93/1 yarenleri burayaa

Aynen canım çok özledim beni sadece sizler anlarsınız demin askerimle konuştum şuan ağlıyorum o kadar çok özledim ki herşeyini :-(

Aynen canım çok özledim beni sadece sizler anlarsınız demin askerimle konuştum şuan ağlıyorum o kadar çok özledim ki herşeyini :-(

aynen canım aynen bu durumda olmayanlar anlamıo gecer sayılı gun demesii kolaaayyy
Dile Kolay Ama Zor
Hasretini Bana Sor
Bu Nasıl Bir Geri Sayım
Yerinde Sayıyor Her Gün

Banada ilk zamanlar aynısı oluyodu tam alısıyodum toparlanıyo gibi oluyodum pat başa sarıyodum aramadıgı bi gün oldugunda way halime nasıl aglıyodum telefonun basında anlatamam ama gecti gitti cok sükür usta rahat kızlar elimizin altında telefon istedigimde ulasabiliyorum birazck daha sabredin rahatlıycagınız günler yakın yemin töreniniz ne zaman? herkesin acemisi 75 gün dimi burda?
Cereeeeen Nasılsın

Kuzum malesef askerde şu an benim tanıdığım
İyiyim kuzum nasıl oluyum zorlu bi sürecten geciyoruz benmkine askerlik yaramadı devamlı kavga ediyoruz toparlayamadık bi türlü

Yemin töreninden sonra manisaya mı gidiyor usta birliği belli oldu mu ki canım? Bende 8 martı bekliyorum çok özledim bugün ağladı telefonda gittiğinden beri ilk kez canı sıkkındı biriyle tartşmış moralini yerine getirdim sonra ağladı özledim seni en çok seni diyodu. Heyecan dorukta.

Kızlar denk gelemiyoruz

Nasılsınız askerleriniz nasıl

Yemin törenine az kaldı askerinin yanına gidecek olanlar heyecan durumları nasıl

Eveeeeeeeeet hiç denk gelemiyoruz canım :44:
İyiyim çok şükür. Askerimde iyi gibi işte.. Perşembe akşamı yolu çıkıyoruz inşallah

Son düzenleme:
selam kızlar uzun zamandır giremedim bende evde değildim perşembe gece yola çıkıcam otobüsle gidicem aileside gidicek ama ben onlarl a gitmicem ..günü birlik gidip döncem bizimki ailesininde kalmasını istemedi akıllı ya,,dağıtımada gelmicem diyo 1 hafta erken çıkarım diyo doğru dedim aslında öyle yani bizdeki durumlar

dagtıma gelsın cnm yaa cok uzun zaman olur ozmn sizin icin cok özlersnz yinede siz bılırsınız ama ztn cile su askerlık aradı aramadı bekle bekle dur telefon basında

dagtıma gelsın cnm yaa cok uzun zaman olur ozmn sizin icin cok özlersnz yinede siz bılırsınız ama ztn cile su askerlık aradı aramadı bekle bekle dur telefon basında

valla canım bana kal dedi törenden sonra kalmam mümkün değil niye dedim dağıtıma gelcen 1 ayı da öyle geçiririz dedim gelmicem dedi gidip direkt teslim oliyim dedi aslında daha iyi tekrar üzülmktense alışmışken gitmesi daha iyi ,,ben inan her şeye alıştım günde 1 kere aramasına falan hiç ağlamadım gittikten sonra gitmeden önce o kadar ağladım ki katılaştı duygularım

dogru oda var ama dayanamam ben hrlde yaa cok ozledm ztn ve halada tam olrk alısmıs diilm hala aglıyorm bazen snra duzelıyorum alıstım dıyorm gene basa sarıyorum

dogru oda var ama dayanamam ben hrlde yaa cok ozledm ztn ve halada tam olrk alısmıs diilm hala aglıyorm bazen snra duzelıyorum alıstım dıyorm gene basa sarıyorum

ben hiç ağlamıyorum dua ediyorum o iyi olursa ben de iyi oluyorum çünkü ...bu kadar güçlü olcağımı bende bilmiyodum ben alışmaya alıştım ya aramasına falan baştan sorun yapıyodum sonradan oturttum heralde kafamda inşallah diyorum ustasıda böyle rahat geçer de bende böyle iyi olurum onun sesi iyi gelince iyiyim kötüyse bende kötü oluyorum

aynen öyle canımm ya o orda sıkıldım desın sesi kötu gelsin bıdahakı konuşmamiza kdr bende kötu oluyorum ıns ustalarıda rahat olur zorluk cekmezler bızlerde huzurlu oluruz hep dua edıyorum icim rahatlıyo ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…