93/1 yarenleri burayaa

Görüşmeyi onunda istediğini biliyorum seloş ama yeterince istemediğini de biliyorum. Geldiğinden beri görüşmüyoruz acayip koyuyor bu durum bana dün arada ağlamaya başladım hiç birşey istediğim gibi gitmiyor diye, baktım sesi titremeye başladı hemen topladım kendimi..
Benimde kafam çok karışık diyor, bugün gelecekti babasıyla tartışmış. Hepten moralim bozuldu. Nişanlılık rahatlık falan değil arkadaş!
Sevgililik dönemimizi çok özlüyorum

En romantiği kuzumm tabii Bizde 14 şubatta onlarda olacağız Çok sıkıcı yaa. Ama ben gitmicem, dayımlar falan yakupa hoşgeldine gidecek Bende evde pineklicem, bahanemde hazır 'esin hasta yatıyo'

Hemde nasıl koyar canım insan üzülüyor bugün bizde yusufla görüştük onlara gittim resmen beraber oturup ağladık esinim ya bu gittiğimde çok iyi anladım onları askerde neler yaşadıklarını şuan sana istediğin gibi davranamıyorum psikolojik olarak üzerimden atamadım orada yaşadıklarımı dedi Yusuf ağladı arkasınada 10 martta gidiyor esinim tekrardan 3 ay eğitime gidecek çok güzel geçti bugün dertleştik baya birsürü şey düşünüyor bizimle ilgili hoşuma gitti böyle olması o yüzden biz biraz üzerlerine gidiyoruz sanırım esinim daha toparlanamadan buradaki sıkıntılar sırtlarına biniyor sende çok gitme yakubun üzerine kafasını toplayınca eminimki senin isteklerini yerine getirmek için elinden geleni yapacaktır.
Babasıyla kavga etmeside kötü olmuş destek çık sevdiğine bence git yanında ol canım kalabalıkta olsa yanında ol boşver etrafı esinim.

selam kızlar bende çok dertliyim hemde öyle böyle değil ,

zannediyorum ki geldiler evet sağ salim Allaha şükürler olsun ama askerdeken biz daha iyiydik geçen gün öyle sinirlendim ki hatta dedim keşke askerde olsaydın en azından tartışmıyoduk en azından buluşmayı beklemiyodum falan diye ...Benimki erken geldi sizden bi hafta biz geldiğinden beri 3 kez mi ne görüştük ne kadar özlem dolu dime ...artık bişi demiorm zaten o kadar yıprandık ki hani böyle gelselerde tanışma olsa o olsa bu olsa diodum ya aman yok uzak olsun resmen hiç sıcak bakmıorm ne kadar geç o kadar iyi modundayım hiç bir şey istemiyorum cidden tek bildiğim bir şey var biz askerde bile tartışmazken şimdi atışmadığımz gün kalmadı üzülüorm

Ah begümcüm bende ilk 1 hafta isyan ettim çok faklı hayal etmiştim çünkü geldiğinde şöyle olur böyle olur diye insan hayal kırıklığına uğruyor ama asker psikolojisiymiş bizimkisi şimdi şeytan kulağına kurşun çok iyiyiz seninki anlattımı bilmiyorum ama Yusuf bana bugün 12 ayın acısını anlattı resmen dinlediğimde beraber ağladık zor zamanlar çok geçirmişler biraz zaman tanı bizde ilk hafta 1 kez görüştük hiç görüşme isteği yoktu ama işte onlarada hak vermek lazım alışmaya çalışıyorlar inşallah zaman geçtikçe dahada iyi olursunuz arkadaşım

Dünde yakup ağladı öyle kuzum, dayanamıyorum artık diyor. Kapattım telefonu kendini toplasın diye yarım saat sonra aradığımda hala ağlıyordu. Ellerimi nasıl sıkıyorum ağlamamk için.. 12 ayın acısını çıkartcaz çıkartcaz dedik hepimiz çıkartamıyoruz bile.. :26:

Ah kuzum inşallah o 3 ay da çabucak geçer. Bi daha da hiç ayırmaz Rabbim sizi

Begüşüm hani böyle tartışmalar olunca bizim aklımızdan direk 'Askerlik bitti hala özüne dönemedi' diye düşünce geçiyor. Ki evet eski hallerine ilk gönderdiğimiz hallerine dönüşmediler hala daha.. Allahın izniyle 1 hafta 2 hafta daha ne kadar sabır sabır diyeceğiz bilemiyorum ama umarım toparlar bizim askerler kendilerini..
İnsan böyle şeyler olunca hevesi kalmıyor, benim bi gram hevesim kalmadı.

Kolay değil esinim daha orada yaşadıkları sıkıntıları üzerlerinden atamadan sivil hayat üzerlerine yük bindirdi biraz daha sabır esinim bu sıkıntılarda bitecek inşallah.
Ah esinim biter inşallah hep bir hasretle geçiyor yıllar

Ya kardeşim kayınpeder de düşünemiyor ki çocuk geldiğinden beri 5 gündür köpek gibi çalışıyor! Bi kere demedi ki baba gideyim mi çıkayım mı gezeyim mi diye

Ah bebeğim en uğurlu yılımız üstümüzden tüm yükü attığmız yıl 2015 olacak.

