93/1 yarenleri burayaa

Askerlik yeterince can sıkıyor zaten bebeğim. Bir daha ararsa askerin sorsun mutlaka öğrensin. Sıkma canını bebeğim sende. Zaten öyle kızlar olmasa sinirimizi bozan pek bi insan türü yok bence haksız mıyım :)
Bu sefer ben çıkıyorum yarın devam ederiiiz bebeğim. İyi akşamlar :)

bilmiyorumki tatlım ceptenmi arıcakmiş eger oleyse ona göre kampanyalara bak derim heryöne falan

Of kızlar benim sevdiceğimi bi kız aramış dün :44:

Alayı aramış onu istemiş daha doğrusu.

Ablasına sordum yok biz aramadık dedi.

Kim lan buuu

uuuu cok sınır bozucu olmuşş canım sen takma kafana arastır bul hakkından geliriz pişman olur bıdaha arayamaz..
ama iyi yönden dusunelım belkı arkdsı flandır kanka falan ole biride olabılır :97:

belki dedim bi ihtimal akşam arar yok aramadı normalde aramıyo zaten akşam ama bu akşam bekledim çalmayınca da telefon oturdum ağladım moralim bozuldu

uuuu cok sınır bozucu olmuşş canım sen takma kafana arastır bul hakkından geliriz pişman olur bıdaha arayamaz..
ama iyi yönden dusunelım belkı arkdsı flandır kanka falan ole biride olabılır :97:

Yok kuzum biz karşı cins kanka olayına girmiyoruz ne o tahammül edebiliyo ne ben

Hayır madem aradın isim bıraksana yani işi kolaylaştır. Hadi bakalım bul bulabilirsen şimdi.

Sapık

Bir selamda buraya bırakayım Alt devrelerim nasılsınız diycem ama bir çoğunuz aramadı etmedi demişsiniz
Arkadaşlar bende sizin gibiydim acemideyken fakat eğitimler çoğalıyor başlarını kaşıycak vakitleri olmuyor o yüzden arayamamaları normal üstelik telefon sırası diye bir şeyde var.Lütfen sıkmayın kendinizi

Son düzenleme:

hoşbuldukk canm ınsallah alahm hepımızı sag salım kavustursun bnm askermde suan etımesgtta acemlkte neydı görevıı senn askernın?

ben yoklugunaa alıstımm artık askerımn o konuda zorlk cekmıorum kızlarr ama cok özleddiiimmm coookk 15 ay nasll gecckk merakk edıyorumm

bnim o kadar kolay olmadı malesef cunku hemen hemen hergn beraberdkk. İş cıkısımda bile o alıodu benı ılk gunler boslugaa dustmm ama allaha cok sukur alştım artk. Telefnla konsyrz sesı durgun oldumu cok üzülyrm ama mtluu oldumu neşeli geldımı sesı dunyalar benm oluyo sankıı esprıler yapıo falan. yeni yeni kıskanclıkları cıktı hava kararmadan ewde ol vs. gbii askerlk psikolojsne veryrmm onuda =))

Evet ya mutlu gelince sesi sanki her şey çok güzelmiş gibi hissediyorum ben de

Bizim o kıskançlıklar hep vardı

İyice şaşırıp da abartmasa onlara da alışığım

Sizin de askerliktendir. O alıyomuş sonuçta yani şimdi haberi bile olmuyo naptın eve vardın mı bi aksilik çıktı mı vs vs

aynen tatlım bunlar sorun deıl kıskansınn yeterkı ılgısız bırakmasın arasın sorsun kıskançlıgada katlanırız bız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…