93/1 yarenleri burayaa

bizimki günde 1 kere aradığı için akşam arar mı diyemiyorum bugün koruma seçmeleri vardı noldu onu da merak ediyorum ulaşamamk ne kötü ya böyle üfff darlanıyorum

aynen canım aynen anca onlar arayınca iştee bende hbr beklıyorum ama bugunde olmamiş kontorl nezaman cagırırlarsa artık beklıcez aksama arıcam dedi bakalm arıcakmi

Almasa da mecbur güzel konuşmak zorundayım burda olsa trip yapardım böyle yaptığı için. hatta ona da diyorum çoğu zaman orda bana surat yapma ama gelince istediğin kadar yap nasılsa yanımda olacaksın diye ama onun şeyi bana geçiyo sadece ne annesine ne de başkasına onlarla çok güzel konuşuyor ama sinirini moral bozukluğunu benden çıkarıyor..

Canı orda başka bişeye sıkılmış bence veya yorgunluktan böyle yapmış canım :26:

Ya da seninki askerlik psikolojisine girmiş daha şimdiden

Dün falan nasıldı aranız hani dediğin bişeyi yanlış falan anlamış onu kafaya takıp büyütmüş olabilir mi :26:

malesef canım öyle olucak bızede sıra gelıcek cnku ailesine böyle yapamaz nazlari bize gecıyo en cokta ceken bız olcaz

teyzesi bana aynen şunu dedi '' onlar orda kendilerini düşünüyor en çok yorgun oluyorlar moralleri bozuk oluyor fakat karşı tarafı hiç düşünmüyorlar '' ben bazen zor tutuyorum kendimi ağlamamak için telefonda sesini duyduğumda sırf onun morali iyi olsun diye telefonda yapmadğım şebeklik yok ama nafile..

çok erken girdi askerlik psikolojisine o zaman ben bunu anlamıyorum ya valla bi insan zorluk karşısında niye kişiliği tavrı değişir ki tam tersi kıymet bilmeleri gerekirken daha odunlaşıyolar galiba bence senin bi yanlışın yok aradğında gene hoş tut sen onu boşver canını sıkma bizimkide koruma seçmeleri varmış atlamış sen bilirsin hayrlısı olsun dedim kapatrken hadi görüşrüüz kendine iyi bak diyo ne aşkm ne bişe tuhaf geliyo bana da ama hepsi böyle sanırım ya

malesef canım öyle olucak bızede sıra gelıcek cnku ailesine böyle yapamaz nazlari bize gecıyo en cokta ceken bız olcaz

Kesinlikle öyle bebeğim. Ah bir gelse çekeceği var benden de iştee
Ayrıca birşey soracağım yavrum bana kartım bitiyor çaldırcam bundan sonra ararsın dedi. Normal kontor attırıp öyle mi arayacağım yada kontör hemen bitmesin diye bi konuşma hakkı falan mı yapmalıyım ?

Bence de canım Allah bize de bolca sabır versin
Kendine iyi bak bitanem dedim ne bakacağım ya sürün diyorlar dizlerim kanadı nasıl bakacağım diye tersledi beni olsun hayatım gene de iyi bak dedim tamam dedi..

biz de bi öğlen konuşuyoruz diyorum akşam insanın hiç mi vakti olmaz bi 2 dk zaten 2-3 dk konuşuyoruz hep falan ama sonra da diyorum bu kadar düşünürsem içinden çıkamıcam günde 1 kere aramasına bile şükretmek lazım hiç konşamayanlarda var

Canım arankazan var bende. Bugüne kadar o aradı hep dakika geldi bisürü bana. Bundan sonra çaldırırsa ben arayacağım. Öyle anlaştık. Ama her yöne dakika da yapabilirsin yani

ya zannettiler ki 1 hafta nasıl geçtise öyle geçicek eğitimler başladı sıkıya girdiler şimdi diolardır biz nereye geldik diye ...

Ben atladım biraz ama acaba senin askerin konuşurken arkasında yanında falan bekleyenler mi oluyo ki? O kadar kişinin içinde aşkım bitanem gibi hitaplar kullanmak istemiyodur belki :26:

Canım arankazan var bende. Bugüne kadar o aradı hep dakika geldi bisürü bana. Bundan sonra çaldırırsa ben arayacağım. Öyle anlaştık. Ama her yöne dakika da yapabilirsin yani

Her yöne dakika yaptığım zaman ankösörlü telefonu arayabiliyomuyum bebeğim ?

Ben atladım biraz ama acaba senin askerin konuşurken arkasında yanında falan bekleyenler mi oluyo ki? O kadar kişinin içinde aşkım bitanem gibi hitaplar kullanmak istemiyodur belki :26:

olabilir ya toplum içinde öyle konşmaları hiç sevmez normalde de hayırlısıyla 15 ayı geçirelim allah yardımcımız olsun biz yarenlerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…