Zaten en çok biz düşünüyoruz sevdiklerimizi canım aileler pek umursamıyor en çok babası anlaması lazım halbuki sonuçta oda erkek Allah yardım etsin yakubuna esinim.
Sen bugün evdesin hayırdır kuzu.
İnşallah şu sıkıntıları biran önce atarız tatlım.

aman yaşasınlar o kadarcık sıkıntıyıda valla millet nerelerde askerlik yaptı ben böyle düşünüorm dağın başında nöbetlerde şeylerde bırazcık sıkıntı çektiyselerde adı askerlik belki biraz hayatı anlamşlardır onlar evlerinden uzaklardı ama napalım bitti işte gene sıkıntı bize baki kaldı cidden ben çok snirliyim onlar bi sünnet oluo bi askerlik başka ne her yük gene kadında ..valla Esintoşcum bende göremiorm ya bide erkek bunlar maddi olarak istemiolar para vs ama aileleride mi akıl edemio ben onuda çözemedm görüşmemek bundn kaynaklı olabilir bak bunu da düşün derim ...kimse düşünmüo valla ben cidden çok yıprandm şu sıra hiç bir şey sallamıorm akışına bıraktım hiç böyle hayal etmemiştim ya cidden

Kizlar nasilsiniz bu aralar üzerimizde bir karabulut var hayrolsun biz yusufla yine kavga ettik bugün görüşecektik güya beyefendi aramadi bile uyumayı tercih etti sinirlerin acayip bozuk kendimi kötü hissediyorum ben çabaladıkca onun böyle umursamaz davranışları beni deli ediyor

Görüşmüyoruz ki kardeşim aha 1 hafta oldu bugün bak sinirden kafayı yiyeceğim artık
Salı gecesi ailemle tartıştım sinirlerim feci bozuk aradım sesini duymak iyi gelir diye, açtı ağlıyorum hiç birşey demedi peki dedim kapattım. Aramıyor sormuyor mesaj atmıyor. Anlamıyorum ne yapıyorum ona ben, yanıma gelemesede yanımda oluşunu hissettrmesini özledim selentoş. İnan ki askerliği arıyorum

Begüşüm maddi durum çok mu önemli yol parası vs olsa yetmez mi biz çok mu şey istiyoruz sanki ya.. Dediğin gibi askerlik bitti gene biz çekiyoruz çilesini hani bunun mükafatını.. Benimde hiç hayal ettiğim gibi gitmiyor, iki gecedir uyku girmiyor gözüme.. Beni soğuttular artık begüş napcam bilmiyorum..
1 - 2 hafta öncesine kadar 'askerdeydi o yüzden görüşemiyorz' diyebiliyorduk ya şimdi? :26:

Ben hala aynı canım hala yukarıda yazdığım gibi. Çabalama canım nereye kadar bizler çabalayacağınız ben artık umursamamaya başladım. Gelicem deyip gelmiyorsa geliyor musun diye bile sormuyorum. Sorduğumda da peki deyip kesiyorum konuşmayı. Bizim onları düşündüğümüz kadar onlar düşünmüyorlarki. Vallahi ya, 93/1 devreler olarak kötü oldu

aynen esin aynen ben artık görüşelim demiorm zaten kabahat ailelerinde ama çocuklarda da değil bunlar askerden geldiler çalışmıolar etmiolar biraz gezsinler dime koy cebine para ordaken gönderiolardı şimdi noldu yani ...Seninkilerde ayrı bugüne kadar yakup mu vardı bi hafta daha başkası idare etsin dime yok ya o ince düşünce nerde ...aileleri bizi düşünmüo zaten sözde bizi seviolar özde ben hiç sanmıorm ciddiyim sevseler git oğlum kız arkadşnla görüş nişanlınla görüş o seni 12 ay bekledi az hasret giderin derler nerde o düşünce ,,,, bende çok taktım kafama sanada anlatmştm zaten şimdi sallamıorm kafayı yicez madem öyle biz niye aptal gibi düşüncez ...Askerdeki sıkıntılar orda kaldı valla ben öyle düşünmüorum sıkıntı çektiler falan göreviydi yapcaktı yani Allah yüzümüze baktı da rahat rahat yapıp geldiler

Düşüncesiz insanlar kardeşim yakupa açık açık söylüyorum. Benim babam abim askerden gelse nişanlı olsa, 1 hafta mı 2 hafta mı müsade eder ki daha yeni gelmiş sivil hayata alışma evresi der kendi yollardı yengemin yanına dedim. Hiç birşey demiyor
Anlamıyorum begüüü anlamıyorum ya! Mükafatını görmek bizim ne haddimize!
Onlarda o düşünce olsa neyse ya sinirden patlıycam. Vallahi düşüncelerimiz hep aynı bu kadar olur yani
Nasıl bizim evlenip, çocuk bakmak görevimizse.. Onlarında o askerliğin yapmaları bi görev ama dediğin gibi yavrum onlar 12 ay biz bi ömür. Askerlik bitti hala dert! Sabır demekten vazgeçtim.

