- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
Arar canım sıkma canını müsait olmuyorlar yemin törenine hazırlanıyorlarmış benimki öyle diyor vakit bulamıyorlarmış yoksa akılları hep bizde.
Selam kızlar aranıza bende katıldım. Allah hepimizi askerlerimizle sağ salim kavuşmamızı nasip etsin :)
3 sabahtır askerimin sesiyle uyanıyorum :)
Allah kavuştursun canım nerde şu an acemiliği ? bizde öğlenleri konuşuyoruz günde 1 kere de olsa yetiyo sesini duymak =)
Amiin canım amin cümlemizi :) İzmir Narlıdere seninki nerde canım ?
benimki zonguldakta canım
Çok zor ya. Önceden telefon elimizden düşmezdi şimdi 1 dk konuşmaya bile şükrediyorum :)
evet ama süreci kabul edersen daha kolay alışıyosun bende üzülüyorum bazen msj atma eğilimine giriyorum keşke arasa diyorum ama orda emir altındalar boş kaldıkları zamanda bile toplu hareket ediyolarmış bi kere aramasına bile şükretmek lazım hiç konşmayanlar var
kesinlikle öyle canımusta birlikleride güzel bir yere düşer inşallah.
inşallah ya tek duam bu şu anda bizim acemilik 75 gün...senin askerin rahatı nasıl iyimi ?
Bizimkide 75 gün. Yemeklerden şikayetçi birde sıkılıyorum dayanamıyorum diyor sürekli sesi her aradığında ağlamaklı geliyor teselli ediyorum ama geçecek sonuçta zaman durmuyor ki.. Senin askerin nasıl canım ?
bizimki çok şükür şu anda iyi yemekleride güzelmiş her şey yolunda gibi sesi iyi geliyo inşallah hep böyle devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?