93/1 yarenleri burayaa

kızlar bı konuda fıkrınızı almam gerekıyo cok bunaldım dusunmektenn benım askerim refuze olmuştu jandarma olarak manısaya gonderceklerdi acemisini orda tamamlayıp ustaya gecicekti
izmir yenıfocaya jandarma komando olrk gitmişti ortakı komutanları bunu sevmişler refuzelerın arasından saglam ıyı olan askerleri ayırın burda kalsın demişler buda gidemicek sımdı jandrama olrk manisaya.. orda kalıcak komando olcak ama temel egtmlere katılıcakmiş
bel fıtıgı var dıe refze olup tedavı vermişlerdi ztn o durumda egtmlere dayanamaz sımdı nolucak ıyımı oldu kötumu oldu bilemıyorum benzer durum yasayan varmi izmir özel harekekat olrk tim sekılde yolluyomş dagtımda bunun gibi kalanlar tek tek yollanıcakmiş..

canım üzüldüm..Ama yapıcakta bir şey yok maalesef üzme kendini yüksek ihtimal doğu çıkar sanırım ama bellide olmaz bu işler canım dua et bol bol

Valla canım ben tam olarak anlayamadım ne demek istediğini. eğer refuze olarak orda kalıcaksa neden korkuyorsun?
Refuze olarak biyere gönderiicekler diye korkuyorsanda merak etme kötü bir yere göndermezler.

Valla canım ben tam olarak anlayamadım ne demek istediğini. eğer refuze olarak orda kalıcaksa neden korkuyorsun?
Refuze olarak biyere gönderiicekler diye korkuyorsanda merak etme kötü bir yere göndermezler.

refuze olmustu ama suan orda kaldıgı ıcın diil canım nolucagnı bılmıyorum inş egtımsız olrk komando yapıp yollamazlar yoksa komutanın sevip orda kalmasını ıstemesi ii bişey ama tam olrk nasıl olur hıc bısı anlatmamişlar

canım bence kafanı yorma askerine bırak orda daha iyi görüyo her şeyi çünkü bize anlatmadkları o kadar çok şey var ki sen ne desen boş orda o daha iyisini bilir

Anladım tatlım eğer komutanlar sevdiyse göndermezler.
Benim askerim de sivereğe ustaya gitti ordan da d.bakıra göndericeklerdi sağlam olanları içlerinde benimkide vardı ama komutanı çok sevmişti iboyu göndermedi.
İçini ferah tut dua et inşallah hayırlısı olur.

Kızlaaar ben geldim. Dün gece geldik eve iki gece üç sabah beraberdik dün saat 5 te teslim ettik. Çok zayıflamış çocuk gibi kalmış. En son o geldi arkadşlarıyla beraber baya bekledik. Geldiğinde koşa koşa gittim sarıldım ağladık. Çok güzeldi izmirden manisaya geçtik bi akrabalarına orda kaldık iki gün gezdik dolaştık sinemaya gittik her saniye dip dipeydik ama onu orda bırakıp gelmek tıplı gittiği gün gibi içimde bir boşluk oluştu. Söz verdi ama kilo alacak Nisan 19 yada 20 gibi de dağıtıma gelecek. Ben şimdiden özledim :44:

Hoşgeldin canım. Çok sevindim sen yine görüp hasret gidermişsin kokusunu içine çekip öpmüşsün biz yapamadık onu.Netten konuştuk ama yetmedi bana artık darısı dağıtıma canım napalım.

Hoşgeldin canım. Çok sevindim sen yine görüp hasret gidermişsin kokusunu içine çekip öpmüşsün biz yapamadık onu.Netten konuştuk ama yetmedi bana artık darısı dağıtıma canım napalım.

Canım dağıtım kesin 19damı benimki 5 büyük ihtimal dedi ama?

Hoşbulduk bebeğim. Yetmedi ki özlem gidermeye asıl özlemi askerlik bittiğinde gidereceğiz inşallah canıımm..
Benim hesap ettiğime göre Nisanın 19 da tam 75 günlük oluyor. Nisan 5 mi dedi askerin canım ?

Askere gitmeden duymuştum ama inanmadım şuan halen öyle birşey söz konusumu.

Bir kaç senedir yasaya sürülmeyi bekleniyormuş. Herkes eşit derece de asker olmalıymış bence de öyle. 5 aylık yapanlar bildiğin gibi üniv. mezunları ama okuyan var okuyamayan var kısa dönem askerlik kaldırılacakmış herkes 12 ay yapacakmış. Anneler için süpriz falan diyor bizim ki çok konuşuluyormuş. Ben gene de kendimi ümitlendirmiyorum ama düşse çok iyi olur. Mayısın 12'sini bekleyeceğiz artık canım. :44:

Ay inşallah öyle olur canım bencede herkes eşit olmalı en azından daha erken gelmiş olacaklar netten bakacam şimdi merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…