- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
Geçecek canım geçecek :) bir bakmışız 004 gün kalmıışşş o günlerde gelecek İNŞALLAH :)
ay inşallah ya valla bende parfümü vardı hergün onu sıkıyorum üstüme
Onun gittiği gün onlarda kaldım kazağını aldım o kokuyo geceleri giyiyorum üstüme..
Ayrıca albayraklı tülbenti de var geceleri boynuma doluyorum..
valla çok zor bi durum ya onun sesini duyunca yüzümde güller açıyo ama günde bi kere konuşabiliyoruz böyle akşam olunca içim içimi yiyo ya
Geçecek canıım geçecek. Her gece yatmadan önce kendi kendime geçecek diye tekrarlıyorum..
Benim çıkmam lazım yarın devam ederiz tatlım iyi akşamlar. Askerinli rüyalar :)
ben asker saçını asker örtüsünü kınasını her bişeyini saklıyorum.parfümlerinide pek yazı okumak istemiyorum zaten kötüyüm 93/1 hatay iskenderun denizci olarak gitti.. çok özlüyorum hep beraberdk çok zor oldu bnm için..Allah'ım yardm ett bana bize.. cennet kokuluma tüm askerlerimize..daha fazla yazmak istemiyorum kendmi tutamyrm kızıyolar snra
benimde tutamadığım zamanlar oluyo günde bi kere haber alabiliyorum çok şükür ama insan sesini duymak istiyo ama yapcak bişey yok o arayınca dünyalar benim oluyo resmen...ama mecburuz bu duruma sabretmeye elden başka bir şey gelmiyo
bana ölcekmişim dayanamckmısım gibi geliyo :'( gideli çok olmadı ama dayanamıyorum alışamıyorum.
askerim hasta olmuş bi gündüz konuştuk aklım hep onda
Ne demek canım inşallah iyileşir tez zamanda..
Aradı bugün dün için özür diledi düzeldik şimdi yoruluyorum sıkılıyorum özlüyorum diyor başka birşey dediği yok bende tek engelimiz askerlik git gel yanında olacağım sonsuza kadar diyorum o zaman gülüyor :)
Benimki de hastalanmış canım ya dün bu kadar değildi bugün aradı ses falan gitmiş iyice
Revire de gidememiş zaten daha
Geçmiş olsun canım askerine :26:
Ayyy çok sevindim ben barışmanıza
Benimki de hastalanmış canım ya dün bu kadar değildi bugün aradı ses falan gitmiş iyice
Revire de gidememiş zaten daha
Geçmiş olsun canım askerine :26:
Ayyy çok sevindim ben barışmanıza
Öncelikle hepinizi allah kavuştursun diyerek başlıyorum söze. (tabiki bizleride).Ben 92/4 tertip yareni elif nesil.. Sevdiğim acemi birliğini ısparta-merkez de mayın arama tarama olarak yaptı. ve usta birliğimiz şırnak-seslice taburu... yani herhangibir ilçe değil bir üst bölge olan gabar dağının tepesine kurulmuş bir tabur malesef..kendisi çavuş ama ısparta tim halinde yetiştirdiği için her 16 kişilik timde nişancı mayın aramacı topçu sıhhieci vs. branşlar oluyor... bu ufak bir dip not olsun eğer sevdiği ıspartada olan varsa..
Can yoldaşlarım zor günler sizi bekliyor ama zaten bunu biliyorsunuz artık. Ben yeni yeni atlattım o zor günleri. İlk zamanlar daha bi ızdıraplı geçiyor kesinlikle bunu blirteyim. ama o 460 yazısının kutucukları (eğer şafak çizelgeniz varsa bilirsiniz yoksa yapın mutlaka) dolmaya başladıkça sanki içinizi bir huzur kaplıyor..bizim acemiliğimiz 75 gün sürdü. bunun avantajı ve dezavantajını anlatayım.
75 gün eğitim olan acemi birlikleri genellikle doğu ve güney doğuya gönderir. çünkü her eğitimi alırlar ve her şeye hazırdırlar.. 28 günlük acemilikler genelde batı ağırlıklı ve tekerli (tim değil ) dağıtım yapar. ve bu bir dezavantaj. çünkü doğuyada gönderir. bu şansa bağlı tamamen. yani sevgilim 28 gün acemilik yapıyor batıya gider demeyin..
