93/1 yarenleri burayaa

Ben sülüsten hesaplamadım ayın 6 sında teslim oldu. Askerimde yok ayın 4'den hesapla dedi bende öyle yaptm ama eğer sülüsten oluyorsa 441 oluyor..

hakkımızda hayırlısı olsun valla 2013 geçsinn bi an önce hızla su gibi başka bir şey istemiyorum artık..şimdi en yakın yemin töreni var inşallah gidicem bende

hakkımızda hayırlısı olsun valla 2013 geçsinn bi an önce hızla su gibi başka bir şey istemiyorum artık..şimdi en yakın yemin töreni var inşallah gidicem bende

İnşallah çabucak geçer ya.. bizimde 22 gün sonra yemin töreni var kayınpederim götürecek inşallah :)

ankara genelde iyi yerlere gönderiyor ama doğuya attığıda var bi tanıdığım 92/4 lerden bizim burdan hatta ankarada yağtı acemiliğini şuan istanbul tuzlada usta birliği. hani ne desem yalan olur pek bilgi sahibi değilim. 75 gün demişsin. iç güvenlik eğitimi alıyorlarsa ve tim olarak dağıtım yapılıyorsa batı olma şansı düşük sadece bunu söyleyebilirim..

kızlar yemin törenine giderken bir şey götürcekmisiniz ??

canım eğer gittiğiniz yerde bir tanıdığınız varsa eğer götür. uzak bi yerse yolluk falan yap. dönüşte eğer askerin sizinle dönerse oda yemiş olur. biraz ağzı tatlanır :) ama tanıdığınız yoksa askeriyede pek izin vermiyorlar öyle içeriye bol bol çanta poşe sokmanıza haberin olsun. yap ufak saklama kplanına koy toplam bir poşet olsun hepsi canım. orda pürüz çıkmasın sonra :)

canım çok sağol bilgilerin için...bizim acemilik 75 gün heralde dönemez diye düşünüyorum 75 gün sonra dağıtım olcak..sizin şafak kaç ?

Aynen canım belirsizlik kötü maalesef... hep bir belirsizlik askerlik...
İnş olmaz gittiği yerde devrecilik canımmm
Öyle canım ya evet
İnşallah
Selam kızlar aranıza bende katıldım. Allah hepimizi askerlerimizle sağ salim kavuşmamızı nasip etsin :)
3 sabahtır askerimin sesiyle uyanıyorum :)
Hoşgeldin canım Allah kavuştursun seni de
Çok güzel oluyo onun sesiyle uyanmak ya ben de 6 gündür öyleyim
kızlar egtımler kac gibi bitiyo bı fıkrınız varmıı?:26:

Canım aramadı mı daha senin askerin :26:

Kartı bitmiş olabilir mi veya telefonlar falan bozulmuştur belki :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…