93/1 yarenleri burayaa

bende iyim canım napım ıs guc gecıo zamann ama daha cabuk geçsin de pazar gelsin artık
asker nasıl safak sıkıstırıomu

Asker iyi senacımda sürekli kavga ediyoruz bu aralar küçücük konuları kocaman yapar olduk bir gelseydi hayırlısıylaGelir canım az kaldı sizin benimki daha haftaya pazar geliyor buna da şükür ama.
Çalışman iyi ama zaman geçer en azından.

olsn cnm suan hc ustune gitme hep sensın de acaip sıkılıodur suan sıkıstrıo safak onlari
ee bızde oleyız sonra pişman oluo normal konustgmz bısı yuzune söledıgım seylrı orda söleince ters tepio cocua
oda pişman oluo daha snradn benı mazur gör cok sklıorm anlamıorm mal olarak dusun benı dıo napıcaz bızde öle susucaz suan gelene kdr allahtn gun var artık selencım ay beklemıoruz

Aynen öyle valla senam gece kavga ettik sabah işleri vardı dışarıda komutanından çarşı izni almıştı demin netten konuştuk hiçbirşey olmamış gibiydik gülüyorum artık bu durumumuza.
Şükür canım 12 aya düşmese ne durumda olurduk diye düşünüyorum daha 3 ayımız olacaktı söylemesi bile kötü
Şafağında 4 yaşıyor senam ne güzel bir görüntü haftayada esinle bizde yazacak inşallah

Sonunda bu şarkıyı bende söylüyorummmm şuuu sonnn 3 günnnnnn

[video=youtube;y9p5W__YEKE]http://www.youtube.com/watch?v=y9p5W__YEKE[/video]

inşş kuzuummmm ya benım korkum şuan bıngolde kar yagıo olmasi ucaklar bugun iniş yapmamış ya devam ederse pazarda öyle olursaaaa :18: ozaman bız ucak kalkana kdr -leri sayıcaz o dahada fenaaaa
nolur olmasın :26:

Selam kızlar ...

Esintoş sana dargınım ben o kadar yazıyorum hiç bana yazmıosun valla unuttun beni

Son 2 sonra Sena ,Sonra Esintoş ve Seloş sonra artık has torunlar saysın bizden bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…