93/1 yarenleri burayaa

24 müüü

28inde verilmeye başlandı canım ama silüsler :44:

4 Mayıs 2014te gelecek diye hesapladım ben işte 15 ay oluyo. 454 gün

460tan hesaplamışsın sen :26:

21'inde gideceği yer belli oldu 24 de sülüs tarihi canım :) ya şu sülüs denilen şey kağıt parçası değil mi??

eğer sülüsten hesaplarsam 441 oluyo bizimde sanırım anlamıyorum ya :)

aradi tatlım sonunda cok yorgundu sesi

valla komutana bağlı galiba konuşma falan olursa eğitim sırasında molaları kesiyolarmş baştan yapıyolarmış falan ya da herkesin gittiği birliğe ve eğitime göre farklı bi saat olabilir canım

öle herlde canım ama aksam 7 gibi bitiyo sanırım

21'inde gideceği yer belli oldu 24 de sülüs tarihi canım :) ya şu sülüs denilen şey kağıt parçası değil mi??

cnm bızımde suls tarıhı 31 ocak ama 4 subattan snra asker sayılıyorum demişti bende ona göre hesapladım daha onlarda bılmıo tam safagı ustasında net olrk bellı olurmus öle konuşmuştuk.. hoşgeldin aramiza bu arada

O zaman benim ki de 446 mı oluyo ya Hoşbulduk kardeşim

Canım o kağıdı aldığı gün değil silüs tarihi o kağıdın içinde 2 tarih yazıyomuş. İlk tarih silüs tarihi yani o günden itibaren asker sayılıyolar. İkinci tarih de teslim tarihi. Teslim tarihinden 2 gün öncesi oluyomuş sanırım genelde silüs kesim tarihi.

aradi tatlım sonunda cok yorgundu sesi

öle herlde canım ama aksam 7 gibi bitiyo sanırım

Aramasına çok sevindim canım ya

Olacak artık o yorgunluklar mecbur

Biz sabah konuştuğumuz için daha yorgun sesini duymadım hiç

ne guzel bende moreli bozuk dıe uzuluyodum morelim iyide cok yorgunum dedi ama mecburen bukdr kişi baska turlu adam olmaz dıo haklılar yani hala refuze işi bellı diil ya gidememiş egtımlerden hastaneye senınkı nasıl canım sbh mı konustunuz en son

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…