93/1 yarenleri burayaa

sıkma canını cnm yaa bak konusmussunz daha benımkı aramadi dun aksam 2 kere konuştuk ilk konustugumzda yorgundu cok egtımlerden dolayı öyle yoksa alışmaya basladılar artık sıkma sen canını benmkınınde refzlıgı daha bellı olmadı onun haberını beklıyorum ama anca egtm bıttıkten snra arar heralde

Hoşgeldiniz 93/1 Asker yarenlerii..
Biraz geç oldu kusura bakmayın.
460 günlük zorlu yolculuk yeni başladı, çok zor ama geçiyorr günler geçmiyor gibi görünsede geçiyor.
Ben hala ilk geldiğim günü hatırlıyorum 400lerdeydim şimdi 177 sayıyorum.
Umarım herşey hepiniz için güzel gider.
Ne kadar alttan alın desemde ne kadar tartışmayın desemde olmuyor.
Ayrılıklara bile gidiyor bu durum. Ama dayanabileceğiniz kadar dayanın.
İnşallah hiç bir aksilik çıkmadan bu zorlu yolu bitirip askerlerinize kavuşursunuz..
Allahım hepinize Sabır versin.
Bu arada benim askerim acemiliğini etimesgutta, ustalığınıda urfa siverekte yapıyor.
Eğer yardım edebileceğim birşey olursa seve seve yardım ederim kızlar.

10 years diye bişey bakalım beğenmicek gibiyim ama kısmet artık

Benim askerim hastalanmış yaa hemen

hadı ya ne cabuk cnm yaa

sagol cnm hosbulduk bakalım bızım acemliler nereye cıkıcak..

Pek hoş gelmedik aslında ama hoşbulduk

Teşekkür ederiz yardım önerisi için

İnşallah en az zararla atlatırız şu askerliği :26:

Daha gitmedilermi canım ? :44:

Pekmezcimm korkma kış şuan ve grip salgını var.
Benimki haziranda gitmişti gider gitmezde hasta olmuştu bünye meselesi birazda tatlım sıkma canını

Ben dedim bak oralar yağmurludur kalın şeyler al yanına diye almamış sanırım

Her gün yağmur var diyo normal tabi üşütmesi

hadı ya ne cabuk cnm yaa

sagol cnm hosbulduk bakalım bızım acemliler nereye cıkıcak..

Evet canım ya sorma daha 1 hafta oldu gideli hemen kapmış şifayı yarın revire gidecekmiş.:26:

Daha gitmedilermi canım ? :44:

Pekmezcimm korkma kış şuan ve grip salgını var.
Benimki haziranda gitmişti gider gitmezde hasta olmuştu bünye meselesi birazda tatlım sıkma canını

gittiler tatlım kafam karıstı ustaları dicektim :)

ay cnm gecmıs olsun ya daha yenıler ya anca alısıcak bunyeleri benımkı sımdılık ıyı ama bakalım aksamı ıple cekıyorum arasın dıe

ay cnm gecmıs olsun ya daha yenıler ya anca alısıcak bunyeleri benımkı sımdılık ıyı ama bakalım aksamı ıple cekıyorum arasın dıe

ay onlar kendilerine dikkat etmiyolar ya bizde giderken neler koyduk botların içinde bütün gün falan diye ayak pudrası sprey falan sordum diyo ki vakit kalmıyo onları kullanmaya falan eğitimler başlamış zaten bugün sesi yorgun geliyodu biz günde bi kere öğlen konşuyoruz...cidden merak ediyorum şu askerliği biz kızlar yapsak bizim askerler alttan alırlarmıydı acaba

Sağ ol canım ya

Biz de 12de konuştuk bugün ararım dedi arayamadı

Sabah erkenden konuşsan bi türlüüü akşam konuşsan bi türlü. İkisinde de geçmiyo vakit ya arayasıya kadar ya da aradıktan sonra

walla onu bende merak edıyorum canım ama alırlardı herlde ya :)) benmde askerm aradı sımdı iyidi sesi cok sukur

Kızlaaaar iyi akşamlar. Bugün aradı ama çok soğuktu gene iyi konuştum gönlü hoş olsun diye ama görüşürüz dedi suratıma kapattı çok zoruma gitti daha da aramadı

kıyamam canım yaa kavgamı ettınız yoksa durup dururkenmı böyle oldu

Onun teyzesindeydim aradı sabah beni çağırdı yanına annem bıraktı oraya kendi teyzeme geçecektik gene annem alacaktı ordan da yok bana birden bağırıp çağırmaya başladı neymiş ben kendi kafama çıkıp gezip öyle gidermişim oysa ki nişanlandığımızdan beri dışarıya tek çıktığım yok. tamam aşkım şöyle böyle gene iyi konuştum onunla seni çok seviyorum dedim görüşürüz dedi pat telefon kapandı. Sonra da dayanamadım ağlamaya başladım uzakta olmasından çok surat yapmaları canımı sıkıyor

walla onu bende merak edıyorum canım ama alırlardı herlde ya :)) benmde askerm aradı sımdı iyidi sesi cok sukur

bizimki günde 1 kere aradığı için akşam arar mı diyemiyorum bugün koruma seçmeleri vardı noldu onu da merak ediyorum ulaşamamk ne kötü ya böyle üfff darlanıyorum

evet canım ya ztn zor durum bıde böyle olunca 2 katı cekılmez oluyo bide onun baska bıseye de moreli bozulmuş olabılır onlarında sartları agır alışmaya calısıolar.. bukdr buyutulecek bı konu deil uzme kendını bıraz toplarayınca kafasını gönlunu alır bence

canım bizimkide sesi yorgundu eğitimler spor falan da başlamış biz normal ben aşkm diyorum o hiç bir şey demiyo ama takmıyorum yani sesini duymak yeter her şeye sen bilirsin falan diyorum valla ama bugün dedim ki biraz ses çıkartsak biz kızlar hemen kavga ederler benden söylemesi ne psikolojiyse diyorum ya sanki biz burda çok sağlamız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…