- 12 Şubat 2013
- 7.374
- 552
- 398
- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #5.941
Esinim nasılsın aranız düzelmiş çok sevindim bizde şuan iyiyiz ama iyiyiz diye sevinmiyorum çünkü heran değişebiliyoruz cuma günü ailecek bize geliyorlar Yusuf söz takmak istiyor ama ailem yusufun 3 aylık eğitiminden sonra diyor kafam çok karışık.
Ablamla yiğenim bizdeler o yüzden çok sık giremiyorum.
Sen nasılsın esinim kafandaki sorunlar halloldumu.
Düzelmişti ama daha kötüye gitmeye başladı. Bilmiyorum birşeyler eksik canım, bi dediği bi dediğini tutmuyor. Dün ağzımdan ilk defa küfür kelimesi çıktı ona karşı sanırım bunalımın işareti bunlar.. İçime attığım herşeyi saydım. 12 ay boyunca sabır dedik te ne oldu söylesene dedim. Sustu. Ara verdik gibi birşey bilemiyorum. İnan yüzünü görmek istemiyorum.
Aileni dinle canım, söz nişan işleri kolay ama önemli olan birden karar vermemek. Şimdilik bi tanışılsın, eğitimden sonrasını düşünürsünüz.
Beni gözünün önüne al canım. Yiğenini öp benim yerimi
Hiç hallolacak gibi değil devrem :26:
Ah canım artık sabırda yetmiyor bazen yakubu karşına al konuş ben 2 gün önce yusufu karşıma alıp konuştuk içimdeki tüm sıkıntıları anlattım ve şükür olsunki iki gündür çok iyi davranıyor bana tabi bu bozulmayacak değil ama bozulmasın istiyorum çünkü artık çok yordu bu kavgalar üzüntüler sizde iyi olursunuz inşallah esinim iyi haberlerini bekliyorum
Selam devreler ,
Esintoşum sende limonisin sanırım ah ah askerlikten sonra her şey güzel olcak diye avuttuk kendimizi hep
Bizde fena değiliz ama sık sık görüşmüoruz sorun etmeye kalksam hep tartışma işte bide iş bulma süreci var benim zaten şansım yokta bana bu konuda güvenme diye söyledm zaten bulurum bulamam ama onun garanti iş bulması lazım ama çok sıkıntılı bir süreç cidden iş olsa en azından bi sorun dahaa yok olcak ama cidden iş bulmak zor bakalım kalıcılık nolcak ne zaman bulcak her şey sıkıntı stres
Hayret sonunda devrelerimden biri gözüktü
Limoni ne kelime konuşmuyoruz, görüşmüyoruz. Burda olup olmaması pek birşey ifade etmiyor devrem.
İnşallah en kısa sürede bulur ve bulursun iş canım. Elbet bulursunuzda demekki biraz uğraş gerektiriyor. Sabır sabır..
Onun ailesinden de kaynaklı diodun ya iş yerinden bırakmıolar diye seninkiler de çocuk geldi onu direkt bunalıma soktular şimdi de çık çıkabilirsen bi rahat bıraksalardı gör bak böyle olmazdı siz daha oturup konuşamadnız bizim gibi...valla Esintoş bana kalsa ben pek bulmakta istemiyorum eve uzak olan bir yer de hem evi hem işi idare etmek zor evlenirsek eğer yakınlarda olursa olur yoksa bu konuda ben açıkça konştm ben çalışırım çalışamam diye belki birz bencillik gibi ama napimm benim düzenli bir iş hayatım olmadı zaten aman hayırlısı o bulsunda önce kendini bi garantiye alsın belki bende evlenicne bulurum ya da evden bişiler yapar destek olurum ben kendimi takmıorum onun bulması daha önemli ...çok büyük sorun cidden o da oturmaktan sıkılıo ee görüşemiorz edemioruz her şey sıkıntı ya rahatlayamadık valla askerlik bitsin derin nefes alcaz diyoduk hepimiz ama boğulduk
Konuşmaktan ben sıkıldım bebeğim. Kendi anlasın derdimi..
İnşallah bozulmamzsınız böyle gider canım
İnşallah en kısa sürede anlar canım seninde sıkıntıların bitsin şurda ne kaldı düğüne yüzünü güldürsün artık yakubun esinim.
Ay inşallah bozulmaz canım bende hep bunun için dua ediyorum yarın büyük gün ailemle tanışacak
kızlar yemn törenine haftaya ankara polatlıya giden yok mu
Canım bu topiğin devrelerinin yemin töreni geçen yıldı
Benimde askerim Ankara/güvercinlikteydi 2 hafta oluyor kavuşalı. Darısı başınıza
94/1 diye yazdım ben oraya pardon seneye yerinizde olmak dileğiyle
Sorun değil canımSeneye sizde 95/1 'lere torun torun diye bağrınıza basarsınız inşallah
ahh inş. tatlım
Şaka gibi geliyor ama inan geçiyor canım sen bile anlamıyorsun
daha çok var biraz zor geçicek
En azından hiç 460 kelimesiyle tanışmadınız bebeğim
Zar da olsa, zor da olsa geçiyor. Geçen yıl bu zamanlarda mesela ben hüngür hüngür ağlıyordumGideli henüz 16 güncük olmuştu ama şimdi geleli 2 hafta oluyor bak
daha yeni gelmiş en güzel zamnlarınız şimdi
Geldiği ilk günü hiç bi güne değişmem, en güzel zamanlarımız askere gitmeden önceydi canım
Şuan yarım saatlik bi mesafe var aramızda ama inan görüşemiyoruz, bu daha zor
Çok hayal kurma yani geleceği günle ilgili çünkü genel olarak hayal kırıklığına uğruyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?