- 12 Şubat 2013
- 7.374
- 552
- 398
- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #5.901
Gözün Aydın Esinim Bitirdik tüm devreler olarak şükür.
esıntooşşş 1 gunmuu kaldııı yaa kıyamammm cok guzel
yarın guzel haberler duyucaz
kavusucaksnz
canım kardeşim her şey bitiyo işte bunu da bitirdik şimdi sıra senin evini kurmakta tatlı telaşlar başlargözün aydınnnnn 93/1 olarak görevimizi tamamlamış bulunuyoruz artık gerisini alt devreler düşünsün
Kızlar hepinize toplu yazmak istedim. Şuan gözlerim dolu dolu, geçen yıla göre yarın askeriyeye teslim olmuştu yarınsa bana teslim olacak. Neden bilmiyorum içimde hem buruk birşey, hemde sürekli bağırma duygusu dolaşıyor. Heyecan desen uyku girmiyor artık gözüme.. Yarın saat 3 gibi İstanbul'a adım atacak. Kaynımla beraber gidip alacağız, sonra onlara geçeceğiz. Süpriz işlerini falan erteledim, çünkü evleri kalabalık olacakmış.
Begüşüm, Selentoşum, Senoşumm ve PekmezoooHepinizi ayrı ayrı değerleri var bende..
12 aydır askerlerin kahrını çektiğimiz yetmedi, birbirimizin dertleriyle üzüldük, mutluluğuyla gülümsedik. Şükür ki bugünlere geldik..
Hala inanamıyorum. Telefonum çalıyor arkadaşlarım arıyor, bitti sonunda sende kavuşuyorsun diyorlar. Yarını hayal edemiyorum, öyle burnumda tütüyor ki. Bi yandan çeyiz hazırlıkları derken, herşey üst üste geliyor gibi.. Sanırım herşeyin tadını çıkartamamaktan korkuyorum birazda.. Aklımda bin bir türlü maymun 'ya değişirse' diye.. Bilmiyorum ama iyi ki varsınız, iyi ki yanımda oldunuz.
Sorgusuz, sualsiz iyi ki benimle konuştunuz. İnsanın en yakınındaki yetmiyor bu zamanlarda, en uzağındaki anlıyor onu hiç tanımadığı biri yüzünü görmediği siz gibi. Sizleri çok seviyorum.. Rabbim bu zorlu süreci bitirmeyi nasip etti, inşallah darısı hepinizin nişan telaşlarını görmeye gelir
Kızlar hepinize toplu yazmak istedim. Şuan gözlerim dolu dolu, geçen yıla göre yarın askeriyeye teslim olmuştu yarınsa bana teslim olacak. Neden bilmiyorum içimde hem buruk birşey, hemde sürekli bağırma duygusu dolaşıyor. Heyecan desen uyku girmiyor artık gözüme.. Yarın saat 3 gibi İstanbul'a adım atacak. Kaynımla beraber gidip alacağız, sonra onlara geçeceğiz. Süpriz işlerini falan erteledim, çünkü evleri kalabalık olacakmış.
Begüşüm, Selentoşum, Senoşumm ve PekmezoooHepinizi ayrı ayrı değerleri var bende..
12 aydır askerlerin kahrını çektiğimiz yetmedi, birbirimizin dertleriyle üzüldük, mutluluğuyla gülümsedik. Şükür ki bugünlere geldik..
Hala inanamıyorum. Telefonum çalıyor arkadaşlarım arıyor, bitti sonunda sende kavuşuyorsun diyorlar. Yarını hayal edemiyorum, öyle burnumda tütüyor ki. Bi yandan çeyiz hazırlıkları derken, herşey üst üste geliyor gibi.. Sanırım herşeyin tadını çıkartamamaktan korkuyorum birazda.. Aklımda bin bir türlü maymun 'ya değişirse' diye.. Bilmiyorum ama iyi ki varsınız, iyi ki yanımda oldunuz.
