- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
asansörlü telefondan arayacak canım ben çaldırırım geri dönersin demişti ne yapmalıyım ?
Yok kuzum biz karşı cins kanka olayına girmiyoruz ne o tahammül edebiliyo ne ben
Hayır madem aradın isim bıraksana yani işi kolaylaştır. Hadi bakalım bul bulabilirsen şimdi.
Sapık
Sevene hergun 14 subat kızlarrrrrr.. aşkımsız ılk 14 subat ve seneyede böyle olcak artık 2015te bızelere 14 subat sanırım
askerim hasta olmuş bi gündüz konuştuk aklım hep onda
Geçmiş olsun tatlım neyi varmış ?
ateşi falan çıkmış ya üşütmüş heralde meraktan birliği arıcaktım da şimdi o da telaşlanmasın diye aramadım
Çok geçmiş olsun canım.
sağol canım senin askerin nasıl alışmış mı artık
Ne demek canım inşallah iyileşir tez zamanda..
Aradı bugün dün için özür diledi düzeldik şimdi yoruluyorum sıkılıyorum özlüyorum diyor başka birşey dediği yok bende tek engelimiz askerlik git gel yanında olacağım sonsuza kadar diyorum o zaman gülüyor :)
valla şu 15 ay bi geçse 2013 bitsin başka bir şey istemiyorum artık yazaman da geçmiyo gibi ya bakıyorum daha 1 hafta oldu gideli falan bende günde 1 kere konuşmaya alışamadım yaa benim arayasım geliyo tam böyle diyorum nereyi arıcam falan haber alamamak ne kötü birşey ya o arıcak diye bekliyosn
O durum aynı hepimizin canım telefonu elime alıyorum mesaj atayım yada arayayım çalışıyordur en fazla cevap verir diyorum içimden sonra kafaya dank ediyor askerde o diyorum.. Alışacağız ama dediğin gibi şu 2013 bir bitse kalan aylarıda yer bitiririz..
evet canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?