- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #1.281
inşş canım sımdıkı beklentımız o bakalım nisanda anca bellı olcak Allah hayırlı yerı nasıp etsın hepsine
amin canım kendini en kötüsüne hazırla da sonra iyi çıkarsa sevin ben öyle yapmadım yıkılmıştım
ay canım yaakötuyede hazırlayamıyorumki bilmıyorum walla kesın bende yıkılıcam
hazırlamalısın ama canım ya ben heğ bursa bursa dedim istanbula yakın diye Artvin çıktıama kötümü oldu rahatız şükür
dOĞU Çııkmadı bunada şükür uzak ama dedik..sende olumlu düşünme çok inş güzel bir yer çıkar kat be kat sevinirsin canımm
inş canım beklıyoruz bakalımm kendımı o yöne dogru hazırlym en iisi haklsn
aynen canım ki inşallah güzel bir yer çıkar
Banada ilk zamanlar aynısı oluyodu tam alısıyodum toparlanıyo gibi oluyodum pat başa sarıyodum aramadıgı bi gün oldugunda way halime nasıl aglıyodum telefonun basında anlatamam ama gecti gitti cok sükür usta rahat kızlar elimizin altında telefon istedigimde ulasabiliyorum birazck daha sabredin rahatlıycagınız günler yakınyemin töreniniz ne zaman? herkesin acemisi 75 gün dimi burda?
İyiyim kuzum nasıl oluyum zorlu bi sürecten geciyoruz benmkine askerlik yaramadı devamlı kavga ediyoruz toparlayamadık bi türlü
Yemin töreninden sonra manisaya mı gidiyor usta birliği belli oldu mu ki canım? Bende 8 martı bekliyorum çok özledim bugün ağladı telefonda gittiğinden beri ilk kez canı sıkkındı biriyle tartşmış moralini yerine getirdim sonra ağladı özledim seni en çok seni diyodu. Heyecan dorukta.
Eveeeeeeeeet hiç denk gelemiyoruz canım :44:
İyiyim çok şükür. Askerimde iyi gibi işte.. Perşembe akşamı yolu çıkıyoruz inşallah
pekmezım nerelerdesn yahu sesın solguun cıkmıyo nezmndır :) iyiler cok sukur snnkı nasıl
valla canım bana kal dedi törenden sonra kalmam mümkün değil niye dedim dağıtıma gelcen 1 ayı da öyle geçiririz dedim gelmicem dedi gidip direkt teslim oliyim dedi aslında daha iyi tekrar üzülmktense alışmışken gitmesi daha iyi ,,ben inan her şeye alıştım günde 1 kere aramasına falan hiç ağlamadım gittikten sonra gitmeden önce o kadar ağladım ki katılaştı duygularım
Cerenim ya uyumuyo diyodun o uykusuzluğun yorgunluğun siniriyle hareket ediyodur bence :26: En yakını da sen olduğun için senden çıkarıyodur:26:
Bi rahatlasa kavgalarınız da azalır inşallah
Oh oh mis valla şurda perşembeye ne kaldı ki
Tabi sana geçmek bilmez o da ayrı bi durum
Ay sorma ya bizim modem arızalanıyo sürekli kabloluya kaldık onda da otobüs kuyruğu gibi sıra bekliyoruz
Benimki de iyi işte nolsun ilk kavgamızı hatta ilk 3 kavgamızı etmiş bulunuyoruzDüzeldik ama şimdi şükür.
Canım bence dağıtıma gelmeli ya :26: Hadi ustası doğu veya kıbrıs falan çıkarsa nolacak? Doğuda izinleri komutanlar kafalarına göre veriyolarmış ve sanırım tüm izni bi anda kullanmaları gerekiyomuş :26: Öyle olursa artık sabrınız iyice azalır bence :26: İnşallah çıkmaz tabi böyle yerler.
Hani normalde de hemen izin kullanmak istemezsiniz çünkü bu sefer önünüzde çok uzun bi süre kalmış olur :26:
7 ay kadar görüşemeyebilirsiniz yani
İyice düşünün bu konuyu derim
ah canım yaa etmeyn kvga dagtm ıznıne sakla kendınıneyseki duzelmişsiniz..
net durumun duzeldımı bari artık sahalara dön
yarın gece yemin töreni için biletimi aldım kızlar yolcuyum heycanlımıyım evet ama tüm gün ailesi olcağından biraz üzgünüm birbirimizle ne kadar konuşabiliriz bilmiyorum
aah aah yemın torenıne gidenleeerr cok iyi degerlendırın beraber vaktınızıbizlern daha görmesine cok war ( neyseki 1 ay bittiiiiiiiiiii
Geliriz inşallah canım birgün.Bu arada zeynepcim sana iyi yolculuklar sağ salim git gel inşallah askerinle bol bol vakit geçir hasret gider dikkat et kendine.
aah aah yemın torenıne gidenleeerr cok iyi degerlendırın beraber vaktınızıbizlern daha görmesine cok war ( neyseki 1 ay bittiiiiiiiiiii
bu gece yola çıkıyorummm kızlar çok heycanlıyımmm :)
kızlar tören süperdiii onu ilk gördüğümde ki kalp atışlarım tarif edilemez...o kadar askerin içinde de hemen tandım benimkini çok güzeldi ayrılırken ağlamıcam desem de ağladım allah bugünleri nasip etti ne mutlu ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?