Sorgusuz, sualsiz iyi ki benimle konuştunuz. İnsanın en yakınındaki yetmiyor bu zamanlarda, en uzağındaki anlıyor onu hiç tanımadığı biri yüzünü görmediği siz gibi. Sizleri çok seviyorum.. Rabbim bu zorlu süreci bitirmeyi nasip etti, inşallah darısı hepinizin nişan telaşlarını görmeye gelir
canım benim gözün aydınnn inşallah her şey istediğin gibi gider sen mutlu olmayı sonuna kadar hakediosun mutlu günler senin olsun bundan sonrada inşallah hep birlikteyiz kardeşim
canım benım ya ne guzel yazmişsin sonunda sende bıtırıyosun cnm gelıo askerin
Allah bırdaha ayırmasınn inşş sızın telaşlar baslar bı sure sonra artık unutma bızleri arada yaz
hepimiz burda dert ortagı olduk bırbırımızın en ıyı destekcısı olduk ve sonunda bitti zeynocum
bendesenı sevıyorumcanımm kavustuktan snra bıdaha askerlık yok dönmek yok doya doya yasayınn mutlu olunn
Tertolarım heyecanlı bekleyişim devam ediyor, hiç uyuyamadım.12 aydır sabrettim sabrettim artık sabredemiyorum. Gelir ayak bi atışma daha yaşadık. Ama çokta takmıyorum açıkçası gelecek ya Çok heyecanlıyım. 2,30 - 3 gibi burda olacakk saat 2 de kaynım almaya gelecek otogara gideceğiz. Ya ben çok heyecanlıyım
Saatler kaldı vuslatı yaşamaya
Dün akşam arkadaşımın evine gittim, kızlar toplanmış falan duvarda kocaman şafak kardeşimize doğdu yazısı. Bunu düşünende geçen yıl askerini alan ve o anda benim ona süpriz yaptığım yakın arkadaşımÖyle mutlu oldum ki ..
Roman havası, halay, çiftetelli derken göbek ata ata yoruldum eve bıraktılar beni ama o yorgunluk bile uyumama sebep olmadı
Kızlar unutmayalım birbirimizi
Tertolarım heyecanlı bekleyişim devam ediyor, hiç uyuyamadım.12 aydır sabrettim sabrettim artık sabredemiyorum. Gelir ayak bi atışma daha yaşadık. Ama çokta takmıyorum açıkçası gelecek ya Çok heyecanlıyım. 2,30 - 3 gibi burda olacakk saat 2 de kaynım almaya gelecek otogara gideceğiz. Ya ben çok heyecanlıyım
Saatler kaldı vuslatı yaşamaya
Dün akşam arkadaşımın evine gittim, kızlar toplanmış falan duvarda kocaman şafak kardeşimize doğdu yazısı. Bunu düşünende geçen yıl askerini alan ve o anda benim ona süpriz yaptığım yakın arkadaşımÖyle mutlu oldum ki ..
Roman havası, halay, çiftetelli derken göbek ata ata yoruldum eve bıraktılar beni ama o yorgunluk bile uyumama sebep olmadı
Kızlar unutmayalım birbirimizi
Kızlar bizde kavgaya başladık mutlu olacağımız yerde birbirimize giriyoruz her söylediğimi tersliyor anlam veremiyorum bu duruma gelince daha farklı olur sanıyordum tam tersi kopmuş gibiyiz askerden geldi 2 gün sonra hataya gitti halasının yanına ailelerin tanışma tarihini ayarlamak için ama ne tarih var ortada ne konusu canım çok sıkılıyor ben bu askerliğin sonunda mutlu olmayı hayal ederken neden böyle oluyor anlamıyorum mart sonuda göreve başlayacak zaten hiç görüşemeyeceğiz istanbula eğitime gidecek 3 ay daha fazla kopmaktan korkuyorum
esınımmmmm kavustunmu sonunda haberlerını beklıyorum bakkk
naptınıs nasıl geçti hmen anlattt
kuzum ne egitimi ya?