şimdi 28 ve 75 günlük askerlerin eğitimleri arasında dağlar kadar fark var. ikiside doğuya gitti kim şanslı.. tabiki 75 gün yapan. çünkü adama zaten sürekli doğu eğitimi veriyorlar acemilikte kendini hazır hissetsin diye. dağa çıkarıp 3 gece yatırıyorlar sırtlarında 40 kg yük ile.. hatta abartıp helikopterle tepeye bırakıyorlar kendileri inebilcekmi diye.. benim sevgilim yaşadı hepsini.. ee bu asker kendini doğuya hazırlamasında ne yapsın. bu yonden biz şanslıydık işte. en azından eğitimini aldık..
tahminime göre sevdiklerinizi askere göndereli hemen hemen 1 hafta geçti. suan eğitimler başladı aramazsa üzülmeyin.. hele ki yemin töreninden sonra o askerlerin anasını ağlatıyorlar.. asker tiriplerine hazır olun şimdiden..
o size ne söylerse söylesin susun.. telefon kapatır kapatmaz gelinn buraya birbirinizle dertleşin yapçak başka birşeyiniz yok..Bu arada aklıma gelmişken bi arkadaşımız sormuş meslekçi olması iyi mi diye. veya nasıl seçilir. benim aşkımda lisede elektirik eloktronik okudu. üni. elektirik okudu ama meslekçi olarak seçilmedi. o tamamen komutana bağlı. yani zaten askerde ellerinde belge var genelde ona bakarak seçiyorlar meslek guruplarını ama işte oda artık şans..yani meslekçilerde doğuya gidiyor..kısacası biz ne yaparsak yapalım alnımıza ne yazıldıysa o olur bunuda unutmayın. doğuya mı gitti. kader bu hazırlıklı olun üzülmeyin paşalar gibi yapıp gelirler allahın izniyle.. evet bunları yazarken zorlanıyorum.. gerçekten içim acıyor.. bizim 92/4 ler çok şanssızdı çoğumuz uzak yerlere gönderdik. ve genelde doğu.. umarım sizin öyle olmaz.. son olarak istatiksel olarak genellikle doğuya gönderen yerleri yazayım..
Ispartaa...
Manisa/kırkağaç
İzmir/yeni foça
Erzincan.. bunlar nerdeyse kesin olan yerler.. bir kaç yer daha vardı ama unuttum. bu yerlerden biriyse refüze olmadığı taktirde büyük ihtimal doğu ve güney doğuya gider. belki bazılarınız kızacak bana neden böyle kesin konusuyorsun diye ama kendinizi hazır hissetmeniz için yazıyorum bunları..
kendinizi kışa hazırlayın yaz çıkarsa bahtınıza..
başkaa düşünüyorum yazmam gereken ne var diye :)
hıh buldum telefonda konusurken aman diyim çok dikkatli olun çünkü sizi can kulağı ile dinliyorlar ufacık bi şakayı bile ciddiye alma potansyeli yüksek olan bi dönemdeler şuanda..
sabırlı olunn o ne derse desin eğer seviyorsanız katlanmak zorundasınız.. Gelsinler bi ozamann boll boll acısını çıkarıcaz bunların :)
Kendinizi üzmeyin demiyorum ama elinizden geldiğince az üzülün olur muu :) telefonsa sakın ağlamayın yasakk :)
düğüne gidicem arkadaşlarımla gezicem alışveriş yapıcaz cinemaya şu film gelmiş gidicez arkadaşlarla falan bence bu tarz cümlelerde kullanmaktan sakının derim çünkü içlerinden geçer size söylemeseler bile ben burda ne zor şartlarda yaşıyorum onun aklı fikri gezmek tozmak demesin yazık :) KIYAMAM.. HEPSİ BİZİM ASKERİMİZ.. HEPSİNİ ALLAH SAĞ SALİM SEVDİKLERİNE KAVUŞTURSUN..
unutmayın birbirini tanımayan insanların birbirlerine yaptıkları dua daha çok kabul olur.. hepimiz için dua edelim. tüm askerler için.. sadece 1 kişi değil..
Eğer aklınıza bir şey gelirse bir sıkıntınız olursa biz 92/4 ler yanınızdayız buyrun gelin sayfamıza orda paylaşın sorununuzu :) gerçi biz bu aralar sizin sayfadayız daha çok nasıl olsa..
Haydi bakalım kızlar zaman birbirimize destek olma zamanı.. birimizz hepimiz hepimizzz birimiz içinn :) Şu 2013 bitsin de sizde bizde rahat bir nefes alıcazz sonunda..Şafak önemli değil kaç olursa olsun eninde sonunda bitecek bitmeye mahkum şafak bizden korksunn..
Felsefemiz hep aynıı; 1 GÜN GELECEK 1 GÜN KALACAK..
Sizleri seviyorumm :) gÖRÜşMeK ÜzErEe.. <3
Geçmiş olsun pekmo,revire gitsin mutlaka..
sizede geçmiş bitanem bizimki gitmiş iğne yapmışlar ama bi sabah konştk bi daa konuşamadk merak ettim
kızlarr 28 şubat askerımın doğum gnu o ankarada ben ızmırdeym napabilrm yardımnzaa ıhtycm varr??
Atkı veya boyunluk örebilirsin canım veya kazak falan alabilirsin orada bunlar lazım olur bir tek.Birde mektup yazarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?