- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #5.821
Selam kızlar ...
Esintoş sana dargınım ben o kadar yazıyorum hiç bana yazmıosun valla unuttun beni
Son 2 sonra Sena ,Sonra Esintoş ve Seloş sonra artık has torunlar saysın bizden bu kadar
gunaydıınnn gunayydıınnnnnnnnn
kızlarrr hepımıze cok guzel bı gunnn olsunnn
Kuzulaaaar
Nasılsınız unuttunuz mu beni
O gün hava günlük güneşlik olsun inşallah senam bir şey olmaz inşallah tam gününde kavuşursun askerineinşş kuzuummmmya benım korkum şuan bıngolde kar yagıo olmasi ucaklar bugun iniş yapmamış ya devam ederse pazarda öyle olursaaaa :18: ozaman bız ucak kalkana kdr -leri sayıcaz o dahada fenaaaa
nolur olmasın :26:
Ay evet esinim şükürler olsun.Unuturmuyuz esinim seni hiç biz bu yola 93/1 yarenleri olarak hep beraber başladık bitene kadarda beraber safak sayacağız.
Haftaya Perşembe sen 3 diyceen, Pazar da ben tey tey teyy
Hepiniz gideceksiniz benim 3 günüm kalacak yalnızları oynayacağım
Bugün bana selam yola begüşSelam kızlar ...
Esintoş sana dargınım ben o kadar yazıyorum hiç bana yazmıosun valla unuttun beni
Son 2 sonra Sena ,Sonra Esintoş ve Seloş sonra artık has torunlar saysın bizden bu kadar
Sanada çok güzel bir gün olsun canım yarın bana selam yolluyorsun sende senam bana uğramadan askerlerinizi alamazsınızgunaydıınnn gunayydıınnnnnnnnn
kızlarrr hepımıze cok guzel bı gunnn olsunnn
Kuzulaaaar
Günaydın senoşşş.Şafak atarsa adana hee
O gün hava günlük güneşlik olsun inşallah senam bir şey olmaz inşallah tam gününde kavuşursun askerine
Sanada çok güzel bir gün olsun canım yarın bana selam yolluyorsun sende senam bana uğramadan askerlerinizi alamazsınız
Kuzulaaaar
inş cnm bı hava faliyeti durumu olmazzz
sen adanalımsn selencıımmm selam veriris yrn artıkk
Evetttttt adanalıyım canım bana uğramadan askerlerinizi alamazsınız ona göreSen İstanbulluydun dimi
aynen kuzum bgun askerm teskere muaynesı olduuuuhazırmışşş gelırken alck
Selam canım devrelerim Esintoşum,Seloşum,Senacım,Pekmez
Hepinize çok teşekkür ederim zaman zaman kötü günlerde zaman zaman sevinçlerde ortağım oldunuz hepinizi ayrı ayrı seviyorum...Askerim kışladan ayrıldı otobüse bindi artık hür generaliz askerlik bizim için son buldu haftayada sizin başınıza inşallah...Bu süreci de tamamlamanın gururu ve sevinci üstümde evin içinde leyla gibiyim
Hepiniz hakkınızı helal edin askerlik bitti ama ben gene buralarda olucam sizle konuşmak dertleşmek iyi ya da kötü paylaşmak her şey çok güzel ...
Allah asker yolu bekleyenlere güç ,sabır versin bu gerçekten hem sabır hem alttan alma karşılıklı olarak böyle bir süreç ,,Artık torunlar beklesin biz görevimizi bitirmiş olmanın gururunu yaşıyoruz
Canım okurken çok duygulandım inan çok sevindim adına.Selam canım devrelerim Esintoşum,Seloşum,Senacım,Pekmez
Hepinize çok teşekkür ederim zaman zaman kötü günlerde zaman zaman sevinçlerde ortağım oldunuz hepinizi ayrı ayrı seviyorum...Askerim kışladan ayrıldı otobüse bindi artık hür generaliz askerlik bizim için son buldu haftayada sizin başınıza inşallah...Bu süreci de tamamlamanın gururu ve sevinci üstümde evin içinde leyla gibiyim
Hepiniz hakkınızı helal edin askerlik bitti ama ben gene buralarda olucam sizle konuşmak dertleşmek iyi ya da kötü paylaşmak her şey çok güzel ...
Allah asker yolu bekleyenlere güç ,sabır versin bu gerçekten hem sabır hem alttan alma karşılıklı olarak böyle bir süreç ,,Artık torunlar beklesin biz görevimizi bitirmiş olmanın gururunu yaşıyoruz
Selam canım devrelerim Esintoşum,Seloşum,Senacım,Pekmez
kızlar buyuk ıhtımal yarın askerim gelemicek
bekledıgımm oldu zaten kar yagısı baslamiş henuz ucuslar ıptal edılmedi ama buyuk ıhtmal iptal edılcek
cok morelim bozulduuuu onunda aynı sekılde ne dıcegımı bilemiorm artıkkkkkk
bittt artık bi bitemedi anasını satim yaaaa
zaten bızdekı şans çöl ve kutup ayısı ilişkisinin aynısı
Canım umudunu kaybetme yarın olsun hele bir yarın teskeresini alıp yola çıkacak normalde dimi canım. En azından iyi olduğunu biliyorsun canım buda iyi.
kızlar buyuk ıhtımal yarın askerim gelemicek
bekledıgımm oldu zaten kar yagısı baslamiş henuz ucuslar ıptal edılmedi ama buyuk ıhtmal iptal edılcek
cok morelim bozulduuuu onunda aynı sekılde ne dıcegımı bilemiorm artıkkkkkk
bittt artık bi bitemedi anasını satim yaaaa
zaten bızdekı şans çöl ve kutup ayısı ilişkisinin aynısı
ucak iptal oldu gelemıor askerim
Hadii hayırlısı be gülüm
Kardeşim, devrem, dert ortağım, kader arkadaşım.. :101:
Şükür kavuşturana.. Rabbim bi daha ayrılık göstermesin yârinle size.. Ve herşey gönlünce olsun.. Dilediğince, hayallerinin hepsi tek tek gerçek olsun. Sanki benim asker yola çıkmış gibi sevindim inanır mısın? :81:
Hakkım varsa, helal olsun bebeğim. Sende hakkını helal et. Az dinlemedin derdimi
Canım okurken çok duygulandım inan çok sevindim adına.
Bizde 93/1 yarenleri olarak seni çok seviyoruz arkadaşım.
Bundan sonra sevdiceğinle hiç ayrılmayın inşallah yarında sarıl doya doya haftayada bize bayram olsun inşallah.
Hakkın varsa sonuna kadar helal olsun devrem.
Eki Görüntüle 949836
Eki Görüntüle 949838
Begüşüm sevdiceğinin kucağına yolluyorum seni Rabbim hiç ayırmasın sizi bir daha inşallah
canımmmm cok sukur bitiriyoruz artık cok guzel yazmişsin sende hakkını helal et iyi kotu cok guzel
zamanlar geçirdik dertleştik beraber bekledik beraber atlattık bu sureci ve layıgıyla biitirdigimizi dusunuyorumm
artık sıra torunlarda
Allah bıdaha sızlere bızlere ayrılık göstermesinn
cok mutlu olun inş arkadaşımsenı sevıyorum begucuummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?