93/1 yarenleri burayaa

Ama 0232 li başlıyo başı sonrası her aradığında değişik olur dimi canım ?
Telefonumda arayan numaralarda bir sürü var böyle :)

Alayda bisürü ankesörlü olunca öyle oluyodur

Hepsi de birbirine benziyo o numaraların dikkat ettin mi hiç

Olur olur benim telefonda da hep o numaralardan var

Alayda bisürü ankesörlü olunca öyle oluyodur

Hepsi de birbirine benziyo o numaraların dikkat ettin mi hiç

Olur olur benim telefonda da hep o numaralardan var

Dikkat etmem mi her gece bakıyorum kaç dk konuşmusuz ne zman hangi numaradan aramış diye
Oluyorsa yaparım o zaman bebeğiim çok sağoooll. :)

Dikkat etmem mi her gece bakıyorum kaç dk konuşmusuz ne zman hangi numaradan aramış diye
Oluyorsa yaparım o zaman bebeğiim çok sağoooll. :)

Ben de yaa

Bi ara kaydediyim numaraları dedim her seferinde farklı numaradan arıyo yetişemedim valla başı sonu yok Ben de pes ettim sonra

Ne demek canım

Ben de yaa

Bi ara kaydediyim numaraları dedim her seferinde farklı numaradan arıyo yetişemedim valla başı sonu yok Ben de pes ettim sonra

Ne demek canım

Sabah beni uyandırda sesi o zaman iyiydi öküz demez mi bana aradğım için rahatsız oluyor musun seni uyandırıyorum ya diye saçmalama aşkım çok mutlu oluyorum dedi hıı tamam dedi öküz ya en dibi :)

Sabah beni uyandırda sesi o zaman iyiydi öküz demez mi bana aradğım için rahatsız oluyor musun seni uyandırıyorum ya diye saçmalama aşkım çok mutlu oluyorum dedi hıı tamam dedi öküz ya en dibi :)

Öküz deme kız askerine

Benimki hobi olarak beni uyandırdığı için normal zamanda da, sormadı hiç böyle bişey

Of kızlar benim sevdiceğimi bi kız aramış dün :44:

Alayı aramış onu istemiş daha doğrusu.

Ablasına sordum yok biz aramadık dedi.

Kim lan buuu

Birazdan çıkarım ya 1 saniye. Kimmiş o kız ? Sordun mu askerine canım ?

Bugün kendisi söyledi canım zaten ya.

Dün beni bi kız aramış sen miydin dedi. Ben de yok ben aramadım dedim. İsim misim bırakmamış mı dedim yok dedi. Şimdi de ablasına sordum yok aramadık biz dedi. Kuzenleri de hani öyle arayalım konuşalım soralım türünde insanlar değil :26:

Öfff kıza bak yaa takık mıdır nedir sinirimi bozdu benim

Sıkma canını asla canım eğitim gördükleri için çok yoruluyorlarmış benimkide aradı demin yorgunluktan ölecem dedi yoruldukları için öyle davranmışlardır hep alttan al motive et bizim sesimizle moral buluyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…