93/1 yarenleri burayaa

iyim canım bu ara işler yogun walla wakıt nasıl gecıyor anlamıyorum bı sure sonra tekrar iş arıcam evde durmak ıstemıyorum evde hıc zaman gecmıyo sen nasılsın tatlım

Bende iyiyim çok şükür şafak 10-10 düştüğünü görünce daha iyi oluyorum Evde hiiç geçmiyor evet ya bende ya onlara gidiyorum ya teyzelerine sonra bi bakıyorum akşam olmuş şafak gene atıyor derken öyle geçiyor bebeğim. Şu 93/2 topiğini görünce daha bi iyi oldum sanki

şu ustalarda belli olsa rahatlıcaz ya

aynen canım iyi yerler olur inş

sorma canım walla görunce şaşırdm ilk yanlıs okudum sandım snra baktm evett 93/2 gelsınler bian önce mayısta gidicek onlarda bızımkıler ozaman ustada olcak :)

aynen canım iyi yerler olur inş

sorma canım walla görunce şaşırdm ilk yanlıs okudum sandım snra baktm evett 93/2 gelsınler bian önce mayısta gidicek onlarda bızımkıler ozaman ustada olcak :)

yatıp kalkıp dua ediyorum valla hayırlı bi yer olsun iyi insanlarla karşılaşsınlar...

nie canım napıcaklar gelcek nete sonra döncek geri :)

ben ne bilim valla ya geçen törenden sonraki çarşılarında bi grup kızlara laf atmış bizimkiler duymş sadece olayı yerlisi bayağı kızmışlar falan askerlere ...ben de dedim sakın sen millete uyma etme yanındakileri tanımıyoruz ki nasıl insanlar

walla izmiri basarım şaka bıyana canım o zamanlarda bız giricez devreye boş bırakmıcaz giriş saatıne kdr 5 e kdr dönmeleri lzm 4 bucuga kdr nette tuttuktan snra tıpıs tıpıs kıslaya gidicekler :) dedigi gibi yanındakıler nasıl insanlar bılemeyız ama zamanları kalmamsı lzm

valla dedim öyle yarım saat benle konuşup bi yere gitmek yok falan =) şimdi sevgilisi olmayanlar anlamıcaklar hadi gezelim edelim bizimki de kıramaz bilirim ben huyunu şimdiden söyledim :) valla dedm bende kudurma atlar gelirim :)

haha iyi demişsin :) walla cok gezmek ısteyen gezsın mecburen gelcek nete:) yemın törenınde ailesıyle gezdi yeter okdr :))

bence asıl dagtım izninde dikkat etmemız gerekıyo malum arkadaş gruplari rahat durmıcak :)) kac ay görusmedikde gezdırıcek cocuklarda bilmem ne demeye baslıcak bnmkisi:))

ben gitmeden önce her gün görüştüm arkadaşlarıyla da görüştü ama sabahtan onlarlasa öğlen benle falan ayarladık :)

benimki aradı şimdi yarın çarşısı falan var ya ben böyle direkt bak öyle hemen gitmek yok özledim çok falan dedm,,arkadaşlar bekliyo edio deme dedim..

şu an kendime çok kızıyorum çok üstüne gidiyorum sankiii ya niye böyle oldum bilmiyorum benim görmek istediğim kadar o da beni görmek istiyo sonuçta biliyorum nete grdği anda bi şekilde haber verdirtio ediyo hakkını yiyorum çocuğun ya

ustune gitmıyorsunkı canım böyle bısı söylemen gayet dogal oda senı görmek ıstıodur tabıkı özlemştirde arkdslarını sallar bı sekılde ama ınsan sesını duyunca öyle duygulara kapılabılıyo :) ah benımkıde arasaa dunde aramadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…