- 12 Şubat 2013
- 7.374
- 552
- 398
- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
Bugün kendisi söyledi canım zaten ya.
Dün beni bi kız aramış sen miydin dedi. Ben de yok ben aramadım dedim. İsim misim bırakmamış mı dedim yok dedi. Şimdi de ablasına sordum yok aramadık biz dedi. Kuzenleri de hani öyle arayalım konuşalım soralım türünde insanlar değil :26:
Öfff kıza bak yaa takık mıdır nedir sinirimi bozdu benim
Kesinlikle öyle bebeğim. Ah bir gelse çekeceği var benden de iştee
Ayrıca birşey soracağım yavrum bana kartım bitiyor çaldırcam bundan sonra ararsın dedi. Normal kontor attırıp öyle mi arayacağım yada kontör hemen bitmesin diye bi konuşma hakkı falan mı yapmalıyım ?
Of kızlar benim sevdiceğimi bi kız aramış dün :44:
Alayı aramış onu istemiş daha doğrusu.
Ablasına sordum yok biz aramadık dedi.
Kim lan buuu
Kulübeden aradıkları için öyle canım benimde öyle 0232 devamı hep farklı arıyor.
bilmiyorumki tatlım ceptenmi arıcakmiş eger oleyse ona göre kampanyalara bak derim heryöne falan
belki dedim bi ihtimal akşam arar yok aramadı normalde aramıyo zaten akşam ama bu akşam bekledim çalmayınca da telefon oturdum ağladım moralim bozuldu
uuuu cok sınır bozucu olmuşş canım sen takma kafana arastır bul hakkından gelirizpişman olur bıdaha arayamaz..
ama iyi yönden dusunelım belkı arkdsı flandır kanka falan ole biride olabılır :97:
Hoşgeldiniz 93/1 Asker yarenlerii..
Biraz geç oldu kusura bakmayın.
460 günlük zorlu yolculuk yeni başladı, çok zor ama geçiyorr günler geçmiyor gibi görünsede geçiyor.
Ben hala ilk geldiğim günü hatırlıyorum 400lerdeydim şimdi 177 sayıyorum.
Umarım herşey hepiniz için güzel gider.
Ne kadar alttan alın desemde ne kadar tartışmayın desemde olmuyor.
Ayrılıklara bile gidiyor bu durum. Ama dayanabileceğiniz kadar dayanın.
İnşallah hiç bir aksilik çıkmadan bu zorlu yolu bitirip askerlerinize kavuşursunuz..
Allahım hepinize Sabır versin.
Bu arada benim askerim acemiliğini etimesgutta, ustalığınıda urfa siverekte yapıyor.
Eğer yardım edebileceğim birşey olursa seve seve yardım ederim kızlar.
ben yoklugunaa alıstımm artık askerımn o konuda zorlk cekmıorum kızlarr ama cok özleddiiimmm coookk 15 ay nasll gecckk merakk edıyorumm
ben yoklugunaa alıstımm artık askerımn o konuda zorlk cekmıorum kızlarr ama cok özleddiiimmm coookk 15 ay nasll gecckk merakk edıyorumm
bnim o kadar kolay olmadı malesef cunku hemen hemen hergn beraberdkk. İş cıkısımda bile o alıodu benı ılk gunler boslugaa dustmm ama allaha cok sukur alştım artk. Telefnla konsyrz sesı durgun oldumu cok üzülyrm ama mtluu oldumu neşeli geldımı sesı dunyalar benm oluyo sankıı esprıler yapıo falan. yeni yeni kıskanclıkları cıktı hava kararmadan ewde ol vs. gbii askerlk psikolojsne veryrmm onuda =))
Evet ya mutlu gelince sesi sanki her şey çok güzelmiş gibi hissediyorum ben de
Bizim o kıskançlıklar hep vardı
İyice şaşırıp da abartmasa onlara da alışığım
Sizin de askerliktendir. O alıyomuş sonuçta yani şimdi haberi bile olmuyo naptın eve vardın mı bi aksilik çıktı mı vs vs
aynen tatlım bunlar sorun deıl kıskansınn yeterkı ılgısız bırakmasın arasın sorsun kıskançlıgada katlanırız bız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?