93/1 yarenleri burayaa

Onun gittiği gün onlarda kaldım kazağını aldım o kokuyo geceleri giyiyorum üstüme..
Ayrıca albayraklı tülbenti de var geceleri boynuma doluyorum..

valla çok zor bi durum ya onun sesini duyunca yüzümde güller açıyo ama günde bi kere konuşabiliyoruz böyle akşam olunca içim içimi yiyo ya

valla çok zor bi durum ya onun sesini duyunca yüzümde güller açıyo ama günde bi kere konuşabiliyoruz böyle akşam olunca içim içimi yiyo ya

Geçecek canıım geçecek. Her gece yatmadan önce kendi kendime geçecek diye tekrarlıyorum..
Benim çıkmam lazım yarın devam ederiz tatlım iyi akşamlar. Askerinli rüyalar :)

ben asker saçını asker örtüsünü kınasını her bişeyini saklıyorum.parfümlerinide pek yazı okumak istemiyorum zaten kötüyüm 93/1 hatay iskenderun denizci olarak gitti.. çok özlüyorum hep beraberdk çok zor oldu bnm için..Allah'ım yardm ett bana bize.. cennet kokuluma tüm askerlerimize..daha fazla yazmak istemiyorum kendmi tutamyrm kızıyolar snra

benimde tutamadığım zamanlar oluyo günde bi kere haber alabiliyorum çok şükür ama insan sesini duymak istiyo ama yapcak bişey yok o arayınca dünyalar benim oluyo resmen...ama mecburuz bu duruma sabretmeye elden başka bir şey gelmiyo

bana ölcekmişim dayanamckmısım gibi geliyo :'( gideli çok olmadı ama dayanamıyorum alışamıyorum.

askerim hasta olmuş bi gündüz konuştuk aklım hep onda

Benimki de hastalanmış canım ya dün bu kadar değildi bugün aradı ses falan gitmiş iyice

Revire de gidememiş zaten daha

Geçmiş olsun canım askerine :26:

Ayyy çok sevindim ben barışmanıza

Benimki de hastalanmış canım ya dün bu kadar değildi bugün aradı ses falan gitmiş iyice

Revire de gidememiş zaten daha

Geçmiş olsun canım askerine :26:

Ayyy çok sevindim ben barışmanıza

sizede geçmiş bitanem bizimki gitmiş iğne yapmışlar ama bi sabah konştk bi daa konuşamadk merak ettim

bu paylasımın ıcın cook tsk ederım
benımde askerım ıspartada yazındada belırttıqın qıbı doguda olsa quneydoquda olsa ınsanın kaderınde ne varsa o olur
Allahım hakkında hayırlı olanı versın

Allah butun askerlerımız korusun :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…