93/1 yarenleri burayaa

Ayyşşş ne güzel ya Rabbim bi daha ayrılık göstermesin kuzum

Gözün aydın senam çok sevindim inanki Allahım birdaha ayrılık göstermesin size
Pekmeziiiiiiiimm hadi sende doğan güneş de ya hu 2.sıraya yükseleyim

Sonra Selentoşş desin, 1. sıraya çıkayım

Bizim teskere kağıtları dün imzalandı pazar günü yusufum yanımda inşallah canım 1 gün fazladan hesaplıyormuşuz biz yusufla hemen düştüm bende teskere panomdan

Kızlar 2 gündür yoktum ablama gittim Osmaniye ye yusuf'um gelmeden yiğenimi sevdim sitres attım birazcık bugün sabah geldim.
Teskeremiz imzalandı dün sürpriz olarak 1 gün erken geliyor yusufum.
Uçak bileti baktık ama yerler hep doluydu otobüsle gelecek kısmetse askerim.

Bizim teskere kağıtları dün imzalandı pazar günü yusufum yanımda inşallah canım 1 gün fazladan hesaplıyormuşuz biz yusufla hemen düştüm bende teskere panomdan

Bizim de tezkere hazır kuzum, bi imza durumu kaldı işte.
Oh oh 1 gün daha sildin ne güzel

Pekmezle ikiniz aynı gün tezkereleri alacağınız he

Aman kuzum ha uçakla, ha otobüsle vallahi. İki türlüde heyecan olacak
Bende süslemeler falan aldım, bi pasta tarifi aldım onu yapacağım. Sürpriz yapacağım geldiği gün

İmzalaması kolay esinim ay gelsinler artık.
Pekmezle aynı gün alacağız inşallah canım.
Uçak biletide bulundu canım aldık bugün pazar sabah 8de biniyor kısmetse 9.30 yanımda olacak inşallah yusufum.
Esinim bende yapmayı düşünüyorum ama o gün halasının kızının nişanı var oraya gideceğiz Yusuf gelince pazartesi yapmayı düşünüyorum.Yaş pastamı yapacaksın sen kuzu.

Ayyşşş ne güzel ya Rabbim bi daha ayrılık göstermesin kuzum

amiin kuzumm darisi basınıza inşşşş

sagol cnm darisi basınızaa az kaldı artık kızlar bıtırıyoruz hep birliktee

Evet senam hiç sorma halen inanamıyorum.
Sen ne yaptın anlat bakalım askerine sarıldın mı doya doya haberler sende

inan kusum inan geldıgınde hc gtmemiş gibi olcak
napym walla dun geldı ztn karsılamaya gittim havaalanına bugunde aksam görusebıldık calısıyorum cok fazla zmnm olmuo
anca hafta sonu canım bılıosun ama olsn burda ya göruyorum istedigimde ozmn yetıo

Gelsinleer beee gelsinler artık vallahi çok sıkıldım
İnşallah kuzum siz alında askerleri darısı başıma
Dün balkona çıktım gene tüttürüyorum neden bilmiyorum içim birden bi hoş oldu haftaya geleceğini düşündükçe kalbim pır pır
Oh iyi bari iyi iyi Yaş pasta yapacağım kuzum kalpli taban falan ayarlıycam, erken gidicem kv'lere 50 tane balon aldım karton aldım renkli renkli 80-90 tane resmimiz var onlarıda duvarlara yapıştırcam benim orda olduğumdan haberi olmayacağı için

İnşallah canım.
Oh oh zaman olmasada sevdiceğinle aynı şehirde nefes alacaksın senam bu bile yeter bence.
Pazar sabahta ben kavuşacağım sevdiceğime inşallah senacım.

Gerçekten 2 günde kalsa zaman geçmiyor esinim geçsin şu zaman artık.
İnşallah canım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik sende alda 93/1 devrini kapatalım.
Oy kuzum benim ya heyecanlanman çok normal gelecek az daha sabır esinim.
Hazır pasta kekimi alacaksın canım bende yapacağım balon fikride güzelmiş dur bende yapayım bu balon işini hediyede aldım yusufuma vermek için heyecanlanıyorum

