93/1 yarenleri burayaa

Selam kızlar ...

Esintoş sana dargınım ben o kadar yazıyorum hiç bana yazmıosun valla unuttun beni

Son 2 sonra Sena ,Sonra Esintoş ve Seloş sonra artık has torunlar saysın bizden bu kadar

Senin dargınlığını aldım ben aldım, kıyma bana kuzum

Torunlar gelsinde şenlenelim biraz, tabi önce hepiniz gidin bee

gunaydıınnn gunayydıınnnnnnnnn
kızlarrr hepımıze cok guzel bı gunnn olsunnn

Günaydın senoşşş. Şafak atarsa adana hee

Kuzulaaaar

Nasılsınız unuttunuz mu beni

Pekmezoooooo

Ben çok bunaldım. Depresyona girdim resmen, hiç birşeyden tad alamıyorum. Bide üstümde ağırlık var :26:
Şafak öyle bi sıkıştırıyor ki, artık genişliğe çıkasım var

Sen nasılsın, napıyosun?

Biz mi seni unuttuk? Sen mi bizi?

O gün hava günlük güneşlik olsun inşallah senam bir şey olmaz inşallah tam gününde kavuşursun askerine

Haftaya Perşembe sen 3 diyceen, Pazar da ben tey tey teyy

Hepiniz gideceksiniz benim 3 günüm kalacak yalnızları oynayacağım
Ay evet esinim şükürler olsun.Unuturmuyuz esinim seni hiç biz bu yola 93/1 yarenleri olarak hep beraber başladık bitene kadarda beraber safak sayacağız.
Selam kızlar ...

Esintoş sana dargınım ben o kadar yazıyorum hiç bana yazmıosun valla unuttun beni

Son 2 sonra Sena ,Sonra Esintoş ve Seloş sonra artık has torunlar saysın bizden bu kadar
Bugün bana selam yola begüş slm vermeden geçersen darılırım

gunaydıınnn gunayydıınnnnnnnnn
kızlarrr hepımıze cok guzel bı gunnn olsunnn
Sanada çok güzel bir gün olsun canım yarın bana selam yolluyorsun sende senam bana uğramadan askerlerinizi alamazsınız
Kuzulaaaar

Nasılsınız unuttunuz mu beni

Pekmezim nerelerdesin sen bir gidiyorsun birdaha seni görmüyoruz esinin dediği gibi sen unuttun bizi nasılsın hadi gitte arkandan ben geliyorum

Son düzenleme:
Kızlar bugün askerimin teskeresi hazırlanıyormuş çok mutlu geliyordu yusufumun sesi bittiğine inanamıyorum diyor.Darısı tüm asker yolu bekleyenlere olsun.

inş cnm bı hava faliyeti durumu olmazzz
sen adanalımsn selencıımmm selam veriris yrn artıkk

Selam canım devrelerim Esintoşum,Seloşum,Senacım,Pekmez

Hepinize çok teşekkür ederim zaman zaman kötü günlerde zaman zaman sevinçlerde ortağım oldunuz hepinizi ayrı ayrı seviyorum...Askerim kışladan ayrıldı otobüse bindi artık hür generaliz askerlik bizim için son buldu haftayada sizin başınıza inşallah...Bu süreci de tamamlamanın gururu ve sevinci üstümde evin içinde leyla gibiyim

Hepiniz hakkınızı helal edin askerlik bitti ama ben gene buralarda olucam sizle konuşmak dertleşmek iyi ya da kötü paylaşmak her şey çok güzel ...

Allah asker yolu bekleyenlere güç ,sabır versin bu gerçekten hem sabır hem alttan alma karşılıklı olarak böyle bir süreç ,,Artık torunlar beklesin biz görevimizi bitirmiş olmanın gururunu yaşıyoruz

aynen kuzum bgun askerm teskere muaynesı olduuuu hazırmışşş gelırken alck

Hadii hayırlısı be gülüm

Kardeşim, devrem, dert ortağım, kader arkadaşım.. :101:

Şükür kavuşturana.. Rabbim bi daha ayrılık göstermesin yârinle size.. Ve herşey gönlünce olsun.. Dilediğince, hayallerinin hepsi tek tek gerçek olsun. Sanki benim asker yola çıkmış gibi sevindim inanır mısın? :81:
Hakkım varsa, helal olsun bebeğim. Sende hakkını helal et. Az dinlemedin derdimi

Canım okurken çok duygulandım inan çok sevindim adına.
Bizde 93/1 yarenleri olarak seni çok seviyoruz arkadaşım.
Bundan sonra sevdiceğinle hiç ayrılmayın inşallah yarında sarıl doya doya haftayada bize bayram olsun inşallah.
Hakkın varsa sonuna kadar helal olsun devrem.

canımmmm cok sukur bitiriyoruz artık cok guzel yazmişsin sende hakkını helal et iyi kotu cok guzel
zamanlar geçirdik dertleştik beraber bekledik beraber atlattık bu sureci ve layıgıyla biitirdigimizi dusunuyorumm
artık sıra torunlarda
Allah bıdaha sızlere bızlere ayrılık göstermesinn
cok mutlu olun inş arkadaşım senı sevıyorum begucuummm

kızlar buyuk ıhtımal yarın askerim gelemicek
bekledıgımm oldu zaten kar yagısı baslamiş henuz ucuslar ıptal edılmedi ama buyuk ıhtmal iptal edılcek
cok morelim bozulduuuu onunda aynı sekılde ne dıcegımı bilemiorm artıkkkkkk
bittt artık bi bitemedi anasını satim yaaaa

zaten bızdekı şans çöl ve kutup ayısı ilişkisinin aynısı

Canım umudunu kaybetme yarın olsun hele bir yarın teskeresini alıp yola çıkacak normalde dimi canım. En azından iyi olduğunu biliyorsun canım buda iyi.

Canım umudunu kaybetme yarın olsun hele bir yarın teskeresini alıp yola çıkacak normalde dimi canım. En azından iyi olduğunu biliyorsun canım buda iyi.

evet tatlım normalde öyle olmasi lzm ama yogun kar yagısı basladıgı ıcın
zannetmıyorum gelebılıcegini iyide okdr beklemişken bu snr bozucu oldu gercekten

ucak iptal oldu gelemıor askerim

Öncelikle senoşşşş güle güle devrem

Kuzum 12 ay beklemişiz ha 1 gün erken, ha 1 gün geç az daha sabır. Son sabırlarımız bunlar..
Askerlik falan bitti bacı, havanın yağışı güneşinizin üstüne doğdu

Tickerini yerim senin

Yarın gelecek heralde değil mi bebeğim

Eki Görüntüle 949836
Eki Görüntüle 949838
Begüşüm sevdiceğinin kucağına yolluyorum seni Rabbim hiç ayırmasın sizi bir daha inşallah

kızlar benden de size helal olsun, darısı başınıza inşallah haftaya da sizin mutluluğunuzu paylaşıcaz burda ...Amin canlarım inşallah bundan sonra hiç birimiz daha ayrılmayız Allah göstermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…