- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #1.361
bugünlerde geçicek inşallah canım rahatı iyi olsunda ben en kötü olduğum zamanlarda komandolarımızı düşünüyorum onlar napsın diyorum
Allah bozmasın bebeğim. Şükür hep iyi olunArtvinin soğugundan askerini, senin aşkının sıcaklığıyla korusun Rabbim. :44:
bende canım Allah doğudakilerin özellikle komandoların 2 kat yardımcısı olsun
Amin sizinkinide bozmasın tatlımmm.Aynen aynen oda hep öyle diyor zaten Birde boyunluk örmüştüm nöbetlerde o sıcak tutuyo boynunuuuu
Eh canım iyi olmaya çalışıyoruz. Sen nasılsın, Askerin nasıl?
Allah hepimizi tez zamanda kavuştursun
Aynen ya ömrümüz beklemekle geçiyoooor. İnşallah düşer şu askerlik 12 ay'a 3 ay 3 aydır
Günaydın canım mehtap 38İnşallah izin alırsın da kaçarsın.
anladm canım 75 gün sizinkide o zaman.İnş hayırlı bir yer çıkar en stresli dönem belli olmadığı dönemler sonra rahatlıycaksınız hepiniz yerler belli olunca
Allaha şükür iyiyim canım askerimde iyi dağıtım tarihide belli olmuş nisan 19 burada inşallah.
Kızlaaar..
Benim askkerimin 5 metre ilerisinde biri intihar etmiş
Çok etkilenmiş benimki ne diyim napıyım bilemedim
ah canım yaa cok kötu olmuşşneden ınthr etmişki acaba belkı sorunları olan biriydi
ama etkılenmemesi elinde değil yani cok zor bı durum
Bilmiyoruz kuzum yaa yakın değilmiş öyle samimi değillermiş o da bilmiyo yani sorunları varmış diyo bu kadarını biliyo sadece
5 metre vardı aramızda sadece diyoAtış eğitiminde havaya sıkmış. Kurşun da sekmiş çocuğun başına direk
Of çok kötü
Kızlaaaar günaydıınlaaar.Kaç gündür evde yoktu kayınvalidemin yanında kaldım kayınpeder trabzona gitmişte.. Dün geldim eve, bugün askerim çarşıya çıktı arayacak bekliyorum kameradan göreceğiim onuu
gunaydın canımm benmkıde yarın cıkıcak sanırım öyle demişti en son konustugumuzda dun aramadi
Vakti olmamıştır arar bebeğiim ararİnşallah çıkarda görürsün askerini tatlım. Sen nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?