6 şubat çabuk gelsiiinn o zaman çabucak kapatakk
Daralıyorum artık seloş. O orda ben burda ağlama krizlerimiz eksik olmuyo
Evet bebeğim hazır pasta keki hem kolay olsun diye biraz. Amerikan salatası istedi, bi gün önceden onuda yapacağım.
Dediğim pasta bu bak. http://www................../yemek-tarifleri/pasta-tarifleri/cikolatali-ask-pastasi-tarifi_1452.html
Balon fikri çok çok güzel tabi kuzum, odasını bi güzel süsleyeceğim ''hoşgeldin ömrüm'' yazılı bi pankart hazırladım onuda bi güzel duvara yapıştırcam resimler falan derken oh Geldiğimden haberi olmayacak doğal olarak odasına girdiğinde olacak
Ne aldın kuzum ne aldıın

Sevgililer günüde yaklaşıyo, bende parfüm alacağım çok uygun fiyatıda avon katoloğunda

Kizlar ben geldim

Senacim askerine kavustun gozun aydin. Telefondan girince smileysiz oldu Ama idare et artik

Allah baska ayrilik yasatmasin hicbirimize..

Benim askerim gelecek ama ben istanbuldayim su an. Ve 9 gun sonra gorebilcem malesef. Bitmiyo cilemiz.

Bi de bugun askerimin parasini calmislar. Tum parasi da cuzdandaymis. Kacinci oldu bu. Bi telefonunu bi parasini ne bicim yer ya. Cok bozuldu moralimiz. Dua edin de bulunsun

Pekmezoo nerelerdesin sen yav diyecektim ki aha buraya gelmişsin
Vuslata giden her yolda çekilen çile kutsaldır Az daha sabır kuzum, en azından bitiyo bak 2 gün sonra asker yareni falan değilsin kızım geldiğinde askerini görebileceksin

Of kötü olmuş ya. :26: Dikkatli olsun askerin kuzum, yanından ayırmasın cüzdanını..
Bizimde telefonu kaptırmıştık ama bi operasyonla geri aldık

inş tatlım cok az kaldıı

sagol cnm darisi başınaa safak kalmıs 2 ztn bısı kalmadi artıkk
askerın hc morelını bozmasın şafagına baksn boşverın giden gitmiş var öyle seyler malefes askeriyede morel bozmayın

Gelsin kuzum hemencecik.
Anlayabiliyorum seni canım bizimde şafak 6 oldungunda bizde öyleydik 2 gündür askerimin keyfi yerinde çok neşeli askerlik bitiyor diye sizde öyle olursunuz inşallah esinim.
Pasta güzel canım bende kalpli hazır kek bulabilirsem bende kalpli yapayım bende yuvarlak hazır kek alıp kenarlarına rula büskivi dizim üstünede renkli draje koymayı düşünüyorum neşeli olsun.
Sen süslemeyi yaparken yakup olmayacakmış ama benim bu süprizi yapmam biraz zor gibi ama müthiş bir fikir.
Geçen hafta annemle sosyete pazarından eşofman takımı aldım canım doğum gününde bir şey yapamadığım için baya zoruma gitmişti gecikmelide olsa kutlayacağım.
Sevgililer gününde askerimle biz birbirimize pamuklu şeker alıyoruz hediye yasak daha eğlenceli oluyor esinim tavsiye ederim

Pekmezim nerelerdesin özlettin kendini kuzu ya öncelikle geçmiş olsun sıkma canını askerin iyi en azından giden para olsun tatlım inşallah bulunur en kısa sürede inşallah.
Askerin dönsünde 9 gün cabuk geçer inşallah tatlım.
Özletme kendini gel sık sık

Uf vallahi bunaldım kuzu ya. Hasret tavan yaptı artık Şükür sizide yolluyoruz, yarından sorna 1. sırada benim
Kalpli kalıp bulmak zor kuzum yaa. Annem pandispanyasını yapacak ben kalp şeklinde keseceğim. İkisinide bi gün önceden yapacağım. Süsleme aleti falanda evde eğer kv ye götürürsem unuturdum annemde kızar
Ben doğum gününü 1 ay önceden kutlamıştım Ah ah bitsin beee
İyi yapmışsın kuzum eşofman takımı iyi oluyor ya, bohçanın içine almıştım bende öküz sen askere götür eskitmiş ordan yenisini almış
Pamuk şeker alırsak ben ikimizinkinide yerim

Az kaldı esinim yarın yusufum yanımda halen inanamıyorum.
Bende bakayım kalpli ama bulmam imkansız gibi pastayı tamamen ben yapacağım canım ya pazartesi yada salı götüreceğim onların evi çok kalabalık oluyor çünkü başbaşa olunca vermek istiyorum çünkü.Sen herşeyi evde hazırla öyle götür esinim diğer türlü herkes herşeye karışıyor.
Yakup kurnazmış bak olsun yenisini almış.
Benim pamuklu şekeride Yusuf yiyor o çok seviyor bende veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…