93/1 yarenleri burayaa

Hey canlar merhaba

Bende bu şubatta yol edeceğim askerimi ..

Kızlar acemi birliği tam olarak kaç gün bileniniz var mı ?

aa bılmıyordm bunu daha atırck cok zamanımız war ögrencez :)

Öyle canım daha çok zaman var öğreniriz yavaş yavaş

Hey canlar merhaba

Eneee belli oldu muu :26: Hayırlısı olsun kuzum

Değişiyo o. en fazla 75 gün onu biliyorum Margam.

1 ay var 45 gün var 75 gün var sanırım farklı yani hep :44:

Nereye çıktı aceminiz :44::26:

Hey canlar merhaba

Sana da merhaba güzellik:) benim sevgilim Burdur da yapmıştı 28 gündü.Bazı yerler de 75 gün oluyo o gittiği yere göre değişir.Ama 75 gün olması daha güzel 75ten sonra dağıtıma geliyolar görebliyorsun 28gunden sonra gelince kalan günler sanki hiç geçmiyor gibi.

Vay bee burda en son biz vardık sonra 92/4ler geldi,şimdi de 93/1lerr..Allah kavuştrsun kızlar sizin yerinzde olmak istemezdim o alışma süreci aman yarabbi Allah düşmanma vermesniama alışnca geçiyoorr emin olun.Bizim adres 92/3 topiğii beklerizz:)

Bizimkisi daha belli olmadı canlar.Bizim durumumuzda olan bir kaç kişi daha var.

Bu hafta içi öğreneceğiz nereye gideceğini dua edin kızlar rahat edebileceği bir yer çıksn .

Haberi alır almaz buraya geleceğim.

Onu şimdiden çok özlüyorum Allah hepimize sabır versin .

Acemiliğin ne kadar olduğunu niye sordum . Duyduğuma göre değişiyormuş bunların süreleri.O yüzden belki biliyorsunuzdur diye sordum kuzular.

Sağol cnm sağol bızde sızın gectnz yerlerden gecıcez evet cok zor daha gitmeden bellı alısıcaz bı sekılde ama

Merveeemmm 75 gün benimki halada bitmedi biliyosun çok zor 75 gün be.Son 7 gün artıkkk

İnşallah rahat edeceği bi yer çıkar Margam.

Valla merakla bekliyorum ben sizinkini :18:

Amin Allah hepimize sabır versin

İnşallah rahat edeceği bi yer çıkar Margam.

Valla merakla bekliyorum ben sizinkini :18:

Amin Allah hepimize sabır versin

İnşallah pekmezim.Bende merakla bekliyorum.Duanızı esirgemeyin bende sizler ve kendim için bol bol dua ediyorum şüpheniz olmasın.

Sanırım askeriye yoğun oluyor.

Uçak biletlerini ne yaptınız ?

Sağol cnm sağol bızde sızın gectnz yerlerden gecıcez evet cok zor daha gitmeden bellı alısıcaz bı sekılde ama

Bakın burda takılmak insana çok iyi geliyo,çünkü sosyal hayatnzda sevgilisi askere giden arakadşlarnz pek olmadğı için kimse derdinzii anlamıyorr:)burası olmasa şu geçen 130 gun zehır olurdu bana eminim ama şu an iyi geçiyor şükür.

Merveeemmm 75 gün benimki halada bitmedi biliyosun çok zor 75 gün be.Son 7 gün artıkkk

Ahhh yavrumm doğru sizinki 75 gündü.Ama bak 7gun sonra geliyor hem de şafağnz azalmş oluyo baya.Benimki geldiğinde ohoo daha 432 gun vardı iğrençç:)

İnşallah pekmezim.Bende merakla bekliyorum.Duanızı esirgemeyin bende sizler ve kendim için bol bol dua ediyorum şüpheniz olmasın.

Sanırım askeriye yoğun oluyor.

Uçak biletlerini ne yaptınız ?

Yoğundur bence de

Benimki kavga ettiğimiz zaman gitmiş silüs almış daha yeni öğrendim Margam bilmiyorum belki biletini de almıştır

Aynen cnım geldiğinde şafak 380lerde olcakkkkk

aynen cnm aynen walla bol bol dua edıyorm Allah benmkınıde siiznkıleride rahat ettırsın ıns hayırlısıyla gidip gelcekler burda artık gecircez bı sekılde hep beraber :)

Yoğundur bence de

Benimki kavga ettiğimiz zaman gitmiş silüs almış daha yeni öğrendim Margam bilmiyorum belki biletini de almıştır

Yoğundur tabi ki de.

Kızın sizinde birbirinizden haberiniz yok .

Böyle bir önemli konu varken aranızda küslük olmasın .

Tartışmalarınızı bile özlersiniz

Yoğundur tabi ki de.

Kızın sizinde birbirinizden haberiniz yok .

Böyle bir önemli konu varken aranızda küslük olmasın .

Tartışmalarınızı bile özlersiniz

Unutmuş beyfendi söylemeyi

Özlemem canım ben tartışmalarımızı merak etme hiç özletmez benimki her aradığında bi tartışma faslı yaşatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…