93/1 yarenleri burayaa

sizin tören nasıl geçti canım sorunlar haloldumu

Gittiğimde hiç birşey olmamış gibiydi, çok farklı geldi bu yüzden hem zayıflamış askerim. Zaten onu öyle görünce unuttum herşeyi. Tabi kızmayı ihmal etmediimm Söz verdi bana olmayacağı konusunda zaten kayınpeder de kızdı bir daha tartşmayı beni de etkiliyor falan diye. Sizin nasıl geçti bebeğim senin askerinde zayıflamış mı :44:

bizimki aynıydı ya bi tek yüzü süzülmüş biraz çok güzel geçti iyi ki gitmişim dedim allah nasip etti

anladm canım 75 gün sizinkide o zaman.İnş hayırlı bir yer çıkar en stresli dönem belli olmadığı dönemler sonra rahatlıycaksınız hepiniz yerler belli olunca

bizimki aynıydı ya bi tek yüzü süzülmüş biraz çok güzel geçti iyi ki gitmişim dedim allah nasip etti

Ben keşke gitmeseydim ve iyi ki gittim arasında kaldım. Çünkü öyle görünce ve onu arkanda bırakınca daha zor oluyormuş. :44:

Ben keşke gitmeseydim ve iyi ki gittim arasında kaldım. Çünkü öyle görünce ve onu arkanda bırakınca daha zor oluyormuş. :44:

bende ayrılırken tutamadm ağladım gene annesi geldi girdi koluma üzülme bak geçicek diye falan ..bide bizim aile arasında bişey yok dayıları yengeleri vardı hepten gerildm :)

bende ayrılırken tutamadm ağladım gene annesi geldi girdi koluma üzülme bak geçicek diye falan ..bide bizim aile arasında bişey yok dayıları yengeleri vardı hepten gerildm :)

Aman kasmasaydın kendini bebeğim sevdiğin sonuçta arada illa birşey olması gerekiyor mu? Sevginiz yeterli. Bende ağladım askeriyenin önüne geldik kayınpeder arabayı da çekti önüne ısmarlaşırken gözlerim doldu, arabaya bindim direk kayınvalide sarıldım ellerimi tuttu ağlama kızım falan. Sanırım anneden çok teselliyi biz alıyoruz artık

anladm canım 75 gün sizinkide o zaman.İnş hayırlı bir yer çıkar en stresli dönem belli olmadığı dönemler sonra rahatlıycaksınız hepiniz yerler belli olunca

bizimde belli olanlar dağıtıma geldi meslekçiler doğuya gitmiş şoforler den istanbul urfa tekirdağ falan dağımışlar bizim 39 günümz var acemiliğin bitmesine bakalm hepimizin inşallah askerleri rahat etceği yerler çıkar

İnsallah ya şu yerleri belli olsada rahatlasak canım :44:

Olur canımm hiç merak etme önemli olan geç olsun güç olmasın güzel yerler çıksın en son bnmki belli olmuştu 92/4 lerden 92/3 teki arkadaşlarla hep birlikte kıvranmıştık burda topikte herkes bana destek olmuştu ve sonra belli oldu ilk 2 gün şok hali yakın yer bekliyodum uzak çıkınca falan şok oldum sonra dağıtım izni en güzeli zaten işte böyle geçiyor gidiyor canımmm

ya annelik başka bi duygu bide eş olarak sevgi bambaşka onlarda farkındalar bunun teselli ediyolar bana da akrabaları allah kavuştsn diyolar :)

Geçsin bitsin şu günler. Komutanlar askerlerimizi bize versinleeeeer

canım o şeylere güvenme bizimde çoığunluk kocaeli bursa edirne falan çıktı ve türkiyenin diğer yerleri bi kaç kişi doğudaydı ben yakın çıkar diye düşündüm Artvin çıktı yani rahat ama uzak işte belli olmuyo maalesef

ya annelik başka bi duygu bide eş olarak sevgi bambaşka onlarda farkındalar bunun teselli ediyolar bana da akrabaları allah kavuştsn diyolar :)

Allah kavuştursun lafını çok seviyorum ya öyle diyenleri bi seviyorum bi seviyorum anlatamam

kızlar topiğin en dolu zamanııı :)

Topik topik olalı bu kadar dolmadıı

O günlerde gelicek canım tek gereken sabır ve askerlerinizle kavga etmeyin tartışmayın bu kadar basit gerisi geliyor mutlu mutlu geçince günler :)))

Ayy gelsin şu gerisi Bu ara hiç tartışmıyoruz çok şükür iyiyiz tatlım. He bu arada Askerin nasıl, sen nasılsıın ?

Ayy gelsin şu gerisi Bu ara hiç tartışmıyoruz çok şükür iyiyiz tatlım. He bu arada Askerin nasıl, sen nasılsıın ?

kavga yoksa şahane canımmm bizde aynen sorun yok acemiliktede öyleydik ustadada işte..iyiyim ben canım askerimde iyi şükür günde 6 saat nöbet tutuyo o biraz sıkıntı birde cezaevinde jandarma olduğundan hastahane ve adliyeye götürüyorlar mahkumları işte rahat aslındada nöbetler sıkıntı işte. ama güzel yani birde Artvinin soğuğu olmasa

bugünlerde geçicek inşallah canım rahatı iyi olsunda ben en kötü olduğum zamanlarda komandolarımızı düşünüyorum onlar napsın diyorum

Allah bozmasın bebeğim. Şükür hep iyi olun Artvinin soğugundan askerini, senin aşkının sıcaklığıyla korusun Rabbim. :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…