- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
bizimki günde 1 kere aradığı için akşam arar mı diyemiyorum bugün koruma seçmeleri vardı noldu onu da merak ediyorum ulaşamamk ne kötü ya böyle üfff darlanıyorum
evet canım ya ztn zor durum bıde böyle olunca 2 katı cekılmez oluyobide onun baska bıseye de moreli bozulmuş olabılır onlarında sartları agır alışmaya calısıolar.. bukdr buyutulecek bı konu deil uzme kendını bıraz toplarayınca kafasını gönlunu alır bence
Onun teyzesindeydim aradı sabah beni çağırdı yanına annem bıraktı oraya kendi teyzeme geçecektik gene annem alacaktı ordan da yok bana birden bağırıp çağırmaya başladı neymiş ben kendi kafama çıkıp gezip öyle gidermişim oysa ki nişanlandığımızdan beri dışarıya tek çıktığım yok. tamam aşkım şöyle böyle gene iyi konuştum onunla seni çok seviyorum dedim görüşürüz dedi pat telefon kapandı. Sonra da dayanamadım ağlamaya başladım uzakta olmasından çok surat yapmaları canımı sıkıyor
Almasa da mecbur güzel konuşmak zorundayım burda olsa trip yapardım böyle yaptığı için. hatta ona da diyorum çoğu zaman orda bana surat yapma ama gelince istediğin kadar yap nasılsa yanımda olacaksın diye ama onun şeyi bana geçiyo sadece ne annesine ne de başkasına onlarla çok güzel konuşuyor ama sinirini moral bozukluğunu benden çıkarıyor..
canım bizimkide sesi yorgundu eğitimler spor falan da başlamış biz normal ben aşkm diyorum o hiç bir şey demiyo ama takmıyorum yani sesini duymak yeter her şeye sen bilirsin falan diyorum valla ama bugün dedim ki biraz ses çıkartsak biz kızlar hemen kavga ederler benden söylemesi ne psikolojiyse diyorum ya sanki biz burda çok sağlamız
Almasa da mecbur güzel konuşmak zorundayım burda olsa trip yapardım böyle yaptığı için. hatta ona da diyorum çoğu zaman orda bana surat yapma ama gelince istediğin kadar yap nasılsa yanımda olacaksın diye ama onun şeyi bana geçiyo sadece ne annesine ne de başkasına onlarla çok güzel konuşuyor ama sinirini moral bozukluğunu benden çıkarıyor..
malesef canım öyle olucak bızede sıra gelıcek cnku ailesine böyle yapamaz nazlari bize gecıyo en cokta ceken bız olcaz
çok erken girdi askerlik psikolojisine o zaman ben bunu anlamıyorum ya valla bi insan zorluk karşısında niye kişiliği tavrı değişir ki tam tersi kıymet bilmeleri gerekirken daha odunlaşıyolar galiba bence senin bi yanlışın yok aradğında gene hoş tut sen onu boşver canını sıkma bizimkide koruma seçmeleri varmış atlamış sen bilirsin hayrlısı olsun dedim kapatrken hadi görüşrüüz kendine iyi bak diyo ne aşkm ne bişe tuhaf geliyo bana da ama hepsi böyle sanırım ya
Kesinlikle öyle bebeğim. Ah bir gelse çekeceği var benden de iştee
Ayrıca birşey soracağım yavrum bana kartım bitiyor çaldırcam bundan sonra ararsın dedi. Normal kontor attırıp öyle mi arayacağım yada kontör hemen bitmesin diye bi konuşma hakkı falan mı yapmalıyım ?
Ayrıca birşey soracağım yavrum bana kartım bitiyor çaldırcam bundan sonra ararsın dedi. Normal kontor attırıp öyle mi arayacağım yada kontör hemen bitmesin diye bi konuşma hakkı falan mı yapmalıyım ?
ya zannettiler ki 1 hafta nasıl geçtise öyle geçicek eğitimler başladı sıkıya girdiler şimdi diolardır biz nereye geldik diye ...
biz de bi öğlen konuşuyoruz diyorum akşam insanın hiç mi vakti olmaz bi 2 dk zaten 2-3 dk konuşuyoruz hep falan ama sonra da diyorum bu kadar düşünürsem içinden çıkamıcam günde 1 kere aramasına bile şükretmek lazım hiç konşamayanlarda var
Canım arankazan var bende. Bugüne kadar o aradı hep dakika geldi bisürü bana. Bundan sonra çaldırırsa ben arayacağım. Öyle anlaştık. Ama her yöne dakika da yapabilirsin yani
Ben atladım biraz ama acaba senin askerin konuşurken arkasında yanında falan bekleyenler mi oluyo ki? O kadar kişinin içinde aşkım bitanem gibi hitaplar kullanmak istemiyodur belki :26:
olabilir ya toplum içinde öyle konşmaları hiç sevmez normalde de hayırlısıyla 15 ayı geçirelim allah yardımcımız olsun biz yarenlerinde
Her yöne dakika yaptığım zaman ankösörlü telefonu arayabiliyomuyum bebeğim ?
olabilir ya toplum içinde öyle konşmaları hiç sevmez normalde de hayırlısıyla 15 ayı geçirelim allah yardımcımız olsun biz yarenlerinde
Ararsın tabi canım sabit hat olarak geçiyodur onlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?