93/1 yarenleri burayaa

Ay üzülme böyle ama ya şüphe etme

Dün eminim demiştin sevgisinden :26:

Arkadaşına ulaşabildin mi :44:

Böyle düşünme canım ne psikolojide olduğunu bilmiyorsun onun...
Tabkki seni terketmesi hata en sığınacağı zamanda...Haklısın sonuna kadar
Yüzsüzlüğün dibine vurdum demişsin 'aşk demek yüzsüzlük demektir birazda bunu unutma öyle düşünme...Herkes farklı konularda sevdiğine yüzsüzlük yapıyor inan.
Ama şunu söyliycem sana kendini yıpratma kimse için...1-2 hafta daha bekle sonra bekleme bana kalırsa.Senin bileceğin iş tabiiki ama hiç kimse senden değerli değil eğer bu adam 3 hafta seni aramazsa oradayken aramazsa...Unut gitsin derim değmezmiş

Bende öyle düşünmeye başladım artık. Onu ne zaman umursamazsam geri dönüp geliyor konuşmaya çalışıyor. Usta birliğinde beni mutlaka arayacak(yalnız kalınca arayacak kimsesi kalmayınca çünki onu deli gibi sevdiğimi biliyor) ama ben çantada keklik olmak istemiyorum.

Hayır canım arkadaşı okuyor mesajlarımı ama cevap vermiyor yapacak bir şeyim de yok artık...

Anladım canım :26:

Bence de 2 3 hafta kadar daha bi bekle ya da yemin törenine kadar hala ses seda yoksa ara bi kez ulaşmaya çalış yok yine olmazsa da önüne bak derim. Üzerine düşen her şeyi fazlasıyla yapmış olursun zaten böyle :26: Elimden geleni yaptım dersin başın dik :26:
Değmeyen biri için de 15 ay beklenmez

haklısın canım benim çok haklısın...
Arayacaktır ama sen sakına hemen yelkenleri suya indirme derim tabiiiki dayanamıycaksın ama biraz daha güçlü durmalısın onun karşısında.
sen onun hep seçeneği olmalısın yanlız kaldığındaki seçeneği değil
Allah sabır versin canım sana ve güç
herşeyin hayırlısını diliyorum senin için

Ben onu yeterince bekledim kaç seneden beri de tanıyorum çok pişman olacak çok ama iş işten geçtikten sonra ki pişmanlık hiç bir zaman işe yaramıyor daha bunun farkında bile değil..

Bu kararı alırken bile içim öyle acıyor ki..

Allah razı olsun sizler içinde hayır duaları edeceğim..

Haklısın canım en zor durum senin içinde bulunduğun durum yani. Onu da tanımıyoruz ki hani böyle kolayca arkasında bırakıp gidebilecek biri mi değil mi nası biri olduğunu bilmiyoruz biz :26:

En iyi sen tanıyosun onu atacağı adımı hepimizden iyi biliyosun.

Allah yardımcın olsun sabır versin sana :26:

Beklediğin insana da birazcık akıl fikir firaset versin

Kusuruma bakma ağır olduysa :26:

İyi biliyorum ne kadar alttan aldıysam benden o kadar uzaklaşmış meğer ayrıldığında anladım. En son görüşmemizde yüzüme bakarken gözlerinin içi gülüyordu oysa. Yalanı asla yoktur. Benim de hiç olmadı ona. Kaderimizde bu da varmış deyip katlanmaktan başka çaresi yok sanırım. Sizleride kendi dertlerimle üzdüm kusura bakmayın. Eğer ki ararsa yine yazarım ama her ihtimalle yanınızdayım inşallah..:))

Sağol canımm inşallah senin içinde hakkında hayırlısı olurrr...

Amin canım..

Yaz canım tabi haberdar et bizi. kötü olursan da yaz ararsa mutlu olunca da yaz

Paylaşıyoruz işte elimizden geldiği kadar

askerimle kısa konuştuk paşa korumaları için seçme varmış o da katılcakmış hakkımızda hayırlısı ya bugün içim bi tuhaf

Selam canım hoşgeldin. Benimde askerim izmir narlıderede bende hergün sabah onun sesiyle uyanıyorum sabah mutlu kalkıyorum onun için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…