93/1 yarenleri burayaa

evet cnm ya hayırlısı Allah korusun hepsini bızı zor bı donem beklıyor henuz bozulmamıs 460 :)

Merhaba sanırım 93/1 sin hoşgeldin.
Ben 92/4 yarenlerindenim.Yeni sayılırım yani bende 460tı daha dün bugün 390 geçiyor canım Allah hayırlısını versin her şeyin merak etme geçiyor.Sormak istediğin bir şey olursa yazabilirsin

hosbulduk canım :) nasıl bı pisikolojı bız smdıdengirmye basladık:d alısıcaz bı sekılde amaa işteee..

Yok canım silüsü ne zaman alırsa o zaman atmaya başlıuyor 454 olmaz anca 458 olur bilidğim kadarıyla 2 gün önce alınıyo

nası yanı 6 gun cnm anlamadm 460 teslım oldugunda atmaya baslamıomu?

Canım 15 ay üzerinden hesap ediliyomuş bu askerlik H_İ_S ablam demişti. Öyle olunca Şubatta gidenlerin şafağı silüsten itibaren 454 oluyo. Diğer aylarda gidenlerinki 457 oluyo. Ama yuvarlak hesap 460 deniyomuş

Canım 15 ay üzerinden hesap ediliyomuş bu askerlik H_İ_S ablam demişti. Öyle olunca Şubatta gidenlerin şafağı silüsten itibaren 454 oluyo. Diğer aylarda gidenlerinki 457 oluyo. Ama yuvarlak hesap 460 deniyomuş

olabilir canım ben son devre olduğumdan pek bilmiyorum daha.Aynen öyleyse sevindim 6 gün 6 gündür deme.1 gün bile ne kadar önemli....

olabilir canım ben son devre olduğumdan pek bilmiyorum daha.Aynen öyleyse sevindim 6 gün 6 gündür deme.1 gün bile ne kadar önemli....

İnternetten bakarken de görmüştüm bunu ben balım. Kafam karışmıştı geldim hemen burda sordum öyle açıkladı bana sağolsun

Doğru diyosun valla 1 günün bile çok önemi var

kizlar Allah hepinize sabir versinn

Hepimize versin canım. Amiin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…