93/1 yarenleri burayaa

Kader arkadaşlarım,kardeşlerim,devrelerim hepinize bu zor süreçte yanımda olduğunuz için çok teşekkür ediyorum. Bizler çok zor zamanlarda birbirimizin yanında olduk üzüldük yeri geldi güldük zaman zamanda birbirimizin sıkıntılarına çareler aradık.
Bu zor süreci ben alnımın akıyla bitirdim yerimi halen asker yolu bekleyen asker yarenlerine bırakıyorum Allahım tüm asker yolu beleyen yarenlerimize kardeşlerimize sabır versin en kısa sürede sevdiklerine kavuşsunlar inşallah.
Ben yarın askerime kavuşuyorum hayırlısıyla.
Esinim,Senam,Pekmezim,Beğüşüm Hakkınızı helal edin sizleri çok seviyorum 93/1 yarenlerim devrelerim.
Güneş Benim İçinde Doğdu Artık
Allahım Vatani Görevini Yapan Ve Yapacak Olan Askerlerimizi Korusun

Ay kurban olurum ya.
Pasdinpanya yapmayı henüz öğrenemediğim için kalıbı anneme bırakıyorum
Dediğin gibi yapacağım seloşum, yoksa bende rahat edemem. Kv totomda dolanır bakar ne yapıyo, ne ediyo diye rahatsız olurum
Kurnaz ki ne kurnaz yanında götürürken bana bile söylememişti izne geldiğinde valizinden kirlilerini çıkartırken gördüm

Okurken gözlerim doldu, begüşün yazısını okurken de böyle oldu. Şükür ki 1. sıraya yarın ben geçiyorum
Rabbim bi daha ayrılık göstermesin terto. Onca ayın sonunda bi mükafatı olarakta nişan haberini bekliyoruz
Hakkım varsa helal olsun, sende helal et kardeşim. 12 ay'lık hasretin hıncını iyice alın
Bizde senii seviyorum seloşummm

Aman yapta nasıl yaptığın önemli değil esinim sevdiklerimizin yüzünü güldürmek için yapıyoruz nasıl olsa.
Meraklı bir kayınvaliden varsa döner durur valla kuzu aman onlarmı bekledi sanki 12ay dimi ama.
Seninde hakkın varsa helal olsun esinim alacağım valla görür görmez boynuna atlamayı düşünüyorum arada burnunu sıkıp sıkıştıracağım beni üzdüğü günler için ay esinim içim içime sığmıyor sabahtan beri hazırlanıyorum bayan olmakta ne zor süslen süslen bitmiyor
Hiçbirimize ayrılık göstermesin birdaha rabbim kuzu sıra sende esinim sende kavuş hemencecik zaman geçsinde o mutluluğu sende yaşa biran önce.

selam kızlar nasılsınız ,

Valla bizim tam tersi oldu askerde tartışmadk etmedk ufak tefek şeyler hariç şimdi tartışıyoruz ediyoruz bi tuhaf oldu askerlik daha rahatmış ben onu anladm zaten bi kere görüşebildik bi haftadır,onun dşnda gelecek hayalleri ordaken her şey kolay gibiydi yaparız ederiz diye şimdi her şey o kadar zor görünüo ki nolcağımızı bile bilmiorum düşün düşünde işin içinden çıkamıyorum açıkçası geldi ama askerdeki huzurumuz yok şu an ne olcak ne bitcek bilmiorum biz konuşrken geldkten sonra tanışma olur söz vsss olur diodk şimdi nerdese bi kaç sene daha beklenmeli gibi olduk imkanlar şartlar flan herkeste bana soruo napcaksınız diye yemin ederim bi giderken ağlamştm çok bide bu hafta ağlıyorum ...

Selencim canım gözün aydın şimdiden helal olsun tabi inşallah geldikten sonra her şey güzel olur

Bugün benimde hiç keyfim yok

Aynen öyle kuzum yaa. Dün zaten evkura gittim kv aradı napıyosun ne ediyorsun diye allahım allahım Kapatması için kısa kesiyorum hala dırdır sonunda anne çeyiz bakıyorum dedim ve kapattık
Süsleen seloşşş süsleeennn
Amiin inşallahh seloşumm

Devrem kıyamam sana ya.. Sivil hayata alışma evresi diye nitelendiriyorum ben bunu şimdiden olumsuz düşüncelere kapılma.. Yakın bi arkadaşımında askeri geldi, ayrıldılar üstünde 2 hafta geçti çocuk hatasının farkına vardı tabikide.. 12 aydır kamuflaj var üstlerinde, 12 aydır tanımadıkların insanların ağız kokusunu çekiyorlar, 12 aydır birilerinden emir alıyorlar.. Onlarada anlayış göstermek lazım diye düşünüyorum ama tabi yaren ve bekleyen olarak onlarında karşı tarafı bizleri düşünmesi gerekli.. Çok üzme sen kendini kardeşim, herşey olacağına varırr.

Gözüm Aydın Askerim Döndü Yazısınıda Görmek Varmış Şükürler Olsun Darısı Senin Başına Esinim

Annlaatt anlattt ne olduuuuuuuuuuuu

Esintoş bilmiorm her şey geriyo ya bi ev muhabbetidir gidio zaten ailesi askerden beri baydı bunu şimdide gündeme geldikçe biz gerilioruz ediyoruz resmen kavga edioruz geçen hafta geldi daha bi kere görüştük evden çıktığı yok bende oraya gidemem yani çok meraklıyım sanki oturup konuşamadk gittiğimde de doğru düzgün şimdi de hep tartışma hep bağrış askerdeken valla günde bi kaç kez konuşuodk en azından mutlu mutluydk şimdi o aşkm dese ben diyemiyorum içimden gelmio bide böyle ağır laflar sarfedilio kızgınlıktan her şey daha beter oluo nolcağını bende bilmiorm bende böyle konuşrken iyi tamam oldu hiç bir şey gelmio içimden

seleniimm gözun aydınn canımmm benımmm geldimi askerinn kavustunuzmu sonunda
cok sevınıyorum böyle gördukce
bitirdik walla selencimm sende hakkını helal et ama daha cok konusuruz buralarda geldiler die kopmak yok
askerinle hasret gider bol bol canımm guzel haberler beklıyoruuuzz

Ay senam çok saol darısı esinime inşallah oda kavuşsunda 93/1 olarak rahatlayacağız.
Dün çok güzel geçti gerçi pek bir şey anlamadım zaman çok hızlı aktı sanki birde kuzeninin nişanına gittik çok kalabalıktı başım şişti yusufla çok bir arada olamadık o bana bakıyor uzaktan ben ona nişan bitmeye yakın yanıma geldi oh be geldiğime geleceğime pişman ettiler beni ayrı bıraktılar bizi diyor Yusuf işte uykusuzdu baya geleceği gece hiç uyumamış tüm uyuyan askerlerin yüzünü ayakkabı boyasıyla boyamış kaldırmış oyna demiş onlar yüzlerini ovuşturdukça simsiyah olmuş yüzleri onu anlattı çok güldüm.
Şimdi giyindim bugün bol bol hasret gidereceğiz inşallah kızlar
Esinim seninde canın sıkkınmış okudum demin ama takma derim bizde geleceği gün bir tartışma yaşadık inanki karşınd görünce tüm sıkıntıları dertleri unutuyorsun sıkma canını geleceği günün tadını çıkart kendine bak yapacağın süprizleri ayarla yakubuna biran önce kavuş inşallah.
Senam artık bir aile olduk istesekte kopamayız birbirimizden daha nişan,düğün,çocuklarımızın anılarımızı anlatacağız Allahım izin verirse

Ah kuzum inan ne diyeceğim bilemiyorum. Onca ay bekle, sonra bitsin askerlik tekrar sar başa

Takmamak kolay olsa keşke aha bak 2. gün oldu hala aramadı. Ne de bi mesaj..
Eğer bugün aramazsa yada yarın, geleceği gün gitmeyeceğim seloşum. Ben yoruldum.

Çok ayıp etmiş yakup esinim ki senin hiçbir suçun yokmuş oh bu erkekler hepsi aynı kıymet bilmiyorlar

93/1 tertolarıımm. Aranızda 12 ayı tas tamamıyla yapan tek benim bee

ATARSA ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ!

93/1 tertolarıımm. Aranızda 12 ayı tas tamamıyla yapan tek benim bee

ATARSA ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ!

canım kardeşim her şey bitiyo işte bunu da bitirdik şimdi sıra senin evini kurmakta tatlı telaşlar başlar gözün aydınnnnn 93/1 olarak görevimizi tamamlamış bulunuyoruz artık gerisini alt devreler düşünsün

Kızlar nasılsınız bugün Yusuf hataya halasının yanına gitti ailemle tanışmak için tarih belirleyecekler ay bu işler çok sitresli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…