- 12 Şubat 2013
- 7.374
- 552
- 398
- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #1.321
Ay inşallah öyle olur canım bencede herkes eşit olmalı en azından daha erken gelmiş olacaklar netten bakacam şimdi merak ettim.
Anladım tatlım eğer komutanlar sevdiyse göndermezler.
Benim askerim de sivereğe ustaya gitti ordan da d.bakıra göndericeklerdi sağlam olanları içlerinde benimkide vardı ama komutanı çok sevmişti iboyu göndermedi.
İçini ferah tut dua et inşallah hayırlısı olur.
Kızlar nasılsınız
Gedip gelenler olmuş gözü aydın olsun onların
Allah kavuştursun bi de
Askerliğin düşme konusu bizimkinin orda da konuşuluyomuş
Aslında Şubatta düşecek dendi önce onu bekledik ama olmadı bakalım şimdi de mayısı bekleyeceğiz
Ömrümüz beklemekle geçiyo zaten
Bende araştırdım netten 2013 kasım ayından bu yana varmış bu söylenti anneler günü için yapacaklarmış ama kesin değil tabi inşallah olurda bizimde yüzümüz güler azda olsa.
ah canım keske dusse ama ben hıc duymadım öyle bir söylenti yahıc umudum yok o konuda yani sen napıosn gene arada gözukup kacıosun :))
Evet yaa. Ama benim umudum var düşecek bu sene
Kaç senedir konuşuluyo çünkü :26: Bu sene her şeye el attılar her şeyi düzenlediler askerlik kaldı sadece
Var var öyle söylentiler var kuzum komutanlar konuşuyomuş yani
Napıyım benim modem hala arızalı sinir oluyorum
Aynı bizde her şey
Sen napıyosun
nabım canım ben kafayı bozdum su askerlıkle sureklı bişiler deişio dusun dusun wallahi bunaldım yaa
Düşünme canım ya bu kadar. Düşünsen de düşünmesen de her şey olacağına varıyo. Düşüne düşüne kendimizi yıpratıyoruz anca
aynen canım ama olmuyobellı olsun artık bısıler
iyi akşamlar kızlarr
ne zaman belli oluyor usta birlikleriniz??
Öyle bir şansın varsa git canım askerinede moral olur dikkatli ol ama
Kızlar nasılsınız
Gedip gelenler olmuş gözü aydın olsun onların
Allah kavuştursun bi de
Askerliğin düşme konusu bizimkinin orda da konuşuluyomuş
Aslında Şubatta düşecek dendi önce onu bekledik ama olmadı bakalım şimdi de mayısı bekleyeceğiz
Ömrümüz beklemekle geçiyo zaten
günaydın kızlar mehtap 39 dağıtım izni ama ben bu arada evden izin alırsam kaçıcam günü birlik çarşı izninde görmeye kafaya taktım :)
Eh canım iyi olmaya çalışıyoruz. Sen nasılsın, Askerin nasıl?
Allah hepimizi tez zamanda kavuştursun
Aynen ya ömrümüz beklemekle geçiyoooor. İnşallah düşer şu askerlik 12 ay'a 3 ay 3 aydır
Günaydın canım mehtap 38İnşallah izin alırsın da kaçarsın.
ay inşallah ya gidersem mart sonu ay başı gibi planlıyorum tam böyle 20 gün falan kalır mehtapa da bakalım kısmet
Hadi bakalım hayırlısı canım gidersin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?