bu arada uzerındekı asker pisikolojısınden kurtulamamıstır henuz duzelır hersey bı sure bu tur tuhaflıklar olabılır
tabıkı duzelicek sen sıkma canını kavga etmemeye bakın ve bıan önce görusun yanı doya doya ailelern durumuna
oda sende rhatlayınca karar verılır aceleye getırmeyın derim canım
Kızlar bizde kavgaya başladık mutlu olacağımız yerde birbirimize giriyoruz her söylediğimi tersliyor anlam veremiyorum bu duruma gelince daha farklı olur sanıyordum tam tersi kopmuş gibiyiz askerden geldi 2 gün sonra hataya gitti halasının yanına ailelerin tanışma tarihini ayarlamak için ama ne tarih var ortada ne konusu canım çok sıkılıyor ben bu askerliğin sonunda mutlu olmayı hayal ederken neden böyle oluyor anlamıyorum mart sonuda göreve başlayacak zaten hiç görüşemeyeceğiz istanbula eğitime gidecek 3 ay daha fazla kopmaktan korkuyorum
Esinim çok güzel şeyler yazmışsın duygulandım inan okurken Allahım bize bitirmeyi nasip etti sıra sende sende kavuş artık yakubuna Allahım birdaha ayırmasın sizi o bekleme heyecanıda ayrı güzel oluyor ama sen bizim gibi olma inşallah geldikten sonra.
Unuturmuyuz canım herzaman beraberiz.
Astsubay olduya benimki canım eğitime gidecek nisanda 3 ay eğitim bitip gelincede nişan yapacağız kısmetse.
Biraz ben aceleciyim canım sanırım daha özlem gideremeden hataya gitti ona canım sıkıldı.
Yarın doğum günüm dün msj atmış cumartesi sabah bize gel diye bu gece yola çıkacak hataydan bakalım gönlümü almak için ne sürpriz yapacak bekliyorum heyecanla senam.
Ailelerin durumunu mecbur yapmamız lazım çünkü 1.5 ay sonra eğitime gidecek senam kısmetse şubat 22 geliyorlar canım dün halası aradı haber verdi azda olsa içim rahatladı.
Kızlar ben geldimDün geldi canımıniçi Neyse otogardan aldık onlara gittik tabi bende daha sarılamadığım için bi sarıldım. Sonra alnımdan öptü 'bitti bitanem artık gitmeyeceğim' diye.. Akşamüstü annemlerde geldi oraya, düğün konusu konuşuldu salon tutulması falan ev durumları derken.. 25 mayıs, 1 haziran arasında karar kılınacak ama bilemiyoruz yani hala :18: Bu konu konuşulurken odada kayınpeder, babam, yakup ve ben vardık. İkimiz birbirimize bakıp gülüyoruz ikimizde kıpkırmızı olduk. Sonrasında yalnız kalınca ona resmini çektiğim mobilyaları gösterdim yatak odası takımımızı falan derken..
Aşkıma gelince üstüme ilk kez bu kadar titrediğini hissettim. Askerlikte onca tartışmalarımız ne biliyim puf oldu uçtu gitti. Eve dönüşte biraz atışmış olsakta çokta kafama takacak kadar atışmadık diyip düşünmüyorum
12 ay boyunca sık sık tartışmanın sonucu olsa gerek
Kafam çok karıştı ev konusunda.. Oturacağımız dairedeki kiracılarına hırsız girmiş ve ben acayip derecede tırstım. Yakupların evlerinin alanı geniş bahçeli falan olduğu için, oraya beton atmış kayınpeder. Evin 10 adım ilerisinde.. 2 katlı bi hemen hemen prefabrik ev tarzı birşey düşünüyorlar. Yakın olması canımı sıktı. Ne düşüneceğimi bilmiyorum
ay canım cok sevındım ne guzel olmşş
ama su ev durumu gercekten cok souk bı olay ısınamayabılırsın yani ama orası olsun derlersede kapıyı falan değiştirip
daha bı ıcıne sıner hale getirmen lzm yakında olmasın bencede ya uzak daha ii bende öyle dusunuyorum cunkuu
Yakında olmayacaktı zaten kuzum ama kapıyı falan değiştirsem bi işe yaramaz, kürtler varmış genelde o tarafta hani diyorlar hem yeni gelinsin ne olur ne olmaz diye. Bilemiyorum canım ya kafam feci karışık :44:
Tertolarım sevinçle ve biraz buruklukla geldim bu sefer.
