecekmiş gibide hissediyorum baya bir süre bu psikolojiden kurtulamayacağız sanırım ezgicimayy valla ya inş ama bana hep böyle kalcakmışız gibi gelmeye başladı haha
Evet hiç sorma canım havada soğuk çokta kötü öksürüyor az kaldı diye avunuyorum bende.
Diyorum sana aynılar diye çocuklar duymasındaki haluk gibi ne gerek var diyip duruyor gelsin göstereceğim ben ona
haha dünde saygını ıslatmışlar 100 e düştü diye orda öyleymiş ben plakalarda sanıyordum plakasında farklı eğlenceymiş
ohh artık askerliğin son eğlencelerini yaşıcaz sizi geçircez falan oh oh şenlendi sonunda askerlik biraz
Bazen banane demek en iyisi canım boşver otur kız dünyayı senmi kurtaracaksın
Bana halen öyle geliyor sanki gelince geri gidecekmiş gibide hissediyorum baya bir süre bu psikolojiden kurtulamayacağız sanırım ezgicim
Bazen banane demek en iyisi canım boşver otur kız dünyayı senmi kurtaracaksın
Bana halen öyle geliyor sanki gelince geri gidecekmiş gibide hissediyorum baya bir süre bu psikolojiden kurtulamayacağız sanırım ezgicim
Dikkat etmiyorlar kendinlerine ya çok kızıyorum bende bu duruma.. Sanki astım hastası töbe bismillah nasıl öksürüyor yakupta
Geldiklerinde bizi görünce toparlanırlar
Aynı laflar aynıı
Yok yavrum 100'lerde ıslatılıyorlar evet doğru yapmışlarYakup ıslatıldığı an ki videosunu yollamıştı az gülmemiştim
Atleti parçalandığında da resmini çekip yollamıştı
Plakada düzce'li olan hangi arkadaşı varsa onun sırtına biniyor asker bizimki öyle yapmıştı
Vallahi bitsin artık ya bunalımdayım
Dikkat etmiyorlar kendinlerine ya çok kızıyorum bende bu duruma.. Sanki astım hastası töbe bismillah nasıl öksürüyor yakupta
Geldiklerinde bizi görünce toparlanırlar
Aynı laflar aynıı
Yok yavrum 100'lerde ıslatılıyorlar evet doğru yapmışlarYakup ıslatıldığı an ki videosunu yollamıştı az gülmemiştim
Atleti parçalandığında da resmini çekip yollamıştı
Plakada düzce'li olan hangi arkadaşı varsa onun sırtına biniyor asker bizimki öyle yapmıştı
Vallahi bitsin artık ya bunalımdayım
aslında oyle dıyoruzda 2 3 gun sonra alısılıyormus donen arkadaslar falan oyle dıyor saygının bakalım hadı erkekler alısıyorda bız ne yapıcaz hahaha
Biz hep gideceklermiş gibi hissederiz 3 ay 4 gün 3 saat olmuş görmeyeli yusufun demesiyle
Oh bee arkamda kapı gibi seloşş var kim kaldırır beni burdan
Aynı duyguları bende hissediyorum seloş, sanki mehtap sayıyormuşum gibi geliyor. Gelcek ve gidecek gibi :44:
Duramadın yine esin git git süslen otur azcık dedikodu yapta kafan dağılsınSeloşş, Ezgi ben kaçar
Yahu en azından gideyim de pijamalarımı değiştireyim, şık olayım
Bide balkon sefası yapıp anneme yardım ederim aşağıdan çığırıyor korktum
Öpüldünüz
yaa sizi şafak mı sıkıştırıyo banada aşk patlamaları falan garip garip ayyyçıldırıcaaam
Duramadın yine esin git git süslen otur azcık dedikodu yapta kafan dağılsın
Sende öpüldün canım
Hemde ne sıkıştırıyor ezgi hiç sorma senide göreceğiz
haha dimi ama ben valla yanında sanıye ayrılmayı dusunmuyorum koala gıbı yapıscam oohohoh
Bizde öyle olmuyor canım bir gidiyorum halalar teyzeler amcalar bana sıra gelmiyor aman gelsinde varlığı yeter
ahahah ooo kalabalıkmıs baya bızım genel koala modu oluyor ama aıle olaylarıda aıle yemegıne cıkılıyor falan sonra gece sonu bız kacıyoruz kurtuluyoruz hemen
yaa sizi şafak mı sıkıştırıyo banada aşk patlamaları falan garip garip ayyyçıldırıcaaam
Kolay değil canım bazen Yusuf hiç dinlenemiyor 3-5 nöbetinden sonra garaja gidip masanın üzerinde uyuyormuş 1 saat fazla uyumak için nöbette çok üzüdüğünü söylüyor zaten.
Gelsinlerde biz toparlarız onları canım bitsin artık yordu bizi
Duramadın yine esin git git süslen otur azcık dedikodu yapta kafan dağılsın
Sende öpüldün canım
En güzelini siz yapıyormuşsunuz canım bakalım bu sefer özlem büyük ne olacak
Hemde nasıl şafak sıkıştırıyor ah ezgi ahh.Zaman duruyor geçmiyor
Seloşş bugün teyzesiyle beraber kuzenide gelmişti, hani benim konuşmadığım vardı ya baktım birden sarıldı falan bi mahçup görsen allahım öyle bi içim daraldı kiYakup'un sesinide duyamadım bugün hiç..
Arasa rahatlayacağım işte.. Düğün merasimi yaklaşıyor ya, sanırım o yüzden barışmaya yeltindi kızda..
Kaynanamada yüzsüzlük edip beni ne zaman alıyonuz dedimMayıs sonu dedi o da Allahıımm
Yakup gelsin konuşalım, düğün salonuna bakalım falan
#direnzeynep
#direnyakup hehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?