- 12 Şubat 2013
- 7.374
- 552
- 398
- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
biz en fazla 4 dk konuşuyoruz bugün telefon kartıda bitti inşallah alabilir sıra varmış
O duygular da çok güzel ama
Askerin de fark ediyo mu o halini
bizde ya 3 ya da 4 dk konuşuyorduk ama diyorum ya bugün bir ilki gerçekleştirdik :) gitti gideli 3 kart bitirmiş bizimkide.
Öyledir canım ben artık güne erken başlayınca bu saati 11 falan gibi düşündüm bi an
Geçmemiş meğer hiç
Doğrudur benimde öyle oluyo canım saat 7 de uyandırıyor daha uyuyamıyorum sonra öğlen konuşuyoruz bugün bir ilki yaşadık. Toplam 25 dk konuştuk ve şok oldum :)
biz en fazla 4 dk konuşuyoruz bugün telefon kartıda bitti inşallah alabilir sıra varmış
Biz de işte sabah kısa konuşuyoruz canım özellikle bugün çok kısa konuştuk 9 gibi aradı yemekhaneyi toparlamışlar anca oldu diyo. Sonra 2 3 dakika konuştuk koştur koştur gitti eğitime mi dedi bişey dedi hatırlamıyorum şimdi
Alır canım alır inşallahO ankesörlüden çaldırsın kapatsın sen ara hemen öyle daha uzun dayanır kart.
aynen tatlım yaa inşş tkrar aradı geneee ay nasıl bı mutluluk buuburdayken aradıgında böle olmazdim
fark ediyodur heralde konuşamıyorum çünkü yemin törenine gidersem görünce naparım bilmiyorum aileside olurr uzaktan bi sarılırım :)
ama telefonda resmen kal geliyo arıycağı saate yakın genelde aynı saatlerde arıyo başlıyo kalbim çarpmaya heycanlanıyorum içim içime sığmıyo
Kızlaaar benden bugünlük bu kadar :) yarın gene devam edelim iyi geliyor.
İyi akşamlar yarenlerim
söylüyorum ama işte yok yok diyo vakit geçmesin diye ne derse tamam diyorum :)
Kıymet bilmiyoruz demek ki ya. Konuş mutlu ol işte burdayken adam gibi de mi ama yok illa o 6 dakikaya bişeyler sığdırma çabasını yaşamak gerekiyo demek ki anlamak için
Kısıtlı vakit ya ondan oluyo ya ben de hızlı hızlı konuşuyodum ilk günler çok kısa sürcek diye şartlandırmışım kendimi epey
Yemin törenine gidiyosun demekHiç kıskanmadım
İyi akşamlar canım görüşürüz yarın
Benimki de başta yok yok diyodu sonra konuşurken konuşurken çat bitti kartı. Aradım direk açtı ikimiz de 2 5 saniye falan sustuk önce emin olamadık karşıda kim var diye
Sonradan ikna oldu benimki de işte dedim arada çaldır kapat ben arayım
Gerçi çaldırsa da anlayamam heralde ilk çalışında açıyorum direk
valla yemin törenine gitmeyi çok istiyorum bu hayata bi kere geldik bu da bi kere olcak bir şey nolursa olsun gitmek istiyorum kararlıyım tabi allah nasip ederse
Nişanlı mısınız canım?
Okuyo musun çalışıyo musun?
Bunlar varsa kolay gidersin diye düşünüyorum :26:
aile arasında bir şey yok 5 sene olcak 2 ay sonra ...ikimizin aileside biliyo tabi ama sonuçta aile arasında bi şey yok diye babam ne der bilmiyorum..ben mezunum ama işsiz mezunlardan iş bulamıyorum bu konuda kısmetsizim
Hee anladım ..
Gidersin inşallah :26:
inşallah canımm...sizde söz nişan var mı
Yok daha küçüğüm ben
Onun ailesi biliyo benim ailem bilmiyo bile daha
18 yaşındayım
bayağı küçüksün bana göre tabi bende 25 =)
Enee abla diyim o zaman
Ama neden bu zamana kadar beklettiniz ki siz askerliği :26:
Yapıp geliverseydi zamanında şimdiye nişanlıydınız belki
yok canım ne ablası aaaaa :) ya ne biliyim bi türlü olmadı kısmet bu zamanaymş heralde şimdi işte gidip evlilik için engeli yok etmek istiyoruz bende iş bulsaydım çok iyi olcaktı ama hala iş falan yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?