93/1 yarenleri burayaa

inşallah arar canım merak etme ...biz de bazen 1-2 dk konşuyorz ya içtima oluyo ya komutan çağrıyo ...bazende diyorum naptın boş boş otrdk diyo dinleniyolar ...

evet soncta gene ankesörluden konusabılıyoruz anca :)) yakalanmasında anca istirahat alınca kullanabılıyo

şu askerlik bi bitsin valla diğer sayfalarda son 2 ayı son 1 günü kalan arkadaşlar var allah bizede göstersn inşallah 2013 yılı biterse bizim yüzümüz gülcek =)

Ne güzel seninki şanslılar arasındaymış canım 2 gruba ayırmışlar benimki pazar çıkacaktı yarında nevruz var diye iptal olmuş çarşı izinleri çok üzüldüm ağladım bugün hep geçen haftadan beri onun sevinciyle gün sayıyorduk askerimle:-(

meraba kızlar bende aranıza yenı katıldımm

sevgilim subat 6da gitti acemi birliğini bitirdi. Simdi ustabirliğinde izinde yaptı cok sukur. sofor olarak gitti denizliye.
Nasıl bi bilginiz var mı soforler hakkında falan ? daha yenı oldugu ıcın pek bılgı sahıbıde degılım
Allah herkese sabır versin carcabuk gecer gunler insallah su 2013 yılı hemen bitsn istiyorum

hoşgeldın canımm
bence icin rahat olsun ustabırlıgı bellı söför ve denızlıde rahat gecirir aramızda tek bellı olan sensin cogumuz 75 gun beklıyoruz acemligi bitsin die ve dogu ıhtımalı yuksek
sanslısınız yani canım Allah sagsaglım kavusmayı nasıp etsn hepimize :)

hosbuldukk :) Evet 28 gun surdu acemiliği. olsun sızınkıde askerlıkten gıdıyo safak azalıyor yanı o yandanda bakmak lazım . Hayırlısı neyse o olsun ınsallah ıyı ınsanlarla karsılasırlar allah korusun hepsini.

Hosgeldin canım aramıza şanslısın askerin hem şöför hemde denizli gibi güzel bir yerde Allah bizimkilerede böyle yerler nasip etsin inşallah

Hoşgeldin canım. İyi yere düşmüş askerin şoför olarak hemde içini rahat tut bizim de pek bilgimiz yok ama iyi bir yer olduğunu herkes bilir. Bol bol dua et
93/1 yarenleri olarak hepimiz 2013 çabuk bitsin istiyoruz. İnşallah bizim askerlerimizde iyi yerlere düşerler :44:

sevdiceğimle 1 saatte olsa nette görüştük ...

Ne güzel şanslısın canım tam kamerayı açtık görüşüyorduk tartşmaya başladık yarıda kaldı görüşemedik. :44:

Insallah hayırlısıysa sızınkılerde ıyı yerlere duserler canm cok sağol :)
Daha gideli 2 gun oldu ama smdıden patlıyorum

Hoşgeldin canım aramıza. Allah kavuştursun

Denizli güzel yer. Şoförse nöbet durumu da az olur diye tahmin ediyorum ben ama kesin bişey tabi ki diyemem Bilmiyorum

Ustaya da geçmiş ne güzel yakında telefon olayını da halleder bence

ilithya canım naber ? konuştun mu askerinle msnde

iyim tatlım sendn nbr evet konuştuk ıkıgun carsı kullandı cok mutlym dunde görustuk rahat rahat bugunde zayıflamıs ama yaaa kıyamam icim gitti walla tabı saat geldi ve geri döndu telefonlar kapandı ..
sen naptn canım görustunuzmu nasılmiş askerın

Kızlaaar

Nasılsınız

ii şekerrr sen nasılsınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…