- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
İnşallah canım. Askerim çok yemek seçiyordu o yüzden bu kadar zorlanıyo ama işte mecbur :)
inşallah alışır o da kolay değil ama yapcak bir şeyde yok
Sizin şafak kaç canım ?
daha 1 hafta oldu gideli canım sülüsünü aldığı tarihten sayarsak atarsa 445
Ben sülüsten hesaplamadım ayın 6 sında teslim oldu. Askerimde yok ayın 4'den hesapla dedi bende öyle yaptm ama eğer sülüsten oluyorsa 441 oluyor..
hakkımızda hayırlısı olsun valla 2013 geçsinn bi an önce hızla su gibi başka bir şey istemiyorum artık..şimdi en yakın yemin töreni var inşallah gidicem bende
İnşallah çabucak geçer ya.. bizimde 22 gün sonra yemin töreni var kayınpederim götürecek inşallah :)
bizde söz nişan yok ama gidicem inşallah :)
O da olur canım hele bi gidip gelsin de askerin bizim ki zaten aceleye geldi :)
hayırlısı olsun canım
Sağol tatlım darısı başınaa :)
canımm öncelıkle ellerıne kollarına sagllk herseyıı gayet guzel acıklamısın. bende 93/1 kurbanlarındanmallahım hepımzıı sag saglım askerlerımıze kazasz belasız kavustrmayı nasp etsın. Benım kıymetlım ankara etimesgutta suan hergun arıo konsyrz egııtmlerden nefret edıo kendısıı cok gereksız ezıyet sporda deıl spor olsa seve seve yaparım dıodu. dun aradıgında 91lerden bı cocukla konusms cocugu kafaya almıs herlde cocukta gıdp benımkının kmutanyla knusms benımkını artık kogus nöbetcısı yapmıslar artık egıtımlere cıkmıomş bırzda agzı laf yapıo. sansımıza geldı dıyelm ılk gunler cok zorlanıodum su aralr cok mtluyum btun gun nbet tuttugu ıcın klubeden saatlerce telefnla konsyrz herseyı anlatıo bna. hatta doğuya gıtmekk bıle ıstyoo rrahatlık acısından orası daha rhatmış 75 gun acemılk yapcak sence neryee gönderırler bı bılgın varmı?
kızlar yemin törenine giderken bir şey götürcekmisiniz ??
canım eğer gittiğiniz yerde bir tanıdığınız varsa eğer götür. uzak bi yerse yolluk falan yap. dönüşte eğer askerin sizinle dönerse oda yemiş olur. biraz ağzı tatlanır :) ama tanıdığınız yoksa askeriyede pek izin vermiyorlar öyle içeriye bol bol çanta poşe sokmanıza haberin olsun. yap ufak saklama kplanına koy toplam bir poşet olsun hepsi canım. orda pürüz çıkmasın sonra :)
Öyle canım ya evetAynen canım belirsizlik kötü maalesef... hep bir belirsizlik askerlik...
İnş olmaz gittiği yerde devrecilik canımmm
Hoşgeldin canım Allah kavuştursun seni deSelam kızlar aranıza bende katıldım. Allah hepimizi askerlerimizle sağ salim kavuşmamızı nasip etsin :)
3 sabahtır askerimin sesiyle uyanıyorum :)
kızlar egtımler kac gibi bitiyo bı fıkrınız varmıı?:26:
kızlar egtımler kac gibi bitiyo bı fıkrınız varmıı?:26:
Hoşgeldin canım Allah kavuştursun seni de
Çok güzel oluyo onun sesiyle uyanmak ya ben de 6 gündür öyleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?