- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
Yokk anam onlar kıs uykusunda belliki askerleri gittikten sonra geliceklerr buralara ben anladıımgeliiiinn artıkk.daha sizi gonderıcem sızden sonrakılerı karsılıcam yaaa off
Yokk anam onlar kıs uykusunda belliki askerleri gittikten sonra geliceklerr buralara ben anladıım
Olsun canım yavas yavas bizden alt devreler bi gelsinde bizde rahatlayalımbız onları gondercez gerı gelcekler.ondan sonrakılerde gıdıcek gerı gelcek.bızımkıler hala daha gelmemıs olcakk yaa :)
Yok anam geleceği yok bunlarınHaydi be 93/1 ler gelinnnn artıkkkkkkkkkkk
ben geldım kızlarsubatta gıdıyor sızınkıler nereye dustu?
Hoşgeldin canım
Şu an sizinkiler diye bişey yok ben varım bi 93/1
İzmir Bornovaya çıktı bizim. Sizin nereye çıktı:26:
İzmir yenıfoca jandarma komandoyuksek ıhtımal dogu yolluyormus canım cok sıkkın bu duruma
Evet orası öyleymiş ya :26:
Ama sıkma canını hayırlısı neyse o olsun
Doğuda içeriye telefon sokmak telefon kullanmak çok daha rahatmış haberleşirsiniz fırsat buldukça
evet cnm ya hayırlısı Allah korusun hepsini bızı zor bı donem beklıyor henuz bozulmamıs 460 :)
evet cnm ya hayırlısı Allah korusun hepsini bızı zor bı donem beklıyor henuz bozulmamıs 460 :)
Merhaba sanırım 93/1 sin hoşgeldin.
Ben 92/4 yarenlerindenim.Yeni sayılırım yani bende 460tı daha dün bugün 390 geçiyor canım Allah hayırlısını versin her şeyin merak etme geçiyor.Sormak istediğin bir şey olursa yazabilirsin
Amin canım ya
Aslında 460 değil 454
6 gün 6 gündür
Amin canım ya
Aslında 460 değil 454
6 gün 6 gündür
nası yanı 6 gun cnm anlamadm 460 teslım oldugunda atmaya baslamıomu?
Yok canım silüsü ne zaman alırsa o zaman atmaya başlıuyor 454 olmaz anca 458 olur bilidğim kadarıyla 2 gün önce alınıyo
nası yanı 6 gun cnm anlamadm 460 teslım oldugunda atmaya baslamıomu?
Canım 15 ay üzerinden hesap ediliyomuş bu askerlik H_İ_S ablam demişti. Öyle olunca Şubatta gidenlerin şafağı silüsten itibaren 454 oluyo. Diğer aylarda gidenlerinki 457 oluyo. Ama yuvarlak hesap 460 deniyomuş
olabilir canım ben son devre olduğumdan pek bilmiyorum daha.Aynen öyleyse sevindim 6 gün 6 gündür deme.1 gün bile ne kadar önemli....
kizlar Allah hepinize sabir versinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?