- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #1.301
canım nekdr guzell.. aglamadan olmazdi ama bende olsam dayanamazdm :) cok iyi gelmiştir sizee bizimkide yemn torenınden snra ailesyle bırlıkte yrn teslm olcak
valla hiç yanından ayrılmadım zaten yarım gün alt tarafı ama olsun...
kızlar bı konuda fıkrınızı almam gerekıyo cok bunaldım dusunmektennbenım askerim refuze olmuştu jandarma olarak manısaya gonderceklerdi acemisini orda tamamlayıp ustaya gecicekti
izmir yenıfocaya jandarma komando olrk gitmişti ortakı komutanları bunu sevmişler refuzelerın arasından saglam ıyı olan askerleri ayırın burda kalsın demişler buda gidemicek sımdı jandrama olrk manisaya.. orda kalıcak komando olcak ama temel egtmlere katılıcakmiş
bel fıtıgı var dıe refze olup tedavı vermişlerdi ztn o durumda egtmlere dayanamaz sımdı nolucak ıyımı oldu kötumu oldu bilemıyorum benzer durum yasayan varmiizmir özel harekekat olrk tim sekılde yolluyomş dagtımda bunun gibi kalanlar tek tek yollanıcakmiş..
kızlar bı konuda fıkrınızı almam gerekıyo cok bunaldım dusunmektennbenım askerim refuze olmuştu jandarma olarak manısaya gonderceklerdi acemisini orda tamamlayıp ustaya gecicekti
izmir yenıfocaya jandarma komando olrk gitmişti ortakı komutanları bunu sevmişler refuzelerın arasından saglam ıyı olan askerleri ayırın burda kalsın demişler buda gidemicek sımdı jandrama olrk manisaya.. orda kalıcak komando olcak ama temel egtmlere katılıcakmiş
bel fıtıgı var dıe refze olup tedavı vermişlerdi ztn o durumda egtmlere dayanamaz sımdı nolucak ıyımı oldu kötumu oldu bilemıyorum benzer durum yasayan varmiizmir özel harekekat olrk tim sekılde yolluyomş dagtımda bunun gibi kalanlar tek tek yollanıcakmiş..
Valla canım ben tam olarak anlayamadım ne demek istediğini. eğer refuze olarak orda kalıcaksa neden korkuyorsun?
Refuze olarak biyere gönderiicekler diye korkuyorsanda merak etme kötü bir yere göndermezler.
refuze olmustu ama suan orda kaldıgı ıcın diil canım nolucagnı bılmıyorum inş egtımsız olrk komando yapıp yollamazlar yoksa komutanın sevip orda kalmasını ıstemesi ii bişey ama tam olrk nasıl olur hıc bısı anlatmamişlar
canım bence kafanı yorma askerine bırak orda daha iyi görüyo her şeyi çünkü bize anlatmadkları o kadar çok şey var ki sen ne desen boş orda o daha iyisini bilir
haklısın canım öyle yaptım da genede kafama takılıyo sorular netleşmedi bı turlu su durumlar yaa
sende haklısın için huzursuz ama elden bişi gelmiyo ki
refuze olmustu ama suan orda kaldıgı ıcın diil canım nolucagnı bılmıyorum inş egtımsız olrk komando yapıp yollamazlar yoksa komutanın sevip orda kalmasını ıstemesi ii bişey ama tam olrk nasıl olur hıc bısı anlatmamişlar
Hoşgeldin canım. Çok sevindim sen yine görüp hasret gidermişsin kokusunu içine çekip öpmüşsün biz yapamadık onu.Netten konuştuk ama yetmedi bana artık darısı dağıtıma canım napalım.
Canım dağıtım kesin 19damı benimki 5 büyük ihtimal dedi ama?
İnşallah canım.Benimki 5 diyor öyle bir söylenti varmış ama kesin birşey yok daha.
Askere gitmeden duymuştum ama inanmadım şuan halen öyle birşey söz konusumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?