bende senle aynı şeyleri yaşıorum ahh ahh inşallah Allah yüzümüze güler canım bizde bir haftadır gene görüşmedk diodm yarın sevgililer günü yarında görüşemicekmişiz haftasonu zaten sanmıorum sabır taşı olsa çatlar daha geldi inan ben doyamadm sarılamadım ya ,,ama bazen de diorum yani ben tek mi özlüorum hep ben demiorum artık gel buluşalım ya da geliyim falan özlediyse o desin diorm ama bunlarda işte maddi olarak sorun yapıolar iki ucu b... değnek ya ... inşallah sizin şu düğün üstü her şey güzel gider sıkıntı stres oluyodur elbet ama en az seviyede olsun

Kızlar nasılsınızz??

Çok özledim sizi ya

Anladığım kadarıyla herkesin üzerinde bi hüzün mutsuzluk var. Biz de öyleyiz maleseff :26:

10unda görüştük süpriz yaptı bana bi de ertesi gün görüştük. Gayet güzel mutlu bi şekildee. Ne olduysa oldu sonra işte kavga huzursuzluk bizde..

Benim hödük yarimin değil sizlerin 14 Şubatını kutlayım dedim geldimm

Bizim gerginlikler benim ailemle konuşmaya çalışmamdan dolayı çıkıyo sanırım. O orda ben burda düşünüp duruyoruz. Bi ara annemlerle konuşmam lazım ama ne zaman nasıl hiç bilmiyorum Bana bi akıl verin

Kızlar hepimiz aynı dertleri yaşıyoruz sanırım ben yanılmışım askerlik psikolojisi var diye beni üzmekten başka bir işe yaramıyor sevgililer gününde beraberdik çok güzel geçti birsürü şey anlattım artık üzülmeyelim falan diye tamam dedi eve geldim eski halimize geri döndük ne desem tersliyor anneside duymuş bana böyle davrandığını yusufu karşınına almış konuşmuş o kızı üzersen seni evlatlıktan silerim kapının önüne koyarım demiş ama gel gör ki benimki kıymetimi hiç bilmiyor zoruma gidiyor artık ne oldu bize kızlar nazarmı değdi bende sizin gibi askerdeki halini daha çok özlüyordum en azından kavgada etsek saat başı arardı şimdi ne arıyor nede askerdeki gibi özledim lafları var hayattan bezdim resmen cuma günü ailemle tanışmaya gelcekler heyecan bile bırakmadı bende.
Pekmezim bence direk konuş uzattıkça herşey dahada kötüye gidiyor emin olki birbirinizi daha çok kırarsınız.

Kızlar giremedim iki gündür :26: Hala durumlar kötü sanırım değil mi? :44: Pekmezoo da dönmüş

Ah ah çektik, çekiyoruz, çekeceğimiz var bizim ya
Neyse biz 14 Şubat'ta düzeldik. O da hiç beklemediğim bi şekilde oldu. 3 gün arayıp sormadı. Umrunda olmadım. Cuma saat 11'de zil çaldı ben uykudan yeni kalktım yatakta kitap okuyordum tabi. Annem yakup geldi deyince elim ayağım dolandı birbirine ama çok sinirliyim tabi. Kapıyı aç dedi. Asansörün bizim katta durduğunu anlayınca kapıyı açtm suratına bile bakmadım. Hoşgeldin de demedim. Suratına bakmadığım için elindeki gülleri göremedim. Annem bak sana ne almış deyince dikkatimi çekti baktım koca bi gül buketi
Her gülün dalında bi not yazılı. Tabi yumuşar mıyım.. İçten içe sevinsemde, dıştan belli etmedim. Oturuyorum saçımı çekiyor, yastık fırlatıyor. Neyse babam evden gidince annemle ikisi beni güldürmeye başladılar. Öyle barıştık. Bütün gün beraberdik. Akşamda dişim ağrıyor diye tutturunca dişçiye gittik, dişçiden çıkışta. 'Bi dişim eksildi diye beni az sevme' demez mi şebek
Şuanlık iyiyiz lakin, bu bozulmayacağımız anlamına gelmiyor

İnşallah hepiniz kısa sürede düzelirsiniz, artık mükafatlarını görekkk :18::18:

Kızlaarrr nerdesiniiizzz

Esinim nasılsın aranız düzelmiş çok sevindim bizde şuan iyiyiz ama iyiyiz diye sevinmiyorum çünkü heran değişebiliyoruz cuma günü ailecek bize geliyorlar Yusuf söz takmak istiyor ama ailem yusufun 3 aylık eğitiminden sonra diyor kafam çok karışık.
Ablamla yiğenim bizdeler o yüzden çok sık giremiyorum.
Sen nasılsın esinim kafandaki sorunlar halloldumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…