Mayıs sonu düşündüğümüz düğünü, ramazandan 1 hafta önceye hazirana kaldı. Hayırlısı deyip geçiştirsemde içim gene bi buruk :26:
Kına 20 haziran, Düğün 21 haziran olarak salonlar tutuldu
Yeni şafağım 133
Darısı başınıza canlarım
Oh maşallah nazar değmesinKızlar ben geldimDün geldi canımıniçi Neyse otogardan aldık onlara gittik tabi bende daha sarılamadığım için bi sarıldım. Sonra alnımdan öptü 'bitti bitanem artık gitmeyeceğim' diye.. Akşamüstü annemlerde geldi oraya, düğün konusu konuşuldu salon tutulması falan ev durumları derken.. 25 mayıs, 1 haziran arasında karar kılınacak ama bilemiyoruz yani hala :18: Bu konu konuşulurken odada kayınpeder, babam, yakup ve ben vardık. İkimiz birbirimize bakıp gülüyoruz ikimizde kıpkırmızı olduk. Sonrasında yalnız kalınca ona resmini çektiğim mobilyaları gösterdim yatak odası takımımızı falan derken..
Aşkıma gelince üstüme ilk kez bu kadar titrediğini hissettim. Askerlikte onca tartışmalarımız ne biliyim puf oldu uçtu gitti. Eve dönüşte biraz atışmış olsakta çokta kafama takacak kadar atışmadık diyip düşünmüyorum
12 ay boyunca sık sık tartışmanın sonucu olsa gerek
Kafam çok karıştı ev konusunda.. Oturacağımız dairedeki kiracılarına hırsız girmiş ve ben acayip derecede tırstım. Yakupların evlerinin alanı geniş bahçeli falan olduğu için, oraya beton atmış kayınpeder. Evin 10 adım ilerisinde.. 2 katlı bi hemen hemen prefabrik ev tarzı birşey düşünüyorlar. Yakın olması canımı sıktı. Ne düşüneceğimi bilmiyorum
Herşey yoluna giriyor tatlım artık dün doğum günümdü çok güzel bir sürpriz hazılamış Yusuf bana senin yakuba yapacağın gibi kendi odasına balonlar şişirmiş kağırlara seni seviyorum herşeyim falan yazıp duvara yapıştırmış pastamın üzerine 25 yazılı mum almış bende mum hastalığı var çok seviyorum farklı mumları bildiği için onlarıda almış hediyeme çok güldüm ev patisi almış DE GNOMO kareklterli çok güldüm ben gülünce yusufta beğenmedim sanmış ama çok beğendim annem çeyizine kaldır diyor öyle yapacağım
Selentoşum kuzum, begüşte sende ne oldu size böyle ya inan şöyle geçti aklımda 'askerlikte çok tartışan bitince az tartışıyor demekki' diye geçti. :44: Bu eğitim işi baya daraltmış ikinizide sivil hayata alışma evresi diyelim kardeşim. Başka avutulacak birşey yok ki. Sıkma canını düzelir toparlar kendini yusufun düşer senin üstüneVarır hatasının farkına çok üstüne gitme derim.
İnşallah o 3 ayda çabucak geçer tatlıımmm
Astsubay olması bizim için daha iyi canım olmasaydı geldiğinde iş güç dersine düşecekti ve daha çok sıkıntı çekecektik şimdi 3 ay eğitimden sonra nişan düşünüyoruz hemen esinden sonrada biz düğün yapacağız sanırım eylül gibi kısmetse tabi canımhee dogru canım benım haklısın ozaman ama astsubay oldu ya sızı nasıl etkılıcek bu durum peki
sureklı asker bi durummu olcak hıc bılmıyorum o konuları
alır o gönlunu merak etme sen canım askerlık pisikolojiside vardır ustunde daha onun
ay canım cok sevındım ne guzel olmşş
ama su ev durumu gercekten cok souk bı olay ısınamayabılırsın yani ama orası olsun derlersede kapıyı falan değiştirip
daha bı ıcıne sıner hale getirmen lzm yakında olmasın bencede ya uzak daha ii bende öyle dusunuyorum cunkuu
Esinim sıkma canını ne güzel sevinmen lazım kızım düğün tarihiniz belli olmuş kavuşuyorsun yakubuna dizinin dibinde olacak mutlu ol kuzuTertolarım sevinçle ve biraz buruklukla geldim bu sefer.
