- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #5.841
Öncelikle senoşşşş güle güle devrem
Kuzum 12 ay beklemişiz ha 1 gün erken, ha 1 gün geç az daha sabır. Son sabırlarımız bunlar..
Askerlik falan bitti bacı, havanın yağışı güneşinizin üstüne doğdu
Tickerini yerim senin
Yarın gelecek heralde değil mi bebeğim
bellı degil zeynom bu hafta yogun kar yagıslı olcakmıs orasi böyle devam ederse hawa
yarında gelemez benım umudum hıc kalmadi ztn
bellı degil zeynom bu hafta yogun kar yagıslı olcakmıs orasi böyle devam ederse hawa
yarında gelemez benım umudum hıc kalmadi ztn
Umudu kesmek yok senoş aaa
Az daha sabır kuzum, öyle yada böyle gelecek. Şafak falan kalmadı, sadece askerinin gelmesi kaldı
yaaaa noldu e nerde kalıyo napıyo ya bak kar yagısından yagmura donuyo heryer acılır kar da belkı bebegım ıns oyle kotu dusunme neden umudun kalmadı orda mı yasıcak yapma oyleee acılır olsun bak artık askerlıgı sonuctaaa
Senam üzme kendini canım sağlıklı iyi olduğunu biliyorsun en azından sağ salim gelsin de yanına geç olsun canım içini ferah tut bu havada tehlikeli zaten yola çıkması izin verseler bu seferde yolların kötü olmasından canını sıkacaksın Allahım sağ salim askerini sana ne zaman kavuşturacaksa o gün gelsin inşallah askerini rahatlat üzülmesin orada oda canım benim.evet öyle ama hep bekledigimiz gundu bugun oda olmadi
bana bıle zor gelıo bitti suan burda olmasi gerekıo ama orda :26: onun ıcın dahada zor
baska ile gidip gelmei denıcekti oda olmadi yollar kapali askeri faliyet olmadikca cıkamaz baska bi ile gidemez
izin vermıolar guvenlı değil die öyle gidebilseydı bugun gelebildirdi bingölden deil ama elazıgdan mesela
ya bebegm askerlik bitti ama benımki gelemıo((( kar yagmadı yagmadı bu gunu buldu
ucak seferleri iptal edildi okdr bekledik biz bu gunu gelemedi nezaman gelicegide hawaya baglı kar nezaman biterse
ve bu hafta yogun kar yagıslı gösterıyor off ya bızı buldu
evet öyle ama hep bekledigimiz gundu bugun oda olmadi
bana bıle zor gelıo bitti suan burda olmasi gerekıo ama orda :26: onun ıcın dahada zor
baska ile gidip gelmei denıcekti oda olmadi yollar kapali askeri faliyet olmadikca cıkamaz baska bi ile gidemez
izin vermıolar guvenlı değil die öyle gidebilseydı bugun gelebildirdi bingölden deil ama elazıgdan mesela
ya bebegm askerlik bitti ama benımki gelemıo((( kar yagmadı yagmadı bu gunu buldu
ucak seferleri iptal edildi okdr bekledik biz bu gunu gelemedi nezaman gelicegide hawaya baglı kar nezaman biterse
ve bu hafta yogun kar yagıslı gösterıyor off ya bızı buldu
Senam üzme kendini canım sağlıklı iyi olduğunu biliyorsun en azından sağ salim gelsin de yanına geç olsun canım içini ferah tut bu havada tehlikeli zaten yola çıkması izin verseler bu seferde yolların kötü olmasından canını sıkacaksın Allahım sağ salim askerini sana ne zaman kavuşturacaksa o gün gelsin inşallah askerini rahatlat üzülmesin orada oda canım benim.
hayatımmm olsun ıstedıgınde arayıp konusup ve ne zaman hava duzelıre gelıcegını bılmende bırsey bak dur bı sakın ol kendını uzme elınden bısey gelmez bosuna uzulme yaa bılıyorum kac ayrdır bu anı beklıyorsun ama hersey guzel olucak gelıcek en kısa surede :26::26::26:
aynen selencım mecburuz beklemeye bı sure daha
onu rahatlatmaya calısıorm ztn böle konsmuorm onlada işte ınsanın moreli bozuluo bu duruma
suan burda olabılırdı beraber olablrdık
inş ezgıcımm en kısa surede gelsn artık askerlikte bitti
walla böylesi daha cok koyuo insanauzlmemeye calısıormda olan oldu artık beklemekten baska carem yok
onunda morelını duzeltmeye calısıorm ailesi şaka sanıodu bunları ögrenınce dahada kötu oluyo
olsun ne sen uzul ne o uzulsun bak sonunda o askerlık yerınden kurtuldunuz onemlı olan bu b gelıcek bı daha donmucek hıcbsey ysanmycak hayatım... en kısa zamanda acılsın yollar ıns.. baska bıyerden bıyere gecıs yapamıyo mu otobusle falan da mı kapalı hanı baska sehre gecse ordan falan aktarmalı gıbı bıseyler yapsanız olmuyor mu
evet öyle ama hep bekledigimiz gundu bugun oda olmadi
Ne zaman her istediğimiz, istediğimiz gibi gitti ki bebeğim. Misal bende 1 gün geç göreceğim Manisa'ya gidecek çünkü..
Ama ha bi gün, ha iki gün geç. Sonuç olarak gelecek, bi daha gitmemek üzereÇok zor bi durum tabi ki de..
Sen ona teselli ver kuzum, olsun buna da şükür falan. Konuş işte askerinle.. Gene senin desteğine ihtiyacı var..
Şükür ki yola çıkınca başlamadı kar, öyle daha tehlikeli olabilirdi bide bu yönden düşün kuzum
Herşeyde vardır bi hayr..
aynen tatlım bende öyle dusunuyorum zaten
yapıcak bısı yok elden gelende yok mecburen beklıces bugunkı ucuslarda iptal olms
umudum yarına kaldıaskerıme tesellı vermeye calısıormda oda farkında
tesellı etme benı bosver dıoartık bakcaz bbegm -2 sayıoruz bugun
İnşallah gelir hemencecik kuzum, havalar inşallah açar
kızlar nolur dua edın bugunde iptal olmasin
catlicam artık sınırden kaldı ordaaaaaa
kızlarrrr askerim döndu buguunnn sonundaaaa Allahıma sukurler olsunnn
bu mutlulugu yaşattıgı ıcınnnn
çok mutluyummmmmm hawaalanında karsılamaya gittim hala inanamıor bittigine
en kısa zamandaa sızlerdende guzel haberleri duymak ıstıyorummm
kızlarrrr askerim döndu buguunnn sonundaaaa Allahıma sukurler olsunnn
bu mutlulugu yaşattıgı ıcınnnn
çok mutluyummmmmm hawaalanında karsılamaya gittim hala inanamıor bittigine
en kısa zamandaa sızlerdende guzel haberleri duymak ıstıyorummm
ayyyy ne guzellllll sena cok sevındım canımmmmm sonunda bıtırdın valla hehe kavustunda oh
bı daha hıcbır ayrılık boyle gıremesın aranıza bebegım hayırlısı olsun gozun aydın
Senacım gözün aydın ikimizde bitirdik sonunda sıra Esintoş ,PEkmez ve Seloşta onları da bitirelim 93/1 kral devrenin kapanışını yapalım...
Valla bende görünce hep burdaymış gibi hissettim sanki uzun zamandır görüşmemişiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?