93/1 yarenleri burayaa

Hepimizin Sevgililer Günü Kutlu Olsun kızlar Askerlerimiz yanımızda olmasada onların sağlıklı mutlu huzurlu olmaları bize bayram gibi geliyor.

sağol canım senin askerin nasıl alışmış mı artık

Ne demek canım inşallah iyileşir tez zamanda..
Aradı bugün dün için özür diledi düzeldik şimdi yoruluyorum sıkılıyorum özlüyorum diyor başka birşey dediği yok bende tek engelimiz askerlik git gel yanında olacağım sonsuza kadar diyorum o zaman gülüyor :)

valla şu 15 ay bi geçse 2013 bitsin başka bir şey istemiyorum artık ya zaman da geçmiyo gibi ya bakıyorum daha 1 hafta oldu gideli falan bende günde 1 kere konuşmaya alışamadım yaa benim arayasım geliyo tam böyle diyorum nereyi arıcam falan haber alamamak ne kötü birşey ya o arıcak diye bekliyosn

O durum aynı hepimizin canım telefonu elime alıyorum mesaj atayım yada arayayım çalışıyordur en fazla cevap verir diyorum içimden sonra kafaya dank ediyor askerde o diyorum.. Alışacağız ama dediğin gibi şu 2013 bir bitse kalan aylarıda yer bitiririz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…