93/1 yarenleri burayaa

O duygular da çok güzel ama

Askerin de fark ediyo mu o halini

fark ediyodur heralde konuşamıyorum çünkü yemin törenine gidersem görünce naparım bilmiyorum aileside olurr uzaktan bi sarılırım :)

ama telefonda resmen kal geliyo arıycağı saate yakın genelde aynı saatlerde arıyo başlıyo kalbim çarpmaya heycanlanıyorum içim içime sığmıyo

Kızlaaar benden bugünlük bu kadar :) yarın gene devam edelim iyi geliyor.
İyi akşamlar yarenlerim

Biz de işte sabah kısa konuşuyoruz canım özellikle bugün çok kısa konuştuk 9 gibi aradı yemekhaneyi toparlamışlar anca oldu diyo. Sonra 2 3 dakika konuştuk koştur koştur gitti eğitime mi dedi bişey dedi hatırlamıyorum şimdi

biz en fazla 4 dk konuşuyoruz bugün telefon kartıda bitti inşallah alabilir sıra varmış

Alır canım alır inşallah O ankesörlüden çaldırsın kapatsın sen ara hemen öyle daha uzun dayanır kart.

söylüyorum ama işte yok yok diyo vakit geçmesin diye ne derse tamam diyorum :)

aynen tatlım yaa inşş tkrar aradı geneee ay nasıl bı mutluluk buu burdayken aradıgında böle olmazdim

Kıymet bilmiyoruz demek ki ya. Konuş mutlu ol işte burdayken adam gibi de mi ama yok illa o 6 dakikaya bişeyler sığdırma çabasını yaşamak gerekiyo demek ki anlamak için

Kısıtlı vakit ya ondan oluyo ya ben de hızlı hızlı konuşuyodum ilk günler çok kısa sürcek diye şartlandırmışım kendimi epey

Yemin törenine gidiyosun demek Hiç kıskanmadım

Kızlaaar benden bugünlük bu kadar :) yarın gene devam edelim iyi geliyor.
İyi akşamlar yarenlerim

İyi akşamlar canım görüşürüz yarın

söylüyorum ama işte yok yok diyo vakit geçmesin diye ne derse tamam diyorum :)

Benimki de başta yok yok diyodu sonra konuşurken konuşurken çat bitti kartı. Aradım direk açtı ikimiz de 2 5 saniye falan sustuk önce emin olamadık karşıda kim var diye

Sonradan ikna oldu benimki de işte dedim arada çaldır kapat ben arayım

Gerçi çaldırsa da anlayamam heralde ilk çalışında açıyorum direk

valla yemin törenine gitmeyi çok istiyorum bu hayata bi kere geldik bu da bi kere olcak bir şey nolursa olsun gitmek istiyorum kararlıyım tabi allah nasip ederse

Nişanlı mısınız canım?

Okuyo musun çalışıyo musun?

Bunlar varsa kolay gidersin diye düşünüyorum :26:

aile arasında bir şey yok 5 sene olcak 2 ay sonra ...ikimizin aileside biliyo tabi ama sonuçta aile arasında bi şey yok diye babam ne der bilmiyorum..ben mezunum ama işsiz mezunlardan iş bulamıyorum bu konuda kısmetsizim

Enee abla diyim o zaman

Ama neden bu zamana kadar beklettiniz ki siz askerliği :26:

Yapıp geliverseydi zamanında şimdiye nişanlıydınız belki

yok canım ne ablası aaaaa :) ya ne biliyim bi türlü olmadı kısmet bu zamanaymş heralde şimdi işte gidip evlilik için engeli yok etmek istiyoruz bende iş bulsaydım çok iyi olcaktı ama hala iş falan yok...

yok canım ne ablası aaaaa :) ya ne biliyim bi türlü olmadı kısmet bu zamanaymş heralde şimdi işte gidip evlilik için engeli yok etmek istiyoruz bende iş bulsaydım çok iyi olcaktı ama hala iş falan yok...

Demiyim mi yani

Hangi bölümden mezun oldun ki :26:

Biz de tecil ettirmiştik ama okul kaydını unutunca tecil bozuldu gitmek zorunda kaldı. İyi oldu sanırım iş konusunda hep engel oluyodu bu askerlik

Öyle imreniyorum ki sizlere.
Arayanınız var beklediğiniz yarinizin aradığı cananı var.
Ben nerelere gideyim bilmiyorum.
Gitmeden ayrıldığı yetmiyormuş gibi bir de bir hafta geçti aradan hiç aramadı.
Yüzüne hasretim,
Sesini duysam tüm dünya benim olacak.
Vefasız çıktı beklediğim adam.
Umrunda bile değilmişim anladım.
Boşuna bekliyorum sayıyorum.
Her akşam mektup boşuna yazıyorum okumayacak.
Bunları bile bile kalmayı tercih ederek yüzsüzlüğün dibine vuruyorum.
Her şeye rağmen seviyorum diyorum da yüreğim dayanmıyor bu kadar acıya.
Allahım hepinizi sevdiğinize askerleri de sevdiklerine kavuştursun.
Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…