- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
Film izliyorum ben
Çok sıkıldımAkşam hareketleniyo bizim topik ya
Sen napıyosun??
kızlarr napıyosunuz bugun sessiz kalmiş burasi
biz çok kısa konştk bugün paşa koruması için seçmeler varmış ona gitcekms aslında acemi birliği çok rahat ama bende karışmıyorm ya bugün biraz tuhafım sesi de yorgundu eğitim varmış falan bugün canım sıkkın
calısıyorum tatlım ara verdımde bı bakıyım dedim napıyo bızımkıler die
ne filmi izlion cnm
10 years diye bişey bakalım beğenmicek gibiyim ama kısmet artık
Benim askerim hastalanmış yaa hemen
Hoşgeldiniz 93/1 Asker yarenlerii..
Biraz geç oldu kusura bakmayın.
460 günlük zorlu yolculuk yeni başladı, çok zor ama geçiyorr günler geçmiyor gibi görünsede geçiyor.
Ben hala ilk geldiğim günü hatırlıyorum 400lerdeydim şimdi 177 sayıyorum.
Umarım herşey hepiniz için güzel gider.
Ne kadar alttan alın desemde ne kadar tartışmayın desemde olmuyor.
Ayrılıklara bile gidiyor bu durum. Ama dayanabileceğiniz kadar dayanın.
İnşallah hiç bir aksilik çıkmadan bu zorlu yolu bitirip askerlerinize kavuşursunuz..
Allahım hepinize Sabır versin.
Bu arada benim askerim acemiliğini etimesgutta, ustalığınıda urfa siverekte yapıyor.
Eğer yardım edebileceğim birşey olursa seve seve yardım ederim kızlar.
sagol cnm hosbulduk bakalım bızım acemliler nereye cıkıcak..
Hoşgeldiniz 93/1 Asker yarenlerii..
Biraz geç oldu kusura bakmayın.
460 günlük zorlu yolculuk yeni başladı, çok zor ama geçiyorr günler geçmiyor gibi görünsede geçiyor.
Ben hala ilk geldiğim günü hatırlıyorum 400lerdeydim şimdi 177 sayıyorum.
Umarım herşey hepiniz için güzel gider.
Ne kadar alttan alın desemde ne kadar tartışmayın desemde olmuyor.
Ayrılıklara bile gidiyor bu durum. Ama dayanabileceğiniz kadar dayanın.
İnşallah hiç bir aksilik çıkmadan bu zorlu yolu bitirip askerlerinize kavuşursunuz..
Allahım hepinize Sabır versin.
Bu arada benim askerim acemiliğini etimesgutta, ustalığınıda urfa siverekte yapıyor.
Eğer yardım edebileceğim birşey olursa seve seve yardım ederim kızlar.
Daha gitmedilermi canım ? :44:
Pekmezcimm korkma kış şuan ve grip salgını var.
Benimki haziranda gitmişti gider gitmezde hasta olmuştu bünye meselesi birazda tatlım sıkma canını
hadı ya ne cabuk cnm yaa
sagol cnm hosbulduk bakalım bızım acemliler nereye cıkıcak..
Daha gitmedilermi canım ? :44:
Pekmezcimm korkma kış şuan ve grip salgını var.
Benimki haziranda gitmişti gider gitmezde hasta olmuştu bünye meselesi birazda tatlım sıkma canını
Ben dedim bak oralar yağmurludur kalın şeyler al yanına diye almamış sanırım
Her gün yağmur var diyo normal tabi üşütmesi
Evet canım ya sorma daha 1 hafta oldu gideli hemen kapmış şifayı yarın revire gidecekmiş.:26:
gittiler tatlım kafam karıstı ustaları dicektim :)
ay cnm gecmıs olsun ya daha yenıler ya anca alısıcak bunyeleri benımkı sımdılık ıyı ama bakalım aksamı ıple cekıyorum arasın dıe
gittiler tatlım kafam karıstı ustaları dicektim :)
ay cnm gecmıs olsun ya daha yenıler ya anca alısıcak bunyeleri benımkı sımdılık ıyı ama bakalım aksamı ıple cekıyorum arasın dıe
ay onlar kendilerine dikkat etmiyolar ya bizde giderken neler koyduk botların içinde bütün gün falan diye ayak pudrası sprey falan sordum diyo ki vakit kalmıyo onları kullanmaya falan eğitimler başlamış zaten bugün sesi yorgun geliyodu biz günde bi kere öğlen konşuyoruz...cidden merak ediyorum şu askerliği biz kızlar yapsak bizim askerler alttan alırlarmıydı acaba
Sağ ol canım ya
Biz de 12de konuştuk bugün ararım dedi arayamadı
Sabah erkenden konuşsan bi türlüüü akşam konuşsan bi türlü. İkisinde de geçmiyo vakit ya arayasıya kadar ya da aradıktan sonra
Kızlaaaar iyi akşamlar. Bugün aradı ama çok soğuktugene iyi konuştum gönlü hoş olsun diye ama görüşürüz dedi suratıma kapattı çok zoruma gitti daha da aramadı
kıyamam canım yaakavgamı ettınız yoksa durup dururkenmı böyle oldu
walla onu bende merak edıyorum canım ama alırlardı herlde ya :)) benmde askerm aradı sımdı iyidi sesi cok sukur
Onun teyzesindeydim aradı sabah beni çağırdı yanına annem bıraktı oraya kendi teyzeme geçecektik gene annem alacaktı ordan da yok bana birden bağırıp çağırmaya başladı neymiş ben kendi kafama çıkıp gezip öyle gidermişim oysa ki nişanlandığımızdan beri dışarıya tek çıktığım yok. tamam aşkım şöyle böyle gene iyi konuştum onunla seni çok seviyorum dedim görüşürüz dedi pat telefon kapandı. Sonra da dayanamadım ağlamaya başladım uzakta olmasından çok surat yapmaları canımı sıkıyor
Onun teyzesindeydim aradı sabah beni çağırdı yanına annem bıraktı oraya kendi teyzeme geçecektik gene annem alacaktı ordan da yok bana birden bağırıp çağırmaya başladı neymiş ben kendi kafama çıkıp gezip öyle gidermişim oysa ki nişanlandığımızdan beri dışarıya tek çıktığım yok. tamam aşkım şöyle böyle gene iyi konuştum onunla seni çok seviyorum dedim görüşürüz dedi pat telefon kapandı. Sonra da dayanamadım ağlamaya başladım uzakta olmasından çok surat yapmaları canımı sıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?