- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
aynen öyle cnm ama gittiler artık yapıcak bişi yok dua etmekten baska allah onlari ailelerine ve bizlere bagıslasinaynı durumdayız hepmiz..
cnm bızımde suls tarıhı 31 ocak ama 4 subattan snra asker sayılıyorum demişti bende ona göre hesapladım daha onlarda bılmıo tam safagı ustasında net olrk bellı olurmus öle konuşmuştuk.. hoşgeldin aramiza bu arada
amin canım amin dua ederken zaten bütün askerlerimizi diyorum hep...
Benim askerim de 460tan sayıyo orda öyle demişler ama yanlış demişler işte
Öğrenir yakında ben de söylemedim yanlış demişler diye öğrenince 5 gün birden azaltsın kendi bi şaşırsın mutlu olsun yavrum
öyle ya gittiler 1 hafta oldu anca bugün banyo yapcaklarmış falan insan nolursa olsun ne kadar rahat olursa olsun üzülüyo ya
ne guzel bende moreli bozuk dıe uzuluyodum morelim iyide cok yorgunum dedi ama mecburen bukdr kişi baska turlu adam olmaz dıo haklılar yani hala refuze işi bellı diil yagidememiş egtımlerden hastaneye senınkı nasıl canım sbh mı konustunuz en son
evet banyo yapılıyormş bugün. askerimle şimdi konuştummmm :)
her yerde aynı şeyler demekki allah yar ve yardımcıları olsun
Canım o kağıdı aldığı gün değil silüs tarihi o kağıdın içinde 2 tarih yazıyomuş. İlk tarih silüs tarihi yani o günden itibaren asker sayılıyolar. İkinci tarih de teslim tarihi. Teslim tarihinden 2 gün öncesi oluyomuş sanırım genelde silüs kesim tarihi.
anladım tatlım sağol :)
aynen canım
haha evet inş bızimkiler yanlış diildir pekmezim
Uyumuş kalmıştır dedim de daha yatmamışlardır heralde ya hatlar karıştı
Uyumuş kalmıştır dedim de daha yatmamışlardır heralde ya hatlar karıştı
O da doğru ya başka türlü olmaz sonuçta yani eğitimde çeksinler sıkıntıyı da ustaları rahat olsun inşallah..
Bişeyi mi var ki senin askerinin yoksa herkes mi gidip hastaneye muayene oluyo :26:
Benimkini de yemekhaneye vermişler canım işte sabah 5.5ta kalkıp o tabüldotları dağıtmışlar bugün sonra da toplamışlar falan. Bi süre böyle diyo uyumuş kalmıştır yatar yatmaz
Sabah arıyo bi bi de öğlen yemeğinden sonra arıyo canım çok şükür halimize ya
Sabah aradıktan sonra da zaten akşamı edemiyorum bi türlü
evet canım kesınlıkle sukurler olsun
benım askerımın bel fıtıgı var raporlarını falanda göturdu giderken egıtımde komutanları onu fazla zorlamıolarmıs raporlu die refuze olursa işte tatlım komando olmicak inş refuze olur onu beklıyorum yani canım oda buyuk ıhtımal refuze olurum herkese soruyolar bana sormadılar dıo ama bakalım onun haberı bı gelse rahatlıcam..
dun aksam arıcam demişti aramadi bugun aksam anca aradı calısıyorum bıde iş yerınde zaman gecmek bılmedi o aramadan rahatlıyamıorm işi salladim resmen bugun
Daha yatmamışlardır yatmaya hazırlanıyorlardır canım
biz bi tek öğlen konşuyoruz valla insan diyo acaba akşama doğru da çalar mı her çalan telefonda bakıyorum ama yok neyse diyorum buna da şükür...
Ne demek canım
Bir dahaki aramasında sorayım o zaman şu tarihi :) fazla saymaktansa doğru düzgün sayalım
Ay ben de işi olup da çalışan okulu olup giden ne şanslıdır diyorum işte tüm gün evdeyim ya
Gözlüklü olanı bile yapmıyolarmış komando canım olmaz senin askerin de bel fıtığı varmış ciddi bişey sonuçta yani. İnşallah refüze olur bi an önce
Öyledir canım ben artık güne erken başlayınca bu saati 11 falan gibi düşündüm bi an
Geçmemiş meğer hiç
Senin yine telefonun çalıyomuş benim hiç çalmıyo da. Sadece o arayınca bi ötüyo işte
Bence de sor tabi fazla fazla sayma boşuna
Öyledir canım ben artık güne erken başlayınca bu saati 11 falan gibi düşündüm bi an
Geçmemiş meğer hiç
Doğrudur benimde öyle oluyo canım saat 7 de uyandırıyor daha uyuyamıyorum sonra öğlen konuşuyoruz bugün bir ilki yaşadık. Toplam 25 dk konuştuk ve şok oldum :)
ya valla ben aradığında da heycandan kalbim çarpıyo ne diceğimi falan unutuyorum çok tuhaflaştım böyle dilim tutuluyo resmen
Ay ben de işi olup da çalışan okulu olup giden ne şanslıdır diyorum işte tüm gün evdeyim ya
Gözlüklü olanı bile yapmıyolarmış komando canım olmaz senin askerin de bel fıtığı varmış ciddi bişey sonuçta yani. İnşallah refüze olur bi an önce
Geçmemiş meğer hiç
Senin yine telefonun çalıyomuş benim hiç çalmıyo da. Sadece o arayınca bi ötüyo işte
Bence de sor tabi fazla fazla sayma boşuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?