Mayıs sonu düşündüğümüz düğünü, ramazandan 1 hafta önceye hazirana kaldı. Hayırlısı deyip geçiştirsemde içim gene bi buruk :26:
Kına 20 haziran, Düğün 21 haziran olarak salonlar tutuldu
Yeni şafağım 133
Darısı başınıza canlarım
evet zeynepcım ya cok haklısınn yenı gelın dıe bılındıgı zaman cevrede cok tedirginlık yaratıcak
hayırlısı kuzumm baska bıyere bakılsa o ev satılıp falann ne bılım
amin tatlım.. neden buruk olsun ki icin bak ne guzel hazıranda olucakmiş ay gun hıc farketmes yeterkı hayırlısı olsun sen neden sıkıldın bu duruma?
Oh maşallah nazar değmesinkuzuma Allahım ayırmasın esinim sizi.
Ev işinide takma kafana hazirana kadar neler değişir Allah gönlüne göre verir inşallah kuzu
Herşey yoluna giriyor tatlım artık dün doğum günümdü çok güzel bir sürpriz hazılamış Yusuf bana senin yakuba yapacağın gibi kendi odasına balonlar şişirmiş kağırlara seni seviyorum herşeyim falan yazıp duvara yapıştırmış pastamın üzerine 25 yazılı mum almış bende mum hastalığı var çok seviyorum farklı mumları bildiği için onlarıda almış hediyeme çok güldüm ev patisi almış DE GNOMO kareklterli çok güldüm ben gülünce yusufta beğenmedim sanmış ama çok beğendim annem çeyizine kaldır diyor öyle yapacağım
Astsubay olması bizim için daha iyi canım olmasaydı geldiğinde iş güç dersine düşecekti ve daha çok sıkıntı çekecektik şimdi 3 ay eğitimden sonra nişan düşünüyoruz hemen esinden sonrada biz düğün yapacağız sanırım eylül gibi kısmetse tabi canım
Esinim sıkma canını ne güzel sevinmen lazım kızım düğün tarihiniz belli olmuş kavuşuyorsun yakubuna dizinin dibinde olacak mutlu ol kuzu
Buruk oldum kuzum çünkü tatil falan düşünüyorduk, daha doyamadan 1 hafta sonra ramazan bilemiyorum ya :26:
Ne güzel süpriz yapmış tatlım. Biz iyi değiliz ya. Tartışıyoruz gelmiyor yanıma moralim çok bozuk :26:
Mutlu olmama fırsat vermiyorlarki kardeşim, çok duygusala bağladım. Hiç birşey istediğim, hayal ettiğim gibi gitmiyor.
Ah esinim ya bozma moralini bak bizde öyleydik geldiğinin 2 günü kavgaya başladık ama bu kalabalıktan oluyor paylaşamamaktan zaman geçtikçe yavaş yavaş normale biniyor daha alışma evresindeyiz sende bunun farkındasındır.
Dur bir hele inşallah istediğin gibi olacak daha yeni konuşuldu konular zamanla senin isteklerini kabul edeceklerdir arkadaşım.
Yok kardeşim alışma evresi değil bu daha farklı birşey. Adamda sürekli bi çalışma isteği, yanına geleyim bile demiyor. Askerden gelmeden 1 hafta izin yaparım sonra çalışırım diyordu şimdi.. Cuma günü sevgililer günü birde
Bana sormuyorlar ki şu mu olsun bu mu olsun diye. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?