93/1 yarenleri burayaa

İşte idare ediyorum ben canım ya çok özledim

Biz zaten farklı şehirlerdeydik gitmeden de görmek kısmet olmadı 106 gün oldu görmeyeli

Askerim de sıkılmış hevesim kaçtı diyo. Ben de dedim daha başındayız daha dur bismillah Böyle böyle geçiyo günlerimiz işte

Amin balım ya kavuşalım hepimiz hemencik

Hem de ne 3 aydır o 3 ay Mayısta düşerse de 9 buçuk ayımız kalmış olacak zaten birden 290larda bulucaz kendimizi

anladm canım 75 gün sizinkide o zaman.İnş hayırlı bir yer çıkar en stresli dönem belli olmadığı dönemler sonra rahatlıycaksınız hepiniz yerler belli olunca

75 gün canım ya evet İnşallah belli olsun şöyle rahat edecekleri yerler çıksın da biz de biraz da olsa rahatlayalım:26:

ah canım yaa cok kötu olmuşş neden ınthr etmişki acaba belkı sorunları olan biriydi
ama etkılenmemesi elinde değil yani cok zor bı durum

Bilmiyoruz kuzum yaa yakın değilmiş öyle samimi değillermiş o da bilmiyo yani sorunları varmış diyo bu kadarını biliyo sadece

5 metre vardı aramızda sadece diyo Atış eğitiminde havaya sıkmış. Kurşun da sekmiş çocuğun başına direk

Of çok kötü

ay cok kötu Allah korusun yaa sen bol bol artık konusunca neseli dvranki bıraz olsun kafası dagılır belkı

kızlarr nasılsınız.. ah şimdi ne kadar heycanlısınız sizi çok iyi anlıyorumm..ama biliyomusunuz iyi düşünün iyi olsun.. doğu olursa naparım demeyin. düşünmeyin bile öyle şeyler. hatta bence sizin topik genelde batı ya gider. biz 92/4 leri genelde doğuya sürdüler direk. çok nadir yakın tarafa çıkan oldu. arka arkaya iki devreyi bu kadar fazla doğuya atamazlar bence. hem barış sürecindeyiz onunda etkisi olur.hadi bakalım iyii bakın kendinizee.. doğu da olsa üzülmeyin ben çok üzüldüm şırnak çıktı diye ama allaha şükür rahat çok.inşallah hep böyle devam eder. gece 10 da bile arıyor garanti bi yarım saat konusuyoruz. hakkınızda her şeyin hayırlısı olsun şimdiden. öptüm hepinizi.

Kızlaaaar günaydıınlaaar. Kaç gündür evde yoktu kayınvalidemin yanında kaldım kayınpeder trabzona gitmişte.. Dün geldim eve, bugün askerim çarşıya çıktı arayacak bekliyorum kameradan göreceğiim onuu

gunaydın canımm benmkıde yarın cıkıcak sanırım öyle demişti en son konustugumuzda dun aramadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…