93/1 yarenleri burayaa

gördüm geldik haftasonu camerada gördüm ama ben daha kötü oldum uzun zamandır ağlamıyodum bugün ağlamaktan harap oldum çok özlüyorum hep aklım onda nasıl geçicek bu kalan 14 ay

Kızlar nasılsınız

Gedip gelenler olmuş gözü aydın olsun onların

Allah kavuştursun bi de

Askerliğin düşme konusu bizimkinin orda da konuşuluyomuş

Aslında Şubatta düşecek dendi önce onu bekledik ama olmadı bakalım şimdi de mayısı bekleyeceğiz

Ömrümüz beklemekle geçiyo zaten

inşallah canım dua edıyorum konustuk bugunde serbest komando olrk durucaklarmiş o ne oluyo acaba ne farkı oluyo normal timlerden

ah canım keske dusse ama ben hıc duymadım öyle bir söylenti ya hıc umudum yok o konuda yani sen napıosn gene arada gözukup kacıosun :))

Bende araştırdım netten 2013 kasım ayından bu yana varmış bu söylenti anneler günü için yapacaklarmış ama kesin değil tabi inşallah olurda bizimde yüzümüz güler azda olsa.

Bende araştırdım netten 2013 kasım ayından bu yana varmış bu söylenti anneler günü için yapacaklarmış ama kesin değil tabi inşallah olurda bizimde yüzümüz güler azda olsa.

Evet yaa. Ama benim umudum var düşecek bu sene

Kaç senedir konuşuluyo çünkü :26: Bu sene her şeye el attılar her şeyi düzenlediler askerlik kaldı sadece

ah canım keske dusse ama ben hıc duymadım öyle bir söylenti ya hıc umudum yok o konuda yani sen napıosn gene arada gözukup kacıosun :))

Var var öyle söylentiler var kuzum komutanlar konuşuyomuş yani

Napıyım benim modem hala arızalı sinir oluyorum

Aynı bizde her şey

Sen napıyosun

nabım canım ben kafayı bozdum su askerlıkle sureklı bişiler deişio dusun dusun wallahi bunaldım yaa

aynen canım ama olmuyo bellı olsun artık bısıler

Olur canım olur yavaş yavaş Keşke gitmeden önce her şey ince ayrıntısına kadar belli olsa ama işte öyle değil malesef. Ben de nefret ediyorum belirsizlikten Beklemekten başka çaresi yok

iyi akşamlar kızlarr
ne zaman belli oluyor usta birlikleriniz??

19 Nisanda acemilik bitiyo canım. Yani biz askerimle öyle hesapladık

Ondan 1 hafta öncesi falan belli olsa 12 Nisanda belli olacak:44:

günaydın kızlar mehtap 39 dağıtım izni ama ben bu arada evden izin alırsam kaçıcam günü birlik çarşı izninde görmeye kafaya taktım :)

Eh canım iyi olmaya çalışıyoruz. Sen nasılsın, Askerin nasıl?
Allah hepimizi tez zamanda kavuştursun
Aynen ya ömrümüz beklemekle geçiyoooor. İnşallah düşer şu askerlik 12 ay'a 3 ay 3 aydır

günaydın kızlar mehtap 39 dağıtım izni ama ben bu arada evden izin alırsam kaçıcam günü birlik çarşı izninde görmeye kafaya taktım :)

Günaydın canım mehtap 38 İnşallah izin alırsın da kaçarsın.

ay inşallah ya gidersem mart sonu ay başı gibi planlıyorum tam böyle 20 gün falan kalır mehtapa da